icon

Holíte si intímne partie?

kvetinka123
2. feb 2014

Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....

zita19
3. feb 2014

@fopka mne sa aj tak zo vsetkych nazvov najviac paci: rukynohy... Vystihuje podstatu veci 🙂

niky21
3. feb 2014

@soltyska Pardon za zvedavosť..ale čo je blbé na takejto otázke??? Sú dva pohľady odborníkov na holenie intím. partií. Niekto tvrdí,že ochlpenie má svoju úlohu na ochrane ženských orgánov,niekto tvrdí opak... Je normálne sa spýtať.. nemáme právo hodnotiť niekoho otázky,ak nechceš odpovedať, tak proste neodpovedaj.

fopka
3. feb 2014

bola som si zakryt dieťa, lebo zaspalo... samozrejme, že holy ako bubon, odkryty...ešte si aj rukavy vyhrnul 😀 a ja ho chcem do vaku dať

fopka
3. feb 2014

@zita19 to hej, stare dobre časy, že?

katka1981
3. feb 2014

@fopka, tie rukavy, to je slovo do bitky 🙂 mozno mate v izbe teplo. Mala ma najchladnejsiu izbu, inak by sa odkopala.

fopka
3. feb 2014

@katka1981 čosi, spalna je najchladnejsia miestnost v dome, teraz je tam len nejakych 18 stupnov, možno ani nie... (to by som asi ani nemala pisat kvoli socialke 😀)... normalne vaham, ci nezapnut kotol, aby sa mu tam trochu zohrialo a maly sa odkopuje skor preto, že nacvičuje letkis 😀

katka1981
3. feb 2014

@fopka, a preco mu to dovolis? Za chvilu sa budes cudovat, ze sa ti hadze o zem! Rychlo studuj kym spinka, temy, ako vychovavat dieta, co sa stale odkopava. Napadla mi este jedna otazka, ale nebudem provokovat 😀

macamac
3. feb 2014

@fopka ty tu nebudeš sprdnutá
dnes som bola ja 😀
za najmúdrejšiu a trápnu 😀
tak snáď si už niekto svoj podiel žlče tu vylial 😉

vincp
3. feb 2014

@charlie1980 este aj to prastene je slusny vyraz a nie dostacujuco vystizny :D

fopka
3. feb 2014

@katka1981 ale tak ma iba pol roka... myslim, že by mi nerozumel, co mu vysvetľujem 😀

fopka
3. feb 2014

@katka1981 no šup šup ... ked uz ju mas na jazyku... teda na prstoch 😀

katka1981
3. feb 2014

@fopka, ach skoda reci, ty mas uz vsetko zameskane. Stavim sa ze este plienky nosite. Nechaj tak. Ale skolku mate uz vybratu, ze?

fopka
3. feb 2014

@macamac no do vecera nikdy nevies, kto tu kazdy zavita, ked vidi taku plodnu diskusiu k tak uzasnej teme 😀 ... sa bude len cudovat, co sa vsetko pri holeni da prebrat

fopka
3. feb 2014

@katka1981 aspon vies, preco namiesto varenia večere tu sedim ... snažim sa pochytit niečo mudre 😀

fopka
3. feb 2014

@katka1981 možno aj najdem odpoved, ako navarit a pritom ani nevstat od stola

katka1981
3. feb 2014

@fopka, pekna fotka v pase. Ja som dnes na suchych rozkoch 🙂 A kuratko ked pride zo skolky, nieco jej rychlo navarim, len musi si sama povedat naco ma chut.

fopka
3. feb 2014

@katka1981 aka fotka? niečo mi uniklo? 😀 ,... asi z toho hladu, lebo ja tiez len o chlebe dnes

katka1981
3. feb 2014

@fopka, v pase

macamac
3. feb 2014

@katka1981 ale Kati, aj ty máš peknú foto v pase
a dosť sa s
@fopka podobáte 😀 😀 😉

charlie1980
3. feb 2014

@fopka U nas sa tomu hovorilo tam pri susedoch ze: Kezeslabas To nie je ziadne zaklinadlo, to je overal 🙂

