icon

Dosť som schudol a mám problém so stolicou. Čo robiť?

matajusko1222
16. jan 2025

Zdravim chcel by som sa poradiť a poprosiť o skôr radu alebo ak niečo zažil niečo podobné .. je to dosť taká záležitosť ale chcem sa opýtať proste či už niekto niečo podobné mal dosť som schudol a mám z toho strach chut do jedla cítim normálne jem ráno pobede aj večer stolicu mám raz za 3 dni sem tam krv na papieri potom znovu nič zvyknem mať niečo také ako závraty alebo skôr že sa cítim opito od leta som zažil taky panicky strach a od vtedy mi tie závraty alebo opitosť pretrváva vždy keď sa dostanem do stresu chcem sa opýtať mal niečo niekedy podobne tej stolice sa bojím a toho chudnutia

balerina2025
16. jan 2025

@matajusko1222 ked jes normalne a chudnes, to moc nie je dobre. smer lekar, nech ta vysetri. drzim palce. zoberu krv mozno poslu na sono, spominas krv. mozno ti zoberu stolicu ,,,a potom kolono

matajusko1222
autor
16. jan 2025

@balerina2025 a nemôže to byť aj tým že robím tahšiu prácu no náročnú zvyknem aj do večera robiť aj dosť behať po nociach

januska12323
16. jan 2025

@matajusko1222 choď k lekárovi, my môžeme len tipovať vyšetrenia ti neurobíme.

simca06022011
16. jan 2025

treba ist k lekarovi, urobi ti vysetrenia. urcite minimalne na sono/ gastro ta posle, ked mu toto opises.
Ano chudntu mozes aj ak mas viac vydaj ako prijem ale krv v stolici, stolicu raz za tri dni a "pocit zavratov" asi nebudes mat z toho.

taktotedanie
16. jan 2025

@matajusko1222 chod k lekarovi, jednoznacne

marcusaurelius
16. jan 2025

cau, este stale je moznost, ze mas hemoroid alebo analnu trhlinu a krvacas z toho. a nechutenstvo a zavrate mozes mat zo strachu a uzkosti (pocit derealizacie), cize mozu s tym byt spojene nejake psychicke problem v pozadi.

napriek tomu by som zacal tym, ze by som vylucil organicku chorobu, takze urcite cim skor lekar.

balerina2025
16. jan 2025

@matajusko1222 urcite smer lekar, ved pre pokoj duse.

himedzi
16. jan 2025

Ešte kolko rovnakých príspevkov tu zverejnis? Už 4 máš o tom istom. To si ešte furt nebol u lekára? Ci ta vzrušuje písať tu o tom dookola?

16zolik16
16. jan 2025

Mne sa tak prejavoval helicobakter

mia018
16. jan 2025

@matajusko1222 tieto príznaky môžu sedieť aj na rakovinu čreva takže zajtra smer lekár