icon

Holíte si intímne partie?

kvetinka123
2. feb 2014

Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....

charlie1980
2. feb 2014

No a mam zlepsovaci navrh na intimne partie, ak by uz ani ziletky nezvladali

vincp
3. feb 2014

@adeala Otazkou je, kolko ma pani rokov - mozno uz vekom poodbudalo a najde xlpky len na brade 😎

vincp
3. feb 2014

Mna by inak zaujimalo /asi v ramci nejakej uxylky/, ci sa holi jej manzel....ak nie, je to ok a horor ziadny? 😕 No hned by som dala na adopciu vsetky ziletky a pinzety v byte .

fopka
3. feb 2014

dočitala som si ten zvysok až teraz 😀 lebo večer už maly buntošil, ale inak dobrá odreagovačka po celom dni.... ale inak kočky, snad tu niektora esšte v ramci takej plodnej debaty zavitate. mam otazku, celkom od temy, ako je táto, ale aby som sa nemusela hrabat a hladat alebo zakladat novú tému... čisto primitivna otazka, resp. možno vyznejem ja primitivne 😀 ale rozmyslam už 3 dni nad tym, počuvajte: kupila som malému spaci vak, keďže mi zacal "trénovať" aj v noci a vacsinou je odkryty, ale som sa zamyslela, že ked ho doňho šupnem, teda keď v nom aj vydrží 😀 , či ho mam este aj prikrývať alebo nie. Lebo takto: že keď ho neprikryjem, tak si poviem, že chúďatko moje, šak si len tak naholo, v nejakom vačiku a keď ho prikryjem ešte, tak si poviem, že chúďatko, veď sa mi uvariš...

charlie1980
3. feb 2014

@fopka To zalezi od toho, aku mate teplotu v izbe, kde spi. U nas je teplucko, uplne mu stacia na spanie pancuchy a body, ale ma aj tenku prikryvku, ked sa nadranom ochladi. No a neviem, aky hruby je vak, lebo ked sa narodil maly, mal taky hruby zimny a v tom sa mi veru v noci spotil. Takze nemal by mat studene rucky a ani byt spoteny.

charlie1980
3. feb 2014

@vincp Ty mas teda uchylne otazky 😀 😀 😀 😎 😎 😎

fopka
3. feb 2014

@charlie1980 u nas je to komplikovane trochu,,, spalnu mame chladnejsiu, teda nekurim v nej velmi, lebo maly nema rad teplo...ale rano ked vstane, nie hned, ale par minut po prebudeni, ma ruky hned ako lad, ale neskutocne ladove... no ked mu okrem prikryvky dam este aj deku, tak je mrzuty, lebo je mu teplo.... aj spaci vak som brala tensi prave kvoli tomu, ze nema rad teplo,... ved aj vonku chodime len v zateplenych nohaviciach bez pancuch, len teraz v tych vacsich mrazoch som mu uz zacala davat...fusak a overaly ... to je pre nas luxus 😀

charlie1980
3. feb 2014

@fopka Hm, tak to naozaj neviem, pretoze my mame sice v spalni chladno, ale spim s malym v jeho izbe, kde je teplo /tiez nerada spim v teple, v zime v lete pri otvorenom okne/ a v obyvacke je tiez teplo. Snad mu teda len rucky sledovat a ci sa nepoti a zas len nad niecim pouvazovat, ak by sa mu nepacilo...

vevesh
3. feb 2014

@fopka ci dietatu je alebo nie je zima sa kontroluje na zatylku, pokial je teply je ok, pokial studeny treba prikryt...
ja mam s mojou ten isty problem..s dekou nechce spat ani za nic, vak mi odmietla - vadilo jej, ze v nom nema volny pohyb, tak to riesim tak, ze na noc ju naobliekavam do svetrikov a co., a sem tam prekontrolujem ci jej nie je zima 😉

fopka
3. feb 2014

@charlie1980 asi tak, viem,ze treba len skusat... len som chcela vediet, ze ako to praktizuju ine mamicky, ktore vak vyuzivaju... teda este neviem, ako mi zareaguje na ten vak, ci z neho nevylezie, alebo rovno aj z postielky 😀 lebo v nom mozno nebude chciet byt... ale my mame ručky nejako celkovo chladnejsie od narodenia, ked su uz teple, tak to uz znaci, ze je prehriaty, zacina byt mrzuty a musim ho prelozit na ine miesto...ked je v kresielku,to ma molitanovu vystuz, tak sa uhreje, no po case uz je "teply" a zacina sa zlostit, tak ideme do ohradky, kde je samozrejme od zeme chladnejsie a je spokojny, tam vychladne, rucky su uz vlastne akoby chladne ale on je spokojny

charlie1980
3. feb 2014

Inak baby, teraz ma napadlo, ze tie tenke decky do autosedaciek tiez nie su zle...Aj do toho zvyknem zabalit. Lebo dole je to ako vak a hore sa moze hybat a ked sa odkryl hore, tak teplota sa drzala zospodu.

