Dilema - očkovanie
Viem že je tu x diskusii o očkovani ale chcela som sa spýtať ty čo ste mladý zdravý dali ste sa očkovat? Mali ste nejaké nežiaduce reakcie?
@heln výpovednú hodnotu by to malo, keby ten človek bol krátko pred očkovaním na preventívke, kde by mal tlak v poriadku, potom na očkovaní a následne by mal problémy s tlakom.
Chod k svojmu obvodnemu lekarovi, ktory pozna tvoj zdravotny stav a porad sa s nim
po covide sú ešte horšie následky.
Ja sa citim mlada zdrava 2x ocko bez nasledkou len ma bolel sval v mieste vpichu par hodin. Treti x sa asi budem musiet dat Pred letom -kedze chcem ist na prazdniny na Svk a dovtedy to budu vyzadovat .,
@sasa1310 fakt? Predĺžili to na dva roky? Nezachytila som, ja mám už takmer rok od prvej dávky, tak aby som už trvanlivé mlieko nekupovala zbytočne 😂
Dnes tretia dávka... prvé dve boli bezproblémové a pomohli k bezproblémovému priebehu COVIDu, ktorý som schytal. Ľudia sa boja nežiadúcich účinkov vakcín ako čert kríža, ale tie sú nič oproti COVIDu. Mám kamaráta (neočkovaný), mladý zdravý 47-ročný chlap, ktorý skončil na pľúcnej ventilácii. Už je chvalabohu doma, ale na maródke bude ešte minimálne mesiac. Na pľúcach bordel po covide (robili mu teraz rontgen) a nevie dobre hýbať prstom.
@marseillefan a ešte čerešnička na torte, tie lieky, ktorými ho liečili v nemocnici. Tam je koľko nežiadúcich účinkov
Iba 1-dnova bolest ruky
@zuzanockamt prosim ta, preco pises, ze po ockovani to uz nie je, co byvalo? Dakujem za odpoved.
Ja som mladá, zdravá, zatiaľ neprekonaná a nedala som sa očkovať.
Nedala som sa a ani sa nedám, aj keby to dali povinné. Ten jed nech si pichnu ti co ľudí klamú. 🤮🤮🤮
Ja som sa nedala a nedám, práve v rodine máme viacero vážnych nežiaducich účinkov, medzi iným aj tlak 170/140 u 45ročného. Z môjho 60ročného uja je troska. Keď budem mať nežiaduce účinky, lekári pokrčia plecami, povedia, že to nesúvisí - nikto za to nenesie zodpovednosť. Covid sme mali pred rokom a kľudne ešte si ho zopakujem.

Mam 3 davky, mlada, zdrava, pri sporte sem tam vytacam ❤ do nebeskych pulzov. Zijem, ziadne nasledky okrem klasickej imunitnej odpovede hned po. A do teraz neviem kde mam reklamovat, ze som na jesen neumrela ako tu poniektore ludry vestili 😂 👍