Hanbím sa za svoj výzor. Som veľmi chudá
Ahojte, za chvíľu mám nastúpiť do práce, ale sa hanbím ako vyzerám, mám z toho strašne stresy. Všetci mi hovoria, že som chudá, prípadne anorektička, ale vôbec to tak nie je. Stále sa schovavam za šaty, aby nevideli moju postavu. Mám 162 cm a 52 kg, viac pribrať naozaj už neviem, aj ked sa nasilu doslova prezieram. Pre príklad, moje miery sú 85-75-97. Prepáčte za môj vylev, ale už nemôžem na nič iné v poslednej dobe myslieť. Všetci naookolo mi dávajú najavo, že najedz sa, ty asi vôbec nejes, si hladná atď. Nikto nevie, že ma to trápi, neznášam takéto blbé reci. Ďakujem Vám
Ďakujem Vám dievčatá, asi keď budú mať ešte blbé reci, tak budem ticho a ani im neodpoviem. Muž je spokojný a to mi teda stačí. Skúsim naliať do seba viac ega, nemáte tip na nejakú knihu alebo film? 😄
Mám 167cm a 45kg odrodené 2deti, odkojene 2deti a plocha som tiež žiadne prsia.. pribrala som vždy pri tehu +16kg a do pol roka na svojej váhe 45kg..tuto váhu mám 18rokov stále rovnaku nech zjem čo zjem 🙂..obe deti sú špagety po mne
@katkaaaaaaaaaa super ďakujem, dám si túto foto na pozadie, nech mám každý deň krajší deň 😂
Od 14tich do 28ich rokov som mala 45 kg. Výšku mám 160 cm. Prvé dieťa som porodila v 19. Až pri prvej dcérke som pribrala 27 kíl a tie mi zostali. Moja starká mi stále hovorí že teraz vyzerám lepšie ako keď som bola chudá. Ja by som sa radšej vrátila k pôvodnej váhe. Ľuďom nevyhovieš a určite sa za to nehanbi. Čo by iné ženy dali zato aby mali tvoju váhu.
Ja mám 154cm, a dnes som bola na preventívnu , vážila ma a mám 45 kg ... Takze myslím že keď zafuka ma vezme dakde do Blavy ... Pritom proste dakedy doslova žerem čo vidím ... Buď taká aká si ty so sebou spokojná 🥰 To je základ 🥰
@katkaaaaaaaaaa ja to chápem, ja tiež zeriem a zeriem aj nasilu a prd z toho. Keby ostatní ľudia neriešili tak by to bolo najlepšie, ja na druhých nikdy nehovorim, ze je tlstý alebo aby schudol. Ale tí tlstí si niekedy veľmi dovoľujú haniť chudsich, nepochopím to, prečo to tak je
Daj po pysku a vybaveno adios amigos 😂🤷♀️💪🏻💪🏻❤️
Ja mam o 10 cm viac ako ty a o 2 kila menej ako ty.. a nie som anorekticka, mam peknu postavu,takze neviem preco mas takyo problem
Máš ideálnu váhu k svojej výške .Mám 158 cm a vážila som 39 kg.Bola som len kosť a koža.Skončila som v nemocnici lebo som nič nevládala.Teraz mám 60 kg a 10 by som mile rada niekomu darovala.Ale držia sa ma ako kliešt.
Problémom je, že si tie reči príliš pripúšťaš. Ak by si sa sama sebe páčila/bola so sebou spokojná, tak by ti bolo jedno, čo si kto o tebe myslí. Navyše iní si dovolia k tebe len toľko, koľko im sama dovolíš. Nik ti nevidí do hlavy. Nevedia, že tá ich sranda, srandou pre teba nie je. Mlčaním svoj problém nevyriešiš..... ale teda k sviniam ich hneď z úvodu tiež nemusíš prirovnávať. Skús najprv niečo miernejšie 🙂
Nie si moc chuda. Ja som mala v 23r 52kg o 10cm viac ako ty mieri 90-60-90 ty ich mas tak do trojuholnika. Milovala som obtiahnute oblečenie a svoje telo. A vzdy v kazdej jeho forme. Je to jediny obal mojej duše.Bud stastna ze funguje ze mas ruky nohy zdrave. Vyhybaj sa ludom co sa snazia stiahnut Ta dole negativnymi rečami, Si mlada baba raz budes starens a budes pri pohlade na svoju foto z dnes lutovat ze si si nevedela vazit to mlade krasne telo ..
