icon

Gynekologické problémy

nastenka1207
26. jan 2016

Ahojte, potrebujem poradiť, ak máte niektorá podobnú skúsenosť...už je to pomaly rok, čo mi doktor zistil mykózu, dal mi čípky, ale tie som nedobrala, lebo som dostala alergickú reakciu...takto sa to opakovala dvakrát, zmenil čípky a nič opäť to isté, potom mi povedal, že nemám mať sex, keďže sa mi to prejavilo vždy na druhý deň alebo pár hodín po sexe, ani po dvoch mesiacoch to však neprešlo a po sexe som znova mala pálenie a svrbenie..vymenila som gynekológa, ten my našiel mykoplazmy a ureaplazmy, brali sme aj s partnerom lieky ale znova po sexe to isté...mykóza ani ureoplazma mi nevyšla, iba nejaká baktéria zase, znova čípky ktoré nezabrali a už som z toho zúfalá..kým nie je sex tak to za dva dni celkom prejde ale už pol roka som sex nemala a občas pociťujem pálenie...Fakt už neviem, čo mám robiť, a keďže sme plánovali dieťatko, tam už som z toho aj psychicky na dne...:(

Strana
z3
landsmanka
27. okt 2016

@ejmylia ďakujem hlavne za pomoc, lebo tožvie čo všetko by som musela riešiť skúšať, keby som sa tu na to nebola opýtala. Predsa je to iné pokecať o týchto veciach s niekým kto si tým prešiel ako len s lekárničkou 🙂

hildicapupu
2. nov 2016

@manqua Nic si z toho nerob. Som na tom podobne ako ty, pri vybere vloziek, tamponov si musim davat pozor aby neboli zbytocne nejake parfumovane alebo bylinne alebo neviem ake vselijake lebo potom sa mozem pripravit na mesiac zdravotnych problemov tam dolu a poviem ti ze je mi na nic uz len ked si na to pomyslim nie keby som sa do toho stavu opat dostala 🤐

manqua
2. nov 2016

@hildicapupu takze ty uz taketo problemy si zazila viackrat v zivote hej? ked pises, ze keby si sa do toho stavu opat dostala, jak si sa z neho potom vylizala? ako sa ti poradilo z neho dostat? ja som tiez skusala bylinne vlozky kadeco lebo som citala ze to pomaha a mne to narobilo strasnu paseku 😖

hivanik
2. nov 2016

Neviem ci ste niektora skusala ale mne pomaha rosalgin.

hildicapupu
3. nov 2016

@manqua viackrat veru a je mi na nic ked na to spominam. Tolko penazi a nervov co ma to stalo. Vies co prvykrat ked som tento problem mala tak som sama nevedela co s tym skusala som jedno cez druhe a potom som vsetko vysadila a same to preslo. Lenze tak ako to same preslo, tak to aj same prislo zas. A to som uz potom hladala moznosti v lekarni
@hivanik aj ten mam vyskusany 🤐

ejmylia
4. nov 2016

@manqua týmito problémami si v živote musí zrejme prejsť väčšina žien. Ja som tiež dlho mala pocit, že suchosť pošvy trápi len ženy dajme tomu v menopauze alebo keď už proste majú viac rokov, ale sama som prišla na to, že vôbec to tak nie je a tento problém môže ozaj dostihnúť ktorúkoľvek z nás 😠

manqua
7. nov 2016

@hivanik ten by mal pomahat aj pri suchosti posvy? 😕
@hildicapupu to je na tom to najhorsie, ze problemy pridu z nenazdajky odidu a potom pridu zas a nevieme ci cakat len tak ze sa s nimi telo popasuje alebo co. Lenze co ti poradili v lekarni, ked je uz tolko roznych liekov a doplnkov a neviem coho?

hildicapupu
8. nov 2016

@manqua Tak ako hovoris ale to si nenavyberas neviem ci sa da tomu nejako predchadzat. Len o com to je cakat len tak ci sa telo pobije s problemom alebo nie. Tak ja som nejako nechcela riesit lieky, ale nieco co priamo je na pouzivanie tam dolu, takze som sa pytala na rozne kremy, gely, vyplachy a pod

si_sa_6
8. nov 2016

@landsmanka ako čítam tak si už postúpila a začala si svoj problém riešiť, tak to je super, že si sa dala na cestu ako sa z toho dostať a nečakáš, že to prejde samé od seba. Si začala používať hydrofemin teda nakoniec? kiežby už keď sa zbavíš problémov tak by nemuseli už viac nikdy prísť, že? 🙂 držím ti teda palce aby si bola v poriadku

landsmanka
11. nov 2016

@si_sa_6 začala som áno, dala som sa na to, že vždy večer pred tým ako idem do postele 🙂 tak tak kiežby to tak bolo že zdravotné problémy ktoré si prekonáme už v živote nebudeme mať, ale ak aj prídu tak už aspoň budem vedieť že akým smerom sa vydať kde čo hľadať. Díky.

