Holíte si intímne partie?
Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....
Tak podla mna tuto otazku tu dal urcite chlap 🙂
Inak som sa nedávno pýtala kamoša - gynekológa, ako naslovovzatého odborníka v tejto oblasti, že čo dnes frčí, reku aby som pri najbližšej kontrole nemala hanbu.
A že úplne všetko, ale lekári majú najradšej celkom vyholené... a že ešte stále ho vie prekvapiť strih na ružové srdiečko, červenú šípku smerom dolu, modrú viagru a pod. Že má jednu pacientku, ktorá tam má vždy niečo originálne a so sestričkou tipujú, s čím zas príde 😀
@zeleny_cajik tak to je trapas u gyndoša 😀 😀 😀
vycapiť sa mu tam so srdiečkom 😀 😀 😀
mňa už tu neprekvapí nič 😀 😀 😀
@macamac Tak možno bol VAlentin 😀 alebo to bol navrh...kedze jej nikdy nepozeral do tvare a nedal jej sancu na neho mrknut, tak ho oslovila na jeho odbornej urovni 😀
@luba28 vela chlapov musis nasmerovat,nakreslit...
Baby sa rehocem na vasich príspevkoch :D :D :D
@anatalia77 aaaale,ved kazdy chlap sa stale vrati tam odkial vysiel,....cize tam by asi trafil aj poslepciacky,... 😀 😀 😀 😀 😀
@zeleny_cajik toto je pecka smejem sa
@macamac
@zeleny_cajik kočeny, ja som čítala o vraj trapase jednej panej, čo si namiesto intímneho gélu na ruku dala vraj niečo gélovité s trblietkami (asi dcérin sprcháč) a na kontrole sa "leskla" 😀 vraj si to všimla, až ked sa ozval doktor, že sa až tak fintiť nemusela 😀 😀 😀
ženyyyyyyyyy, piškam z vas dole nožkou 😀 😀 😀 😀
@fopka aj prelozis?
@anatalia77 akože niečo nezrozumiteľné?
@fopka naozaj nevien co si napisala.Bez srandy.
@anatalia77 no že som sa tak dobre už dávno nepobavila ako teraz ... až k popiškaniu ... a keď piškaš, tak ti tečie dole nohami, nie? 😀 ... takže piškam dole nožkou... len jednou 😀
@anatalia77 skus ist dalej od pocitaca,.... 😀
@anatalia77 no že ciká 😉 od smiechu
akože 😉
Treba občas dať aj fúkanú...alebo natupírovať 🙂 ako Bob Marley 🙂
@lili_mia ja idem zajtra ku gyn a dufam ze si na ten spominany trapas nespomeniem, tiez som to citala, pani sa doma narychlo umyla pred gyn prehliadkou a utrela do prveho uteraka co nahmatala....a dcera prisla zo skoly ze kde ma uterak a mamina ze v pracke, vezmi si druhy...a mala plaaaaac, ze ona si tam schovala vsetky svoje trblietky. Pacila sa mi ta veta gyndosa, ze fiha, niekto si dal dnes obzvlast zalezat 😀

nezvyknem dávať komenty, dokonca sa snažím ovládať aj pri blbých otázkach, ale tak toto je už že megablbá otázka ... a to nie som žiadny puritán, ale diskusné fórum na tému holíte sa? ako často? a čím???? pecka 😀 😀