Holíte si intímne partie?
Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....
@luba28 dohodli, len nejako nevidalo 😀
@anatalia77 ja to striedam, nech nie je nuda 😀
@luba28 mozno to bolo predkolo...finale bude strhujuce/aspon vo filmoch to tak byva/
@anatalia77 no hej,ale to uz je rusenie nocneho kludu,....
@luba28 ak budu hadzat titulky,tak ani nie...
No, nestiham sa divit...Tak zakladatelka temy registrovana od r. 2006 a za 8.rokov ju zaujima jedna jedina vec : ci si holime intimne partie a cim...takze ano, lebo niekde som sa docitala, ze aj bobaci sa tam mozu uvelebit.
@anatalia77 este na strednej som mala spoluziacku co si raz do tyzdna sadla s dalsimi dvoma pred telku a s pinzetou sa depilovali. kazde svoje samozrejme 🙂
@charlie1980 moze byt,ale teraz si baby holia aj hlavy na jednej strane...to uz o com je preboha
@anatalia77 novaa doba,host vyhazuje čišnika,.....
este ste tu? Bola som sa oholit 😀 vsade 😀 okrem hlavy 😀 ziletkou 😀
Baby no konečne téma ktorá sa dá čítať. Asi sa pôjdem oholiť aby som zapadla... 😀
a inak...pre pána jána
načo sa holíte?
šak aj mäso je najzdravšie naprírodno 😀 😀 😀
@anatalia77 To su mozno tie, co sa poctivo holia ziletkou uplne do hladka a tak mali ti bobaci nevhodne prostredie, prestahovali sa vyssie a teraz sa holia aj tam...neviem, len tak uvazujem. Inak, baby, poviem vam, este zamlada 😀 😀 😀 som mala chlopa, na ktoreho som velmi ziarlila. A on si chodil depilovat hrud k nejakej kocke, ktoru mi stale ospevoval, aka je pekna. No a mna tak ziarlivost zozierala, ze cisto s dobrym umyslom, ze usetri peniaze za depilovanie, mu to radsej urobim ja s depilatorom. No a on fakt na to pristal. Haaaaaahaha, pot som mu z cela musela utierat 😀 😀 😀
@bubulka722 nemusíš!!! 😀 😀
šak som písala, už nemám čím, zatupila som nože...takže naprírodno 😀 😀 😀
@charlie1980 bobaci,...perfektne pomenovanie,...
@luba28 Nechcem byt neslusna, ok 🙂

@luba28 a možno to nevŕzga posteľ, ale pánty manželkine 😀
chce z nej vytrepať, kde zas minula prachy 😀
a ona vzdychá od bolesti 😀
poočúvaj ešte lepšie 😀 😀