icon

Holíte si intímne partie?

kvetinka123
2. feb 2014

Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....

soltyska
2. feb 2014

nezvyknem dávať komenty, dokonca sa snažím ovládať aj pri blbých otázkach, ale tak toto je už že megablbá otázka ... a to nie som žiadny puritán, ale diskusné fórum na tému holíte sa? ako často? a čím???? pecka 😀 😀

luba28
2. feb 2014

@macamac ved to,....ale aspon do garaze sa skryjes,ci???a ako to budes teraz riesit,ked mas potupene noze???

brady1
2. feb 2014

@sisaha ani az tak nie ja to robim s podpazuši a na nohach, lebo mne rastu tak 3az5 chlpou raz za cas, ale toho dole sa to netyka tam funguje žiletka 😀

tina981
2. feb 2014

Tak podla mna tuto otazku tu dal urcite chlap 🙂

macamac
2. feb 2014

@luba28 no na garáži ešte nemáme bránu 😀 😀 😀
ale premýšľala som aj nad tým, aby som malú nebudila 😀 😀
no a šak som ti písala - pôjdem kuk do mountfieldu a zatočím kolesom 😀
a možno aj zadara budem mať 😀

luba28
2. feb 2014

@tina981 ak ano,atk asi chce zistit,ci ma zenu normalnu,alebo sialenu,.... 🙂 🙂

zeleny_cajik
2. feb 2014

Inak som sa nedávno pýtala kamoša - gynekológa, ako naslovovzatého odborníka v tejto oblasti, že čo dnes frčí, reku aby som pri najbližšej kontrole nemala hanbu.
A že úplne všetko, ale lekári majú najradšej celkom vyholené... a že ešte stále ho vie prekvapiť strih na ružové srdiečko, červenú šípku smerom dolu, modrú viagru a pod. Že má jednu pacientku, ktorá tam má vždy niečo originálne a so sestričkou tipujú, s čím zas príde 😀

macamac
2. feb 2014

@luba28 alebo ak je to chlap, tak potreboval nejaké vzrúšo a jeho predstavivosť fčul pracuje
len teda neviem, ako pri mne 😀 😀
ak má rád horory, možno si prišiel na svoje 😀 😀 😀 vrrrrn 😀

baskustek
Autor odpoveď zmazal
macamac
2. feb 2014

@zeleny_cajik tak to je trapas u gyndoša 😀 😀 😀
vycapiť sa mu tam so srdiečkom 😀 😀 😀

elina25
2. feb 2014

mňa už tu neprekvapí nič 😀 😀 😀

luba28
2. feb 2014

@macamac a mozno ako predohru,v dnesnom svete sa aj tam modernizuje...neviem ci nechce aj postup ,ze ako ,kde ,a co,????

luba28
2. feb 2014

@macamac ide valentin,cize aj k teme by bolo to srdiecko,ale co taka sipka,hm???

adeala
2. feb 2014

@luba28 to aby trafil 🙂

zeleny_cajik
2. feb 2014

@macamac Tak možno bol VAlentin 😀 alebo to bol navrh...kedze jej nikdy nepozeral do tvare a nedal jej sancu na neho mrknut, tak ho oslovila na jeho odbornej urovni 😀

anatalia77
2. feb 2014

@luba28 vela chlapov musis nasmerovat,nakreslit...

lulux83
2. feb 2014

Baby sa rehocem na vasich príspevkoch :D :D :D

luba28
2. feb 2014

@anatalia77 aaaale,ved kazdy chlap sa stale vrati tam odkial vysiel,....cize tam by asi trafil aj poslepciacky,... 😀 😀 😀 😀 😀

caspino
2. feb 2014

@zeleny_cajik toto je pecka smejem sa

lili_mia
2. feb 2014

@macamac
@zeleny_cajik kočeny, ja som čítala o vraj trapase jednej panej, čo si namiesto intímneho gélu na ruku dala vraj niečo gélovité s trblietkami (asi dcérin sprcháč) a na kontrole sa "leskla" 😀 vraj si to všimla, až ked sa ozval doktor, že sa až tak fintiť nemusela 😀 😀 😀

fopka
2. feb 2014

ženyyyyyyyyy, piškam z vas dole nožkou 😀 😀 😀 😀

anatalia77
2. feb 2014

@fopka aj prelozis?

fopka
2. feb 2014

@anatalia77 akože niečo nezrozumiteľné?

katy2
2. feb 2014

@fopka zeby nozky prelozis? 😀

anatalia77
2. feb 2014

@fopka naozaj nevien co si napisala.Bez srandy.

fopka
2. feb 2014

@anatalia77 no že som sa tak dobre už dávno nepobavila ako teraz ... až k popiškaniu ... a keď piškaš, tak ti tečie dole nohami, nie? 😀 ... takže piškam dole nožkou... len jednou 😀

luba28
2. feb 2014

@anatalia77 skus ist dalej od pocitaca,.... 😀

macamac
2. feb 2014

@anatalia77 no že ciká 😉 od smiechu
akože 😉

billam
2. feb 2014

Treba občas dať aj fúkanú...alebo natupírovať 🙂 ako Bob Marley 🙂

sissmiss
2. feb 2014

@lili_mia ja idem zajtra ku gyn a dufam ze si na ten spominany trapas nespomeniem, tiez som to citala, pani sa doma narychlo umyla pred gyn prehliadkou a utrela do prveho uteraka co nahmatala....a dcera prisla zo skoly ze kde ma uterak a mamina ze v pracke, vezmi si druhy...a mala plaaaaac, ze ona si tam schovala vsetky svoje trblietky. Pacila sa mi ta veta gyndosa, ze fiha, niekto si dal dnes obzvlast zalezat 😀