icon

Holíte si intímne partie?

kvetinka123
2. feb 2014

Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....

charlie1980
3. feb 2014

@katka1981 A teraz ma napadla taka vec ...! Ved ja som si chcela dat pretetovat jazvu po CR, zeby som si dala toto....? Co na to povies ?

katka1981
3. feb 2014

@charlie1980, daj si tam vytetovat zips 🙂 alebo zaloz diskusiu. Je to vazne rozhodnutie.

anjelicek11
3. feb 2014

baby no ja neviem, citala som cca 2 strany dozadu a kde su odpovede na diskusiu? vselico mozne tu je len nie zväcsa to, co by malo ☹

charlie1980
3. feb 2014

@katka1981 Aj to je dobry napad... 😕 Ale mne sa ten pajac tak paci. Len neviem, ci by aj plochu jazvy zakryl...asi by som ho musela dat lezat.

macamac
3. feb 2014

takto baby
tie čo hľadajú správne odpovede
myslím, že ste sa tu dozvedeli dosť
odpovede boli:
myslím, že všetky : ÁNO, holíme sa
žiletkou
depiláciou
niekto si dáva všelijaké ornamenty

čo viac konkrétne chcete k téme?
lebo...zamyslime sa
zakladateľka po 8 rokoch !!!!!!! na MK zadá jeden príspevok a to je založenie témy a zrovna takejto

chcete mi povedať, že kebyže tu nenájdete odpoveď, tak sa neviete oholiť?
alebo ste sa doteraz neholili? 😕
a počujete o tom prvý raz?

a po ďalšie
zakladateľka sa ani neozýva
aspoň poďakovať tým, ktoré písali k veci, resp. vynadať nám, čo sme sa bavili v rámci slušnosti

zaujímavé, že to irituje iných

a fakt trošku sa zamyslime
všade sa nadáva na túto dobu
akí sú Slováci zachmúrený národ

tak ja neviem
asi som blbá ja
ale keď sa konečne niekde dá niekomu zasmiať, stretnú sa nejaké baby, čo sa vedia aj baviť, zas sa len nájdu ľudia, čo im to prekáža 😖

čo toto je prvá téma, ktorá smeruje inam, ako bol pôvodný úmysel??

trochu voľnosti, nadhľadu v živote 🙂
a pustite si do seba trošku radosti 🙂
a neriešiť virtuálnu blbosť 😉

katka1981
3. feb 2014

@charlie1980, no moja, porad sa s drahym. Aby neziarlil 🙂

macamac
3. feb 2014

prepáčte, ale skutočne si myslím, že tu cielene boli príspevky, ktoré hanili baby, div že nie No, No, No, nebavte sa tu 😒
a príde mi to ako pokus o zrušenie dobrej atmosféry, len preto, že nemám náladu
a asi sa chce niekto radšej hádať
na to je tu dosť iných tém, kontroverznejších, napr. Očko/neočko, Dojčenie/UM, tam sa dá frustrovanému človeku vyšantiť 😉 🙂

pekný podvečer všetkým 🙂 🙂 🙂

liliemegane
3. feb 2014

@macamac myslim, ze v pravidlach fora su aj neodbocovat od temy? Ci sa zase mylim? A ked sa niekde rozprudila dobra diskusia, je to fajn, aspon je vidiet, ze nie sme vsetky namosurene a vieme sa aj zasmiat. Ale na to si myslim, ze treba asi zalozit inu temu, v ktorej sa takto debatuje, ci nie? Velmi rada sa do takej debaty pridam a doslovne si uzijem volnu chvilu, pokial mi tu krpec neskace a nevrieska, aspon sa trochu opustim. Ale myslim si, ze je na mieste neurazat osobu, ktora tuto diskusiu zalozila, ani tie osoby, ktore sa chceli do tejto diskusie pridat.

charlie1980
3. feb 2014

@liliemegane Nepostrehla som nejake urazanie...kde presne...?

