icon

Holíte si intímne partie?

kvetinka123
2. feb 2014

Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....

macamac
2. feb 2014

@luba28 a možno to nevŕzga posteľ, ale pánty manželkine 😀
chce z nej vytrepať, kde zas minula prachy 😀
a ona vzdychá od bolesti 😀
poočúvaj ešte lepšie 😀 😀

luba28
2. feb 2014

@macamac uz je ticho,..bud zaspali od rozkose,alebo uz ju nevladze bit,,..... 😀

moni244
2. feb 2014

@luba28 dohodli, len nejako nevidalo 😀
@anatalia77 ja to striedam, nech nie je nuda 😀

anatalia77
2. feb 2014

@luba28 mozno to bolo predkolo...finale bude strhujuce/aspon vo filmoch to tak byva/

luba28
2. feb 2014

@anatalia77 no hej,ale to uz je rusenie nocneho kludu,....

macamac
2. feb 2014

@luba28 😀 😀 😀
až mi slza vyletela 😀 😀 😀
našťastie...nepiškám 😀 😀 😀
že nevládze ju biť 😀 😀 😀 😀 😀 umrela som 😀 😀
a chlapi tu pri mne už fakt nechápu 😀
sa tu rehním-dali si hlasnejšie TV, bo neočujú 😀 😀

anatalia77
2. feb 2014

@luba28 ak budu hadzat titulky,tak ani nie...

luba28
2. feb 2014

@macamac ja som ta nechcela rozplakat,... 🙂 no inak si to neviem vysvetlit,ze co sa tam dialo,..

charlie1980
2. feb 2014

No, nestiham sa divit...Tak zakladatelka temy registrovana od r. 2006 a za 8.rokov ju zaujima jedna jedina vec : ci si holime intimne partie a cim...takze ano, lebo niekde som sa docitala, ze aj bobaci sa tam mozu uvelebit.

macamac
2. feb 2014

@luba28 no si ma nerozplakala, len asi mojho chlopa
bo mi už povedal, nech sa idem rehniť hore, že on si chce v kľude dopozerať film 😀
ale zas hore by som zobudila malú 😀
asi idem do tej garáže 😀 😀

adeala
2. feb 2014

@luba28 ja mám takých susedov z oboch strán 🙂 po Novom roku sme sa vrátili z dovči a vždy na striedačku z jedného bytu a potom z druhého bytu - normálne už uvažujem, či to nie je ten istý pár, len striedajú byty, aby nebol stereotyp 😅 a to teda počúvame aj 2 hodiny denne

luba28
2. feb 2014

@macamac ved nemas dvere na garazi a vonku kosa,.... 🙂

moni244
2. feb 2014

@macamac inac pozor na krovinorez, raz som pouzila, ze letny zostrih na hladko a ten bordel po tom . upratovala som to tyzden 😀 😀 😀 😀

bonnie1
2. feb 2014

@anatalia77 este na strednej som mala spoluziacku co si raz do tyzdna sadla s dalsimi dvoma pred telku a s pinzetou sa depilovali. kazde svoje samozrejme 🙂

anatalia77
2. feb 2014

@charlie1980 moze byt,ale teraz si baby holia aj hlavy na jednej strane...to uz o com je preboha

moni244
2. feb 2014

@bonnie1 ale to musi strasne boliet mam dost ked si trham obocie

luba28
2. feb 2014

@anatalia77 novaa doba,host vyhazuje čišnika,.....

fopka
2. feb 2014

este ste tu? Bola som sa oholit 😀 vsade 😀 okrem hlavy 😀 ziletkou 😀

luba28
2. feb 2014

@bonnie1 zaujimave by bolo,keby nie svoje,ale dookola by sa striedali,..to by bolo hmmm,take zaujimave

macamac
2. feb 2014

@fopka ja že si bola v Mountfielde 😀 😀 😀

bonnie1
2. feb 2014

@moni244 neviem ja som neskusala. mna akosi nezavolala na tie ich seanse 🙂 a aj mne staci obocie 🙂

bonnie1
2. feb 2014

@luba28 veru to by bolo ,,neco,, 🙂

bubulka722
2. feb 2014

Baby no konečne téma ktorá sa dá čítať. Asi sa pôjdem oholiť aby som zapadla... 😀

macamac
2. feb 2014

a inak...pre pána jána
načo sa holíte?
šak aj mäso je najzdravšie naprírodno 😀 😀 😀

charlie1980
2. feb 2014

@anatalia77 To su mozno tie, co sa poctivo holia ziletkou uplne do hladka a tak mali ti bobaci nevhodne prostredie, prestahovali sa vyssie a teraz sa holia aj tam...neviem, len tak uvazujem. Inak, baby, poviem vam, este zamlada 😀 😀 😀 som mala chlopa, na ktoreho som velmi ziarlila. A on si chodil depilovat hrud k nejakej kocke, ktoru mi stale ospevoval, aka je pekna. No a mna tak ziarlivost zozierala, ze cisto s dobrym umyslom, ze usetri peniaze za depilovanie, mu to radsej urobim ja s depilatorom. No a on fakt na to pristal. Haaaaaahaha, pot som mu z cela musela utierat 😀 😀 😀

macamac
2. feb 2014

@bubulka722 nemusíš!!! 😀 😀
šak som písala, už nemám čím, zatupila som nože...takže naprírodno 😀 😀 😀

moni244
2. feb 2014

@bonnie1
@luba28 ale aj tak koho napadne sadnut si so spoluziackami a trhat si chlpky? Ta predstava je divna a kedze ja si hned vsetko predstavim, mam pred sebou dost divoky obrazok, to zase budu haluzne sny

macamac
2. feb 2014

@moni244 😀 😀

luba28
2. feb 2014

@charlie1980 bobaci,...perfektne pomenovanie,...

charlie1980
2. feb 2014

@luba28 Nechcem byt neslusna, ok 🙂