liliemegane
3. feb 2014

inak baby, bez zbytocnych narazok, otazka az taka zla nie je. Boli tu fakt ovela katastrofalnejsie a fakt pritiahnute za vlasy a tuto otazku som si hned otvorila najma aj preto, ci nenajdem v nej nejaky figel ako jednoducho, bezbolestne a pod. riesit intimne partie - napr. teraz, s tym obrovskym bruchom si tam dole nevidim, este aj okuliare nosim a v sprche je to uzasna vec, ked sa ti zaparia, takze zase nic z pohladu na tu vec tam dole. A ziletka je fakt pre malo ludi, vacsina z nas ma jemnu pokozku, takze po holeni je to este horsie, vyrazky, zarastene chlpky a pod. A nech sa teda aj ja vyjadrim k teme. Jedneho pekneho dna som mala ist na prehliadku na gyndu az okolo obeda, tak som si holenie aj sprchovanie nechala na rano, nech je to vsetko cerstve a vonave. Ale ako naschval, zapnem svetlo v kupelni, bum prask, ziarovka v p... elektrika v celej kupelni, kuchyni v p.... chlap na okoli ziadny, co by kukol poistky, vymenil ziarovku, dieta hladne place, k susede rychlo nieco zohriat na jedenie, stres, panika... Skocila som do kupelne a cerstvo sa "oholila" po tme, v rychlosti, no hotova katastrofa. Podstata mojho zazitku: gynegologicka na prehliadke mi vravi, "mne je to uplne jedno, ci sa niekto holi, alebo ako sa holi, vobec na to neprihliadam. Ak by ste ma neupozornila, ani si nevsimnem, ze ste zle oholena". Cize tema je mozno pre niekoho nezaujimava a hlupa, ale niekto sa v tejto teme mohol najst. Len bohuzial, nechce sa mi listovat 9 stranok nezmyslov a mozno jedno vyjadrenie k teme. Fakt skoda

katka1981
3. feb 2014

@macamac, ano farba mi konecne sadla, presne taku som chcela, dik, som rada, ze aspon niekto si to vsimol. Vies co mi to dalo namahy aby som ich nemala rovne? Si kamoska, dik 😀

katka1981
3. feb 2014

@liliemegane, kazda tema je krasna, kym si niekto neskoci do vlasov. A tato tema krasna je, pekne sa rozvija a kazdy si tu to svoje najde. Raz som si so ziletkou odrezala kusok z nohy, nebudem riskovat ine miesta 😀 😀 😀

liliemegane
3. feb 2014

@katka1981 no ja som si skor myslela, ze ak si kliknem forum a do vyhladavaca zadam napr. "prvy prikrm pre dieta" tak sa mi zobrazia diskusie o prikrmoch a nie diskusie o tom, co, kto, kde a kedy si oblecie. Asi som mala mylnu predstavu ☹

charlie1980
3. feb 2014

@liliamegane Ja som ti to tu okopirovala teda, ked sa ti nechce citat naspat:

Srandujeeeeem Inak baby, ja vam poviem, nie je to ani tak davno, ze uz v 8.a 9.mesiaci som sa odmietala holit. Ved ked si uz platim zdrav.poistovnu, nech ma aspon naoplatku oholia. A vobec som sa nehambila. A ani bobakov som nemala
Včera o 23:11 • 1 dieťa • Odpovedz • 2 • •

Mala som vyvolavacku, takze to bolo uplne naplanovane. Predtym, nez som nastupila do nemocky, tak som ich vycesala tupirovacim hrebenom a dala som ich postrazit psovi, kym sa vratim. Potom som si ich zase zobrala k sebe. Boze, uz je asi neskoro, taram piate cez deviate. Dnes som si super oddychla cez den s malym, pospavali sme pocas dna a tak mi vecer zahrabava
Včera o 23:17 • 1 dieťa • Odpovedz • 6 • •

popripade takto len si to das vytetovat na ňuňu:

charlie1980
3. feb 2014
katka1981
3. feb 2014

@liliemegane, sem tam sa temy zvrhnu, ale ked na srandu, tak sa bav. Ovela castejsie to skonci hadkami. Fakt sa netrap nad somarinami. Mozno sa len pomylila. Ak potrebujes, pytaj sa, od toho tu kazdy je. Podla mna , lepsie od temy odbocit, ako ostat v teme a osocovat sa a podobne. Zivot je vazny aj bez toho.

charlie1980
3. feb 2014

@katka1981 Esteze sme krestania 😀 Ale nechcem tu nikoho poburit, kto pride na navstevu, ja len namargo tej skoro obriezky 😕

liliemegane
3. feb 2014

@katka1981 🙂 😉

katka1981
3. feb 2014

@charlie1980, oj, oj, au