Dosť som schudol a mám problém so stolicou. Čo robiť?
Zdravim chcel by som sa poradiť a poprosiť o skôr radu alebo ak niečo zažil niečo podobné .. je to dosť taká záležitosť ale chcem sa opýtať proste či už niekto niečo podobné mal dosť som schudol a mám z toho strach chut do jedla cítim normálne jem ráno pobede aj večer stolicu mám raz za 3 dni sem tam krv na papieri potom znovu nič zvyknem mať niečo také ako závraty alebo skôr že sa cítim opito od leta som zažil taky panicky strach a od vtedy mi tie závraty alebo opitosť pretrváva vždy keď sa dostanem do stresu chcem sa opýtať mal niečo niekedy podobne tej stolice sa bojím a toho chudnutia
@balerina2025 a nemôže to byť aj tým že robím tahšiu prácu no náročnú zvyknem aj do večera robiť aj dosť behať po nociach
@matajusko1222 choď k lekárovi, my môžeme len tipovať vyšetrenia ti neurobíme.
treba ist k lekarovi, urobi ti vysetrenia. urcite minimalne na sono/ gastro ta posle, ked mu toto opises.
Ano chudntu mozes aj ak mas viac vydaj ako prijem ale krv v stolici, stolicu raz za tri dni a "pocit zavratov" asi nebudes mat z toho.
@matajusko1222 chod k lekarovi, jednoznacne
cau, este stale je moznost, ze mas hemoroid alebo analnu trhlinu a krvacas z toho. a nechutenstvo a zavrate mozes mat zo strachu a uzkosti (pocit derealizacie), cize mozu s tym byt spojene nejake psychicke problem v pozadi.
napriek tomu by som zacal tym, ze by som vylucil organicku chorobu, takze urcite cim skor lekar.
@matajusko1222 urcite smer lekar, ved pre pokoj duse.
Ešte kolko rovnakých príspevkov tu zverejnis? Už 4 máš o tom istom. To si ešte furt nebol u lekára? Ci ta vzrušuje písať tu o tom dookola?
Mne sa tak prejavoval helicobakter
@matajusko1222 tieto príznaky môžu sedieť aj na rakovinu čreva takže zajtra smer lekár

@matajusko1222 ked jes normalne a chudnes, to moc nie je dobre. smer lekar, nech ta vysetri. drzim palce. zoberu krv mozno poslu na sono, spominas krv. mozno ti zoberu stolicu ,,,a potom kolono