icon

Herboxa Super Green - funkčné alebo reklamný ťah?

llia
4. apr 2025

Ahojte dievčatá, niekto to už vyskúšal? Má to naozaj také super účinky? Či len reklamný ťah?

taktotedanie
4. apr 2025

@llia reklama reklama reklama

lusyf
4. apr 2025

@llia ja som si objednala Herboxu, uz druhykrat. Citim to najma na traveni, ze mi ho “uvolnuje” 🙂 a nafuknuta naozaj nie som (s tym mam fakt problem). Ale zatial len toto, nic ine nejako nepozorujem na sebe.

krasneleto
6. apr 2025

pijem to asi tyzden, chutovo najlepsie co som mala zo zelenych, ostatne chutilo ako vapno , proste neslo mi dole krkom... travenie celkom fajn. na vysledky skoro.. ale urcite na skodu to nebude

lusyf
6. apr 2025

@krasneleto ja suhlasim 🙂 chut to ma fakt dobru.

veronikaa2023
7. apr 2025

@krasneleto a ktorú príchuť ste si objednala prosím vás? Lebo ich je tam viac na výber 🙂

vieruska34888
Autor odpoveď zmazal
saska00
Odpoveď bola odstránená
simonka1710
Odpoveď bola odstránená
taktotedanie
11. máj 2025
@vieruska34888
Odpoveď bola zmazaná

@vieruska34888 nepotrebujes to, investuj peniaze lepsie

lau1112
13. máj 2025

užívam od 1.4., čiže už vyšše mesiaca a je pravda, že ma už nenafukuje až tak - aj keď nafukuje. Avšak po mesiaci užívania ma začalo preháňať. Ak niekto má podobnú skúsenosť, budem rada keď sa mi ozve 🙂

betateta
19. máj 2025
@lau1112

užívam od 1.4., čiže už vyšše mesiaca a je pravda, že ma už nenafukuje až tak - aj keď nafukuje. Avšak po mesiaci užívania ma začalo preháňať. Ak niekto má podobnú skúsenosť, budem rada keď sa mi ozve 🙂

@lau1112 ja užívam už cez týždeň a chodím veru o dosť častejšie na veľkú potrebu čo som predtým tak vôbec nechodila neviem či ma čistí zvnútra či čo to je

jenny851
24. máj 2025

Ahojte, odkiaľ ste objednávali? Už je viacero stránok, s rôznymi cenami...ďakujem

lusyf
3. jún 2025
@jenny851

Ahojte, odkiaľ ste objednávali? Už je viacero stránok, s rôznymi cenami...ďakujem

jenny851
2. aug 2025

Tak som si to objednala nakoniec, pijem to rano nalačno, ale akonáhle niečo zjem, hneď to ide von...a mam az také kŕče v bruchu a studený pot..mate s tým niekto skúsenosti?

drsmolinka
12. aug 2025
@jenny851

Tak som si to objednala nakoniec, pijem to rano nalačno, ale akonáhle niečo zjem, hneď to ide von...a mam az také kŕče v bruchu a studený pot..mate s tým niekto skúsenosti?

@jenny851 myslim ze to obsahuje aj probiotika asi vo vysokej miere, ja som mala ine znacku tekute probiotika a povedala mi pani co to ponukala ze to nemam pit na lacno lebo su silne a moze mi to sposobovat silne hnacky ze po jedle uzivat, ale aj tak som si davala rano lebo ma to neprehanalo,,,,, cize zalezi od cloveka ako to znasa ale asi to bude presne tym ze to pijes na lacno

hanislava2003
8. sep 2025
@jenny851

@jenny851 nemá sa to piť po jedle? Tak som tam čítala

petra694
10. sep 2025
@drsmolinka

@jenny851 myslim ze to obsahuje aj probiotika asi vo vysokej miere, ja som mala ine znacku tekute probiotika a povedala mi pani co to ponukala ze to nemam pit na lacno lebo su silne a moze mi to sposobovat silne hnacky ze po jedle uzivat, ale aj tak som si davala rano lebo ma to neprehanalo,,,,, cize zalezi od cloveka ako to znasa ale asi to bude presne tym ze to pijes na lacno

@drsmolinka ja na lačno nemôžem musim najprv lieky na štitnú žľazu

viva13
25. sep 2025
@lau1112

@lusyf
@lau1112 ta stranka je nemecko prislo vam to z tej stranky?

jenny851
26. sep 2025
@drsmolinka

@drsmolinka ďakujem krásne za odpoveď, teraz to pijem po jedle a super. Neviem prečo všade hovoria, ze treba ráno nalacno 🫣

jenny851
26. sep 2025
@viva13

@lusyf
@lau1112 ta stranka je nemecko prislo vam to z tej stranky?

@viva13 ano, aj ja som odtiaľ objednala

aaadkaaa
27. sep 2025
@krasneleto

pijem to asi tyzden, chutovo najlepsie co som mala zo zelenych, ostatne chutilo ako vapno , proste neslo mi dole krkom... travenie celkom fajn. na vysledky skoro.. ale urcite na skodu to nebude

@krasneleto ahoj, mozes to prosim po dlhsej dobe zhodnotit? Malo to nejaky efekt?

krasneleto
28. sep 2025
@aaadkaaa

@krasneleto ahoj, mozes to prosim po dlhsej dobe zhodnotit? Malo to nejaky efekt?

@aaadkaaa neviem aky konkretne ocakavas... menej ma zduva, ale to je asi tak vsetko

aaadkaaa
28. sep 2025
@krasneleto

@aaadkaaa neviem aky konkretne ocakavas... menej ma zduva, ale to je asi tak vsetko

@krasneleto mam bakterialne prerastenie creva a s tym suvisiace veci,nafukovanie,problem s vvprazdnovanim...okrem toho unavu velku

kikusa23
27. nov 2025
@lau1112

@lau1112 dobrý deň ja som to použila 3x malú lyžičku každý deň jeden krát po jedle a tak ma začalo preháňať že som myslela že na wc nedobehnem . Je to skôr pre ľudí čo majú stolicu raz za týždeň. Pre nás je užívanie možno vhodné 1x za 3 dní .