manqua
21. nov 2016

@hildicapupu Tak ty si potom zrejme toho tiez dost vyskusala, ze? Kiezby na nas vsetky platilo jedno a to iste a nemuseli by sme za kazdym nieco skusat. Ty si co vsetko vyskusala, kym si sa z toho dostala? citala som ze si aj rosalgin pouzivala, ten nepriniesol vobec ziadny uspech?

hildicapupu
22. nov 2016

@manqua jasne ako myslim ze kazda zena ktorej sa dostavia taketo problemy a nevie kam skor kedze je nervozna sama zo seba a podobne. Pri problemoch som mala chut skusat vsetko rad za radom len aby som sa rychlo problemov zbavila. Nie ten mi nepomohol, ale tak takych co mi nic nepriniesli bolo viac ale to neriesim som rada, ze som si kupila gel s ktorym som sa z toho dostala. To je pre mna podstatne...nic ine!

simonkaa27
5. dec 2016

@hildicapupu nehovoriac ked ju chytia v tehotenstve ☹ vtedy je potrebne kazdy takyto problem komunikovat na gynekologii, alebo sa mozem snazit popasovat sa s tym nejako sama? co je lepsie, ci skor bezpecnejsie?

hildicapupu
6. dec 2016

@simonkaa27 tak vtedy je to onieco horsie, pretoze myslim ze kazda zena by chcela prezit tehu bez akychkolvek problemov a hlavne bez zenskych problemov. Pretoze tie dokazu trapit pomerne dlho. Tak mozes sa s nim aj popasovat sama, ale mozno by tiez nebolo zle komunikovat to s gyn, ze kde moze byt problem co by odporucal

simonkaa27
7. dec 2016

@hildicapupu preeeesne to je to tiez som si myslela na zaciatku tehotenstva ze budem v poriadku cele tie dlhe mesiace ze mne sa nic taketo nemoze prihodit a baaac.jak keby som si nedavala pozor alebo neviem ako sa to mohlo stat ci ozaj sme v tehotenstve nachylnejsie na tieto problemy abo co 😖 myslis ze vsetky tie mozne kremy a cipky a tak co su na taketo problemy urcene je mozne brat aj v tehotenstve?

takacovama
8. dec 2016

@simonkaa27 myslim si ze vsetky nie, musis si dat na toto tiez pozor ked budes vyberat co vyskusat, ze ci mozes aj ked si tehotna. Je to dost dolezite 🙂 alebo sa potom priamo lekara opytaj ze ako tehotnej ci to nebude vediet nieco poradit, aj ked je otazne co ti povie... ☹

simonkaa27
12. dec 2016

@takacovama skusim sa opytat ked k dr pojdem ze co mi povie, ci bude mat nejaky napad. Pozeram ze ty si tiez tehulka. Ty si si tiez presla podobnymi problemam?? alebo ako? je to normalne ze aj v tehotenstve ma zena taketo problemy?

si_sa_6
13. dec 2016

@simonkaa27 nie si veru prvá tehotná ktorá si týmto musela prísť 🙂 a myslím že tieto problémy sú rovnako nepríjemné ako mimo tehotenstva tak aj v tehotenstve, ale musíme sa naučiť s nimi bojovať a čeliť im..ide o to aby si pozerala sa na zloženie toho čo začneš alebo čo budeš chcieť začať používať

anelap
1. apr 2017

-mňa tiež často trápia zápaly, avšak odkedy používam jednu mastičku vaginálne ako čípok na báze len prírodných zložiek nepotrebujem žiadne čípky od lekárky, stačí 2-3 dni používať mastičku a je znova všetko tak ako má byť "tam dole"

bubu62
27. jan 2018

pouzivam intimny gel z eurony a po mykoze od leta ani stopy.

Strana
z3