Máš super postavu, vykašli sa na primitivov. Na Slovensku, pokiaľ nie si obezny a obalený tukom, tak všetkým pripadás chorý.... Užívaj si svoju postavu a pracuj na svojom sebavedomí.... Hovorím ti to, ako chlap... Ver mi.
Ja mám cca o 5 CM viac než ty a ešte o kilo menej. Podľa mňa vôbec až taká chudá nie si, 97 cm cez boky sa mi zdá aj dosť. Len máš tiež taký blbý typ postavy ako aj ja, že hore nič a ono potom človek pôsobí chudšie než naozaj je. Ako tiež sa napocuvam blbých poznámok, ale vždy len od ľudí čo sú pri sebe. Taká je dnešná doba, obeznemu keby povieš že je tučný, tak si necitlivá, ale oni si do chudych kopnú bez problému, ešte sú aj vtipní akože. Kašli na nich a nerieš, buď rada, že máš metabolizmus aký máš a že si zdravá. Inak baby čo zvykli do mňa rýpať boli väčšinou celý život na diétach, tak čo myslíš, prečo tie komenty? 😉
Mam približne tvoju výšku a 46 kíl. Miery 85, 62, 87 a svoju postavu mám veľmi rada. Názor okolia ma absolútne nezaujíma. Nepoznám lepší pocit, ako byť spokojná vo vlastnom tele bez ohľadu na kg.
Nemas sa začo hanbiť si normánej postavy ..ja mam 168cm a 49kg
Mam 53 kil a 171 cm a nepripadam si vychrtlo. Mas normalnu vahu. Dokonca pri tvojej vyske sem pisu baby aj o 3 kila lahsie.
asi zavidia ,neries bud rada ze si chuda a mozes sa najest a nepribrat;)
Ano, toto doverne poznam. Mna sa este aj spytaju, ci si myslim, ze je to pekne a ci taka chcem byt. Ale dotycne damy komentuju aj silnejsie zeny v rodine. Nepatram po tom, co za komplex v tom je, uz si to nevsimam.
Ja momentálne mam 164cm a 60kg...mala som uz aj viac bohužiaľ ale aj 57kg co bolo ok. Mladsia som mala bezne 50kg mozno do 52kgurcite mas peknu postavicku. Mna na mojej trapi len brucho o ale ja rada jem... Viac ako muz zatiaľ mi to spaluje ok😅 ale zas mam velke prsia a opticky rozsiruju postabu...
Ja mam 164 cm a 50 kg, a anorekticka teda nie som, nejake 2 kg navyše by sa mi mozno hodili, ale v tom pripade ty si idealna.
A ked mas aj tak pocit,ze nie si spokojná, začni cvicit,to postavicke len prospeje. Ja tiez cvicim, ale chcelo by to este pridat, teraz som troska polavila.
vieš o čo ide? Aby si sa ty cítila dobre, kašli na to čo hovoria iní, keď chceš pribrať tak si nájdi výživového poradcu a s tým sa poraď čo by bolo vhodné aby to priberanie bolo hlavne zdravé.
to nemôžeš vyzerať ako anorektička, podľa mňa musís normálne vyzerať vôbec nie vychudnuto, hej svokra a podobné reči to poznám a nemá svokra náhodou 100 kilo?, moja sestra má 174 a 52 kilo a normálna je chudá ale nevyzerá že by jej kosti trčali
Ja mám 170 cm, a striedavo 48-50 kg...a možem sa napratať koľko chcem, stale budem vážiť rovnako. Ale ľuďom to nevysvetlíš🤦♀️🤦♀️
Podla vypoctu BMI si na hranici s optimalnou vahou, takze ziadne strachy, vobec sa nemusis hanbit a schovavat v satach... vekom este co to priberies, takze pohoda
V tvojom veku som mala pri výške 160 cm váhu 45. Miery som mala 84-59-88. Tiež mi hovorili že som chudá, ale ja som sa cítila v pohode. Miery ktore píšeš ty, mi teda na veľmi chudú neprídu....

ja mam 162, 50 kg a keby som schudla este dve kila, vobec by mi to nevadilo. to by som si pripadala akurat tak fajn stihla. proste problem bude niekde inde