Holíte si intímne partie?
Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....
@zeleny_cajik :D :D :D rehocem sa z toho gynekologa..............to ako pride zena, vylezie na kozu, dr. urobi kuk a povie ooo dnes vam to ale pristane 🙂)
@zita19 ďakujem Zituš 😉 🙂
cením si, že ma tu povzbudíte 🙂
ja sa snažím brať život už s humorom
po určitých životných fackách som zistila, že tak je to v živote ľahšie
vždy máme možnosti
byť permanentne nasratý, smutný, deprimovaný
alebo brať veci s nadhľadom, pozrieť z lepšej stránky na to a ak nejde o život, nejde o nič 😉
smiech lieči a oslobodzuje 😀
aj ja rada teba čítam a myslím, že sme sa tu celkom stretli s veselými kočkami 🙂
jasné, nie všetci sú optimisticky naladení a ako píšeš, riešia sa tu často blbiny
a táto témička bol dobrý smeč pre veselé kočky a dobré odreagovanie 😀 😀 😉
@zita19, ej ty si cisto krkavcia mater. Takto privezovat nemluvna 😠 Hned by som ta na socialku nahlasila 😀 Inak super napad, toto by si na dochodku mohla sit a dat si patentovat, to nevymyslis, to je Zitka. (to som ti navrhla znacku na ten supervak) 😀 Inak ako sa ta tema zvrtla, hm 🙂
@zita19 😀 😀 😀 Asi jo, no.... 😕 😕 😕 Letovacia lampa 😕 😕 😕 Rozmyslim si dozajtra 😕 😕 😕 Inak taka som stastna, maly sa teraz prvykrat tak naozaj nahlas rehlil. No a este si pritom aj prdka a tusim aj natlacil do plienky...ale to v inej teme... To mu raz vyrozpravam, jeho prvy smiech v teme o holeni 😀 Zitka a co myslis, keby som zehlickou kus naparila pred tym palenim, nezmiernilo by mi to bolest.... 😕 ?
@moni244 Skoda. Aj ja uz na to cakam, kedy nas zamknu...Ale pobavila som sa 😀
@zita19 Zitka, inak ja niekedy odpovedam uplne vazne 😀 Ale vzdy sa to nejak zvrhne na hadku a ja este neviem co, len aby sme si zivot komplikovali. A preto sa vacsinou len bavim na takychto hlupostiach alebo "doma" 😀 No a este rada chodim k oktobrovcatam, aj tam je fajn partia.
@zita19 Fuuuuuuuu, no esteze som to nevidela ! 😲 Ved je to uplne nemoraaaaaaalne !!!!
@charlie1980 sme presli z prdov pozeram obe na depilacnu tematiku 😀
@vincp Ano, vrana k vrane sada, rovny rovneho hlada. No a asi budeme vsetky z "prdov" co sme aj tu kus ....hmmmm....ako by som to napisala...proste praštene
a inač, žienky, ktore ste prispeli aj k mojej otazke o spacom vaku 😀 😀 😀 sa rehlim, ze do akej temy som tuto otazku dokazala zakomponovat, tak vam dakuje... este predsa, spaci overal, to myslite to cele dlhe, ako body... len to ma aj nozicky, že? 😀

@charlie1980 joj najgenialnejsi stojen na iPad uz bol na naliehanie moralistov zmazany... Popisem ho co najdecentackejsie: Pan mal iPad polozeny na podbrusku podoprety svojim stoporenym penisom...
@moni244 Inac v suvislosti s touto temou. Mal majitel toho stojana vyholene medzimozie... Ja som sa tak rehotala, ze som si ani detaily nevsimla cez slzy...