Holíte si intímne partie?
Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....
@macamac Tak si aspon nepripadám divná... sme dve 😀
@moni244 tiez som si to predstavila..volakedy sa po veceroch driapalo perie,dnes si kolektivne driapu chlpy z pi...
@bubulka722 no presne na toto som myslela 😉
že ak nestíhaš fakt pravidelne, tak konec
ošívačky jak... 😀 😀
@bubulka722 Ja necham bobakov poskakat na psa 😀 😀 😀
@bonnie1 😀 citala som zohriate
@macamac A najhoršie je pohnúť sa vtedy z domu. Móžu si myslet, že mám filcky. 😀
@charlie1980 Aj mna to už napadlo, nastahujem sa mu do búdy.
@anatalia77 si zabila 😀 😀
@bubulka722 nemusis,niektore tu nechavaju aj na vrkoce
@anatalia77 tak ale to bolo davno..mozno to uz teraz nerobia .a s tym perim si zabila 🙂 fakt sa smejem 🙂
@bubulka722 Hmmmm, ty mas teda slovnik 😝 😀 😎 😎 😎
@bubulka722 hej tak to je ina rozkos na 2 den, taky hard rock rozkose
@charlie1980 Šak sme na jednej lodi, bobáky alebo f...y neni to jedno?
@anatalia77 ja takisto 😀
Inak baby normálne psycho-hygiena po náročnom dni s nervóznym mužom. Pochopila som možno sa včera oholil... 😀
@bubulka722 Srandujeeeeem 😀 😀 😀 Inak baby, ja vam poviem, nie je to ani tak davno, ze uz v 8.a 9.mesiaci som sa odmietala holit. Ved ked si uz platim zdrav.poistovnu, nech ma aspon naoplatku oholia. A vobec som sa nehambila. A ani bobakov som nemala 😀
@charlie1980 Full servis treba využiť, keď je to už zaplatené. Bobáci kam poutekali? Inak krásne si ich pomenovala, mna by to nenapadlo.
@bubulka722 Mala som vyvolavacku, takze to bolo uplne naplanovane. Predtym, nez som nastupila do nemocky, tak som ich vycesala tupirovacim hrebenom a dala som ich postrazit psovi, kym sa vratim. Potom som si ich zase zobrala k sebe. Boze, uz je asi neskoro, taram piate cez deviate. Dnes som si super oddychla cez den s malym, pospavali sme pocas dna a tak mi vecer zahrabava 😀
@charlie1980 ja som sa oholila pred porodom doma a oni este raz rano,..no strasne,.... 🙂
@charlie1980 Ja som mala náročnejší den, prezmenu hrabkalo mužovi, ale šak to občas každému a tak som sa prišla vyventiluvat.
@bubulka722 ja holim a tiez som zdrava 😀
@anatalia77 A prečo nie, každý sme kým nás o opaku niekto drzo nepresvedčí. 😀
@luba28 Ved presne, ze som to vedela...tak naco budem tupit 3ziletky /viete si predstavit tu dzunglu po 2mesiacoch/, ked aj tak mi to tam spravili.
@luba28 Ináč tlstému kolegovi sa v robote chlapi smiali, že on ženu v posteli nepo......, ale umágá, takže možno to mohlo byt z toho susedného bytu aj volanie o pomoc.
@bubulka722 Už ste išli všetky spať? No idem aj ja. Brúúú noc!
Sama sebe píšem, no načase upratat sa. 😀

@charlie1980 Baby a zažili ste tú rozkoš na 2-3-tí deň po oholení. Chodíte a škrabete sa celý deň. No ale bobáci sa sťahujú asi k mužovi, ak nie je taký čistotný...