ahojte/dobry den, chcela by som sa informovat u tych, ktori sa liecili na helicobactera formou ATB. mam potvrdeneho helicobactera, dostala som atb Fromilid a Amoksiklav. Zaroven mam este Emaneru a Exhelico. Ked douzivam ATB, tak s tymi probiotikami mam a aj budem pokracovat dalej. Moja otazka je, ci mozem po vyuzivani tych atb k tym probiotikam nasadit napriklad aj mastichu active, ci mate niekto skusenost. Alebo uz to bude vela? Dakujem za kazdu odpoved.
kľudne môžeš... samozrejme nechaj si odstup po dobratí antb.
mne to bolo odporúčané aj lekárom.
ešte môžeš počkať aké budú výsledky po dobratí antb. budú ti robiť testy asi tak o 2 mesiace.
dakujem, necham to teda zatial tak a budem brat teda len tie prepisane
@ella133 ahoj, v pondelok doberiem ale znasam ich dobre, citala som tu v roznych diskusiach, ze niektorym ludom robili tazoby na zaludok ale teda u mna OK.aj celkovo sa mi polepsilo, tak dufam, ze uz bude dobre
haluz s tym kaslom, ja som teda mala “len” bolesti zaludka, zahy a teda pichanie niekde medzi lopatkou a rebrovym oblukom…kedze zlcnik nemam uz, tak som patrala a hla…tiez zo stolice
@akasha18 takze si to zvládla, ja tiež dúfam, že to preliecim. Včera mi bolo dobre, až na ten kašeľ, ja kašlem stále, dusi ma, v noci som nevedela dýchať. Tak sa to prejavilo. Dnes ma zase boli žalúdok, neviem jesť, 5 dni som len prežívala na kúskoch jedla, lebo mi nechuti. Tie tabletky sú silne, pomáham si probiotikami. A kedy máš kontrolu?
@ella133 ahojte ja tiež práve teraz tým prechádzam , mám tie isté ATB piaty deň a sem tam cítim pichanie v pravom boku ale teda že to môže byť z tých ATB keďže drazdia aj pečeň. Inak môj príznak bol a stále je neskutočná horká chuť v ústach, mesiac som s tým,,bojovala,, až som si nakoniec spravila test zo stolice. Tak dúfam že liečba zaberie....
@nerfka ja som dnes dobrala lieky. Zase som nafúknutá a nevedela som poriadne jesť cely týždeň. Iba to čo môžem. Brala som aj probiotiká, no zase som dnes ako tehotná. Kašeľ mám. Ráno a v noci kyslo v ústach.. dnes som ani nič nerobila poriadne iba čo v práci a 900kcal spalenych a únava neskutočná, ešte aj hodinky mi píšu 7 hodín regenerácie, tak ja nechápem ♀️
@akasha18 ja preckam vikend a keď tak, zavolám jej. Podľa toho čo som dnes robila neexistuje taký vydaj že 1500kcal, hodinky mám garmin už dlhodobo, poznajú ma. Kebyže môžem, už spím do rana. Žalúdok ma prestal bolieť, ale poobede som mala nafúknuté brucho... a zase začínam citit kyselinu. Zaha ma nepalila vôbec, no som zase zvedavá na noc. Vždy sa po hodine spánku zobudím a kašlem a musím piť, mám sucho v krku a neviem prehĺtať. Potom zaspim a o 4tej zase
Mas malo liekov?
Zbytocne dalsie a este k tomu nepomozu