macamac
3. feb 2014

@liliemegane nevidím urážanie 😕
ale to je zase len o nastavení človeka a jeho mysle
a už dávno je zrušené pravidlo odbočovania od témy 😉

macamac
3. feb 2014

@charlie1980 nie ležať pajáca
ale dať mu do ruky motorovú pílu - cez ten rez 😀 😀 😉

charlie1980
3. feb 2014

@macamac Aj ked je pravda, ze si ma urazila, lebo som si myslela, ze sa nadobro oholis !!!!

macamac
3. feb 2014

@charlie1980 😀 😀 😀
tak sa ti hlboko ospravedlňujem a ešte raz ťa uisťujem, že sa neoholím, kým mi nedovolíš 😀 😀 😀 😉

charlie1980
3. feb 2014

@macamac Fakt to najprv preberiem s mojim, lebo sa zlakne, ze budu na neho pouzite zbrane /ja ti neviem, kosacky, zipsy, motorove pile/ Hm...

katka1981
3. feb 2014

@macamac, krovinorez alebo motorova pila, spustam hlasovanie 😀 a potom tetovanie odfotit 😀

macamac
3. feb 2014

@katka1981 tak som za motorovú pílu 😀 😀 😀
predsa - lepšie pokrytie jazvy 😀 😀

katka1981
3. feb 2014

@charlie1980, mas aj strie? Tie potetovat na cerveno ako krv, kvoli tej pile 🙂

macamac
3. feb 2014

pšššt
už sa blíži
@moni244
moje druhé ja 😀 😀 😀

charlie1980
3. feb 2014

@katka1981 Vyviazla som bez nich 😉 Tak toto nabera uz aj hororove obratky.

macamac
3. feb 2014

@katka1981 😀 😀 😀
že krv 😀 😀
a práve prišiel muž z práce a ja sa tu zas rehocem 😀
sa pýta: no čo, pokračuješ zo včerajška? 😀 😀

liliemegane
3. feb 2014

ok dievcata, fakt nechodim na tieto diskusie casto, len ked si najdem cas. A mozno teda bolo pravidlo neodbocovat od temy zrusene, co som nepostrehla. Mozno to tak vyznieva, ze sa snazim zaparat, ale pritom moj ciel bol uplne iny a stale si myslim, ze by stalo za to zalozit novu temu s nazvom napr. Uvolnime sa a zasmejme sa, nieco typu, kde sa clovek fakt pride do diskusie uvolnit a rad si taku temu otvori aj bez vkladania prispevkov, len tak si precitat nase hluposti a zasmiat sa na nasom uzasnom pikantnom zivote. Lebo takuto temu - holite si intimne partie sa mi teda casto otvarat nechce. A fakt by mohla byt takato diskusia plodna, obcas poohovarat, postazovat sa a hlavne zasmiat sa.

katka1981
3. feb 2014

@charlie1980, hm, tak budes mat tazky vyber. 🙂

macamac
3. feb 2014

@liliemegane no ja premýšľam - a teraz vážne - že by admin mohol túto tému premenovať
keď sa nám tak pekne rozbehla 😀 😉 🙂

anatalia77
3. feb 2014

@liliemegane tvoja absencia na citani diskusii ta ospravedlnuje 🙂

moni244
3. feb 2014

@liliemegane ja ti dám radu, ja som sa tiež nevedela oholiť s tým veľkým bruchom a chlapa som nechcela poprosiť, ako mi tu niektoré radili, tak som si riadne vyčistila sprchovú hlavicu, aby som sa v nej dobre videla a podľa toho som sa holila, síce to bolo mierne vypuklé, ale účel to splnilo 🙂 a téma je to super, možno by tu boli max. 3-4 príspevky, keby sme to neobrátili na srandu a nič by si sa aj tak nedozvedela a keď už dokážeme preberať obliekanie detí na spánok, určite aj tebe poradíme, keď sa opýtaš 😉

anatalia77
3. feb 2014

@macamac a ako ju chces premenovat?
holenim k sialenstvu?
sialena intimita
.
.
.

moni244
3. feb 2014

@macamac už som tu 🙂

moni244