charlie1980
3. feb 2014

@fopka To mas nejakeho otuzilca doma 😀

fopka
3. feb 2014

@vevesh aha...som nevedela, ze na zatylok sa ma sustredit, dakujem

vevesh
3. feb 2014

@fopka to mi povedal moj detsky, deti cca. do 2 rokov nevedia udrzat teplotu, niektore sa to naucia po mesiaci, niektore po 2 rokoch, studene nozicky a rucky su preto normalny jav, treba len dohliadat na to aby "neomrzli"

luba28
3. feb 2014

@fopka nas v spacom vaku nevedel spat,...tak davam overal na spanie,...

luba28
3. feb 2014

no pri tejto teme preberieme uz asi vsetko,.... 😀 😀 😀

charlie1980
3. feb 2014

@luba28 Nevadi, hlavne ze sa tu stretli ludia v priatelskom duchu. Ved niektore temy sa citat nedaju, lebo sa len hadaju.

werka_t
3. feb 2014

@luba28 no speciaony uces si vraj robi...ale nastastie som nevidela na vlastne oci 😀

fopka
3. feb 2014

@luba28 😀 ... a este pridam jednu... dala som na tvoju radu, ze postupne pridavat mliecko riadne do umeleho a funguje to... pomaly sme sa prehupli na pomer viac kravskeho ako umeleho... o tyzden predpokladam, ze budeme fičat len na riadnom...snad bude vsetko ok

luba28
3. feb 2014

@fopka supeeer,som rada,.... 🙂 🙂 🙂

aprilka90
3. feb 2014

to čo ako za otázku? 😀 😀 😀

moni244
3. feb 2014

@fopka moja spí v overali a prikrytá takou teplejšou dekou, či paplónom z KIK, ona nechcela byť ani v perinke, vak sme využívali na prenášanie, ani v tom nechcela byť, proste potrebovala voľnosť už od narodenia 🙂 teraz sa nechá prikryt len vtedy, keď jej je chladno, ináč sa odokryje, to má po mne 🙂

luba28
3. feb 2014

@fopka ak by nieco malo byt tak uz by sa to prejavilo,....

jamabe
3. feb 2014

@fopka Dobrá debata 😀
K tvojej otázke - moja spí vo vaku od cca 3-4 mesiacov až doteraz (bude mať 2 r.) a je to super vec! Nemusím sa báť, že sa odkope, keď v noci cestuje po postieľke, stále má chrbátik v teplúčku. Inak u nás v spálni je 18-19 st., na sebe má body s krátkym rukávom, overal a hrubší spací vak. To má teraz akurát. 🙂

katka1981
3. feb 2014

Ste sa zas chytili. Tato tema je marketingovy prieskum. Kocka si tu chce otvorit bazarik s parachnami na susky a chcela vediet, z akeho modelu, kolko objednat z Ciny. No ja by som bola za zimny strih, niekto to vola, ze na barana.

charlie1980
3. feb 2014

@katka1981 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Puknem od smiechu 😀 😀 😀 😀 😀

zita19
3. feb 2014

@vevesh Ja som to s nasou cestovatelkou riesila tak, ze na perinku som prisila snurky a tie som privazovala o tycky postele. Kopat mohla kolko chcela, prikryta ostala.

charlie1980
3. feb 2014

Dobry den, pani /slecna/ @kvetinka123 @katka1981 ma upozornila, ze mate bazarik s parochnami na "susky" a teda by som si u Vas rada objednala blond farby /MM zacal poskulovat po blondinkach/, velkost XS, aj ked som po porode a uces by mal byt na "Číro" /som sa premohla pisat aj s diakritikou 😀 / a bez stredovej cesticky. Prosim, ozvite sa mi surne, pretoze by to mal byt darcek na Valentina. Dakujem

zita19
3. feb 2014

Dievcata, ja v zime na prirodno, v lete na Čirokéza...Pred gyndosom pekne nakulmujem ofinku a pred chlapom sa uz neoplati. Ak aj nahodou zavita, tak uz na uces ani nedovidi... A aj keby dovidel kvoli tomu zas nebudem furt uces upravovat. U nas uz aj Vianoce byvaju castejsie 😀 😀 😀

katka1981
3. feb 2014

@charlie1980, odpoved si najdes doma, tu by mi zrusili konto 😀