Falošné vydanie receptu
Stala sa niekomu takáto vec?včera mi na synovu aplikáciu Dôvery prišiel recept na očkovaciu látku od jeho pediatricky.Zaroven o chvíľu upozornenie, že v lekárni kúsok od domu som ju vybrala.u pediatricky som nebola pol roka iba viem, že sa máme ozvať na očkovanie.ako sa to môže stať, keď som ani v lekárni nebola?Pediatricka nezdvíha plánujem jej napísať mail odfotim recept plus sms o výbere v lekárni.Kontaktovat aj Dôveru?do lekárne sa idem spýtať poobede
Ešte, keby mu ju napísala chápem, že si naháňa body za výkony a bude náš v
@kittykat22 vieš čítať s porozumením?Je iné napísať starej babke vysetrenia, ktoré nemala robené a predpísať recept a príde Ti upozornenie.Ved to sú 2 rozdielne veci.
@simca06022011 aké drámy?ty nerozumieš, že sa mi za 10 r nestalo, aby niekto vybral na syna liek, injekciu?Dali ste ma do obrazu, že to je možné načo mi teda radíte volať pediatricke?koncim
@zuzkalujza asi nás teda čaká, keď ju vybrala🙂neviem minulý rok povedala, že vidíme sa v 10 rokoch len ma to zarazilo toť vse nikto nevie či to neodmietnem hlavne, že vakcínu vyberie.
Poradila som volat pediatricke (skor ako utekat do lekarne), preto aby si si vyvratila nejake podozrenia a mozny jej omyl. Lepsie zavolat ako stresovat, nie ? 🙂)
@simca06022011 už ani nepôjdem do lekárne, keďže ste viaceré napísali, že sa to bežne robi.mna zaujalo, že lekárka mu predpise niečo čo ešte ani neviem či chcem absolvovať
Treba kontaktovat doktorku, mozno fakt len objednala vakcinu a ma ju aby ste uz prisli na ockovanie iba tam. Ak povie, ze nie tak treba kontaktovat aj poistovnu ci v ich systeme nie je chyba
@veronika4495 a to je chyba si predstav, že to spraví 50 dôchodcom u ktorých ma dosť veľkú istotu, že nemajú prehľad a appku
ja by som jej zavolala a spytala sa, pre istotu...
Ale teraz nerozumiem, raz pises, ze povedala, ze sa vidite v 10 tich rokoch a raz, ze vas caka teraz ockovanie 🤷♀️
@qetka minulý rok mal 9 r povedala, že v 10 bude ockovany odvtedy som tam nebola teraz vidím, že to je očkovacia latka, takže asi nás chce zavolať
My chodíme k lekárke na očkovanie a ona ich tam už má keď dá očkovanie pošle na kartu že nám bol recept vydaný ale ona nám ho dala v lekárni a dôjdeme mi smska
Skúste jej zvolať a spýtať sa
@veronika4495 vov!!! tak to sa mas cim pysit, jasne ze je slovensko na tom tak ked ludia riesia iba to CO IM UBLIZUJE!!!!
@veronika4495 to necháš len tak? Už by som sa min. spýtala lekára prečo a komu to predpisuje na moje meno...😉
ano robi sa to bezne objednaju sa vakciny na deti co dovrsia v danom kvartali vek na vakcinaciu podla ockovacieho kalendara a potom sa ockuju ... lekarka potom nalepi nalepku z vakciny uz konkrétnej do karty tvojho dietata ...
neriesila by som je predpoklad ze to pozve lekarka v blízkej dobe na ockovanie ... teraz bolo vsetko vyposuvane ...
je to lepsie ako ked si museli rodicia chodit do lekarne samy pre vakciny (nemuseli mat porusenie skladovacieho retazca) a museli chodit dva krat.
samozrejme ze sa stava ze si uctuju aj vykony nad ramec ale to vies potom v appke poistovne reklamovat ...
Normalny postup ako Dr.Som sice vseobecna Dr, ale Dr zrejme chce mat istotu,ze vakcina je skladovana lege artis.Uz som zazila,ze mi ju 3 dni nosili v lete v kabelke.Kto sa zaruci,ze nebude mat postvakcinacne komplikacie?.Ak dany pacient na ockovanie nepride ,jednoducho mam jeho vakcinu v chladnicke, je predsa mozne posunut jeho ockovaciu latku.Inak je naivne si mysliet,ze mozem predpisovat lieky na koho chcem a ako chcem.
@veronika4495
@oliviakatka baby,ale ved to nahlaste. Ved je to podvod,netreba zatvarat pred tym oci.
@whatever1 len tolkoto ti poradim 🙂 https://eduworld.sk/cd/jaroslava-konickova/6283...
@teleskop V sucasnej dobe internetu a elektronickych vypisov je mala sanca toto vykonat.Mam aj ja niekolko F-kovych pacientiek,kt si nakazu telefonicky objednat chronicku medikaciu,v lekarni si recept nevyberu a po urcitej dobe tvrdia,ze to bolo napisane na nich.V sucastnosti kazdy recept elekrronicky odosielam na 3 miesta sucasne.Takze je fakt naivne,ze predpisem na niekoho a on o tom nebude vediet.

nám sa toto isté stalo, tiež som sa najprv nahnevala, že čo to, no o pár dní mi volala DR, aby sme prišli na očkovanie. Tak som sa jej na to spýtala a povedala, že ona bola vybrať očkovaciu látku aby bola už u nik keď prídeme. takže ak Vás čaká očkovanie je to ok.