Herboxa Super Green - funkčné alebo reklamný ťah?
Ahojte dievčatá, niekto to už vyskúšal? Má to naozaj také super účinky? Či len reklamný ťah?
pijem to asi tyzden, chutovo najlepsie co som mala zo zelenych, ostatne chutilo ako vapno , proste neslo mi dole krkom... travenie celkom fajn. na vysledky skoro.. ale urcite na skodu to nebude
@krasneleto ja suhlasim 🙂 chut to ma fakt dobru.
@krasneleto a ktorú príchuť ste si objednala prosím vás? Lebo ich je tam viac na výber 🙂
@vieruska34888 nepotrebujes to, investuj peniaze lepsie
užívam od 1.4., čiže už vyšše mesiaca a je pravda, že ma už nenafukuje až tak - aj keď nafukuje. Avšak po mesiaci užívania ma začalo preháňať. Ak niekto má podobnú skúsenosť, budem rada keď sa mi ozve 🙂
užívam od 1.4., čiže už vyšše mesiaca a je pravda, že ma už nenafukuje až tak - aj keď nafukuje. Avšak po mesiaci užívania ma začalo preháňať. Ak niekto má podobnú skúsenosť, budem rada keď sa mi ozve 🙂
@lau1112 ja užívam už cez týždeň a chodím veru o dosť častejšie na veľkú potrebu čo som predtým tak vôbec nechodila neviem či ma čistí zvnútra či čo to je
Ahojte, odkiaľ ste objednávali? Už je viacero stránok, s rôznymi cenami...ďakujem
Ahojte, odkiaľ ste objednávali? Už je viacero stránok, s rôznymi cenami...ďakujem
@jenny851 https://sk.herboxa.com/blog_posts/sk_greens/?ci... ja priamo tu
Tak som si to objednala nakoniec, pijem to rano nalačno, ale akonáhle niečo zjem, hneď to ide von...a mam az také kŕče v bruchu a studený pot..mate s tým niekto skúsenosti?
Tak som si to objednala nakoniec, pijem to rano nalačno, ale akonáhle niečo zjem, hneď to ide von...a mam az také kŕče v bruchu a studený pot..mate s tým niekto skúsenosti?
@jenny851 myslim ze to obsahuje aj probiotika asi vo vysokej miere, ja som mala ine znacku tekute probiotika a povedala mi pani co to ponukala ze to nemam pit na lacno lebo su silne a moze mi to sposobovat silne hnacky ze po jedle uzivat, ale aj tak som si davala rano lebo ma to neprehanalo,,,,, cize zalezi od cloveka ako to znasa ale asi to bude presne tym ze to pijes na lacno
@jenny851 nemá sa to piť po jedle? Tak som tam čítala
@jenny851 myslim ze to obsahuje aj probiotika asi vo vysokej miere, ja som mala ine znacku tekute probiotika a povedala mi pani co to ponukala ze to nemam pit na lacno lebo su silne a moze mi to sposobovat silne hnacky ze po jedle uzivat, ale aj tak som si davala rano lebo ma to neprehanalo,,,,, cize zalezi od cloveka ako to znasa ale asi to bude presne tym ze to pijes na lacno
@drsmolinka ja na lačno nemôžem musim najprv lieky na štitnú žľazu
@drsmolinka ďakujem krásne za odpoveď, teraz to pijem po jedle a super. Neviem prečo všade hovoria, ze treba ráno nalacno 🫣
pijem to asi tyzden, chutovo najlepsie co som mala zo zelenych, ostatne chutilo ako vapno , proste neslo mi dole krkom... travenie celkom fajn. na vysledky skoro.. ale urcite na skodu to nebude
@krasneleto ahoj, mozes to prosim po dlhsej dobe zhodnotit? Malo to nejaky efekt?
@krasneleto ahoj, mozes to prosim po dlhsej dobe zhodnotit? Malo to nejaky efekt?
@aaadkaaa neviem aky konkretne ocakavas... menej ma zduva, ale to je asi tak vsetko
@aaadkaaa neviem aky konkretne ocakavas... menej ma zduva, ale to je asi tak vsetko
@krasneleto mam bakterialne prerastenie creva a s tym suvisiace veci,nafukovanie,problem s vvprazdnovanim...okrem toho unavu velku
@lau1112 dobrý deň ja som to použila 3x malú lyžičku každý deň jeden krát po jedle a tak ma začalo preháňať že som myslela že na wc nedobehnem . Je to skôr pre ľudí čo majú stolicu raz za týždeň. Pre nás je užívanie možno vhodné 1x za 3 dní .

@llia reklama reklama reklama