icon

Dilema - očkovanie

28. dec 2021

Viem že je tu x diskusii o očkovani ale chcela som sa spýtať ty čo ste mladý zdravý dali ste sa očkovat? Mali ste nejaké nežiaduce reakcie?

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
Strana
z8
ice8
29. dec 2021

@yoxinka Dakujem za odpoved.

Napisala si:

"Vieš čo, mala som normálne fázu, že keby to dokážem ovplyvniť, normálne by som neočkovaných ľudí bez zdravotnej kontraindikácie otáčala v nemocke, nech si idú spokojne sa zadusiť v pohodlí svojho domova, oštrovala by som LEN očkovaných, prípadne tých, ktorý sa očkovať nemôžu a normálne sa venovala bielej medicíne. Lebo nemocky preťažujú stále dookola neočkovaní pacienti s covidom a toto mňa hrozne štve. A ešte budú pľuť a nadávať lekárom a to už je úplne pre mňa vrchol nepochopenia situácie. Ale ja nevnímam svet čierno-bielo a tak viem, že takéto radikálne riešenia sú somarina."

Teraz Ti dam druhu otazku, ak sa potvrdi, ze HOAX nebol HOAX a bude z neho FAKT (v buducnosti), ako by si odskodnila tych, ktorych si otocila v nemocke?

yoxinka
29. dec 2021

@ice8
No nič nerobil, keďže nemal ANESTEZIOLÓGA, ktorý sa staral o covidových pacientov pripojených na pľúcnu ventiláciu …

elizabet173
29. dec 2021

@mamula20 prepáč, ale na tie nezmysly, ktoré tu sekáš v každej téme, do ktorej prispeješ, nemám chuť ani reagovať

mamula20
Odpoveď bola odstránená
yoxinka
29. dec 2021

@ice8
Všetci otočení by umreli na covid, takže odškodňovať by nikoho nebolo treba. A zopakujem, takéto radikálne riešenia sú blbosť a ja si to uvedomujem, lebo veci nie sú čiernobiele. A prosím ťa, nehrajuškaj sa tu so mnou tento argumentačný ping pong, lebo ideš na to dobre a pokojne, ale mne sa fakt nechce dohadovať. Tiež mám niečo s covidom zažité, tiež ma to nejako ovplyvnilo, ovolyvnilo to životy mojich príbuzných a priateľov a z toho plynú moje postoje.

ice8
29. dec 2021

@yoxinka
https://www.tvnoviny.sk/domace/1840061_nemocnic...

Nemocnici v Nitre akútne chýbajú anesteziológovia: Pacientov musia posielať domov

07. 09. 2016 19:11 | NITRA/TV Markíza

Az pokial internet siaha

https://kosice.korzar.sme.sk/c/4530047/anestezi...

10. jún 2005 o 0:00

Si si na 100% ista, ze chyba je len v neockovanych ?

ice8
29. dec 2021

@yoxinka Mal som len 2 otazky 🙂 Ale je smutne, ze veris/myslis si, ze otoceni pacienti by na koronu zomreli v pomere celych 100% - az mi ide mraz z toho, tej prvej vety, ktoru som cital, " takže odškodňovať by nikoho nebolo treba." - ale vies, este tu zostanu pozostali ;)

fiffinkaa
29. dec 2021

Keď to tu čítam,..ľudia ste netolerantni, bez vetra sa ani lístok na strome nepohne, tak ak očkovaní sú za vakcínu, zrejme počúvajú odborníkov ktorí ju odporúčajú a neockovani počúvajú odborníkov antivaxerov..ani jedny nie sú zlí..

Pomaly si tu už prajete zlo, udavate sa, potešilo by vás neosetrenie ľudí..hrozne.
Ja si vypočujem všetko a robím si názor, čítam zahraničných lekárov roznych ale aj našich prečo nie. Človek sa už tu bojí napísať že si vypočuje Janca alebo Pekovu..smutne hneď útok.

marcelka1234
30. dec 2021

@mamula20 Ja som sa zapojila do tejto diskusie, pretoze som mala pocit, ze je to slobodna diskusia a ze sa stretnu rozne nazory, kde sa ludia nebudu navzajom osocovat a presne ako pises, pomaly maju chut Ta za iny nazor zabit.
Je to smutne, pretoze toto cele co sa deje vlade aj vsetkym co su za plandemiou vyhovuje.
Ja som veriaci clovek a verim vsetkemu co je napisane v biblii, to co pride na svet si nikto ani nevie predstavit.
A to, ze sa navzajom budeme urazat, udavat a namyslat si, ze sme lepsi ako ti ostatni, to je cesta do pekla.
Len tolko, ze asi rozumne je sa stiahnut a nezapajat sa do diskusie, ktora vobec nie je konstruktivna.
A Bozie mlyny melu pomaly ale isto, kazdy to raz pociti....

basska_b
30. dec 2021

@ice8 Hlavne oni koľkokrát napíšu, že "očkovanie sa nedalo zistit" (napríklad keď tam niekto príde v takom stave, že nevie rozprávať), čiže automaticky je považovaný za neočkovaneho.

cukroska
30. dec 2021

Predpokladám, že mladá zdravá myslíte vek okolo 20 tky. Každopádne áno dala. Všetci sme. Ja, už aj na tretiu som bola. Okrem bolesti v ramene, čo je normálne sme nemali nikto nič iné....

hugob
1. jan 2022

Nie som očkovaná, ale pár mojich kolegýň malo zdravotné problémy po očkovaní, takže na ďalšie očkovanie už nešli.

Strana
z8