icon

Holíte si intímne partie?

kvetinka123
2. feb 2014

Ahojte,
mozno hlupa otazka, ale prebera sa tu vselico, tak ma to fakt zaujima. Ako casto? Ziletkou? alebo depilujete? alebo inak?
Mojmu mm je to jedno a ja sa k tomu nie vzdy dokopem... A ked zanedbam, tak potom je to horor....

zita19
3. feb 2014

@charlie1980 joj najgenialnejsi stojen na iPad uz bol na naliehanie moralistov zmazany... Popisem ho co najdecentackejsie: Pan mal iPad polozeny na podbrusku podoprety svojim stoporenym penisom...
@moni244 Inac v suvislosti s touto temou. Mal majitel toho stojana vyholene medzimozie... Ja som sa tak rehotala, ze som si ani detaily nevsimla cez slzy...

bzdocha
3. feb 2014

@zeleny_cajik :D :D :D rehocem sa z toho gynekologa..............to ako pride zena, vylezie na kozu, dr. urobi kuk a povie ooo dnes vam to ale pristane 🙂)

moni244
3. feb 2014

@zita19 a mal dosť dobré rozmery 😀

macamac
3. feb 2014

@zita19 ďakujem Zituš 😉 🙂
cením si, že ma tu povzbudíte 🙂
ja sa snažím brať život už s humorom
po určitých životných fackách som zistila, že tak je to v živote ľahšie
vždy máme možnosti
byť permanentne nasratý, smutný, deprimovaný
alebo brať veci s nadhľadom, pozrieť z lepšej stránky na to a ak nejde o život, nejde o nič 😉
smiech lieči a oslobodzuje 😀
aj ja rada teba čítam a myslím, že sme sa tu celkom stretli s veselými kočkami 🙂
jasné, nie všetci sú optimisticky naladení a ako píšeš, riešia sa tu často blbiny
a táto témička bol dobrý smeč pre veselé kočky a dobré odreagovanie 😀 😀 😉

zita19
3. feb 2014

@moni244 No potesili by, ale neodstrasili 😀 😀

katka1981
3. feb 2014

@zita19, ej ty si cisto krkavcia mater. Takto privezovat nemluvna 😠 Hned by som ta na socialku nahlasila 😀 Inak super napad, toto by si na dochodku mohla sit a dat si patentovat, to nevymyslis, to je Zitka. (to som ti navrhla znacku na ten supervak) 😀 Inak ako sa ta tema zvrtla, hm 🙂

katka1981
3. feb 2014

@macamac, ja ti rozumiem uplne najviac, aj mna by nastval tupy krovinorez 😀

charlie1980
3. feb 2014

@zita19 😀 😀 😀 Asi jo, no.... 😕 😕 😕 Letovacia lampa 😕 😕 😕 Rozmyslim si dozajtra 😕 😕 😕 Inak taka som stastna, maly sa teraz prvykrat tak naozaj nahlas rehlil. No a este si pritom aj prdka a tusim aj natlacil do plienky...ale to v inej teme... To mu raz vyrozpravam, jeho prvy smiech v teme o holeni 😀 Zitka a co myslis, keby som zehlickou kus naparila pred tym palenim, nezmiernilo by mi to bolest.... 😕 ?
@moni244 Skoda. Aj ja uz na to cakam, kedy nas zamknu...Ale pobavila som sa 😀
@zita19 Zitka, inak ja niekedy odpovedam uplne vazne 😀 Ale vzdy sa to nejak zvrhne na hadku a ja este neviem co, len aby sme si zivot komplikovali. A preto sa vacsinou len bavim na takychto hlupostiach alebo "doma" 😀 No a este rada chodim k oktobrovcatam, aj tam je fajn partia.

charlie1980
3. feb 2014

@zita19 Fuuuuuuuu, no esteze som to nevidela ! 😲 Ved je to uplne nemoraaaaaaalne !!!!

vincp
3. feb 2014

@charlie1980 sme presli z prdov pozeram obe na depilacnu tematiku 😀

zita19
3. feb 2014

@katka1981 Kati, ja tvrdim, ze ja aj moje deti maju obrovske stastie, ze uz su dospalaci. Ja za svoje vychvne metody by som podla MK uz davno bola pozbavena rodicovskach prav. 😀 😀 😀

charlie1980
3. feb 2014

@vincp Ano, vrana k vrane sada, rovny rovneho hlada. No a asi budeme vsetky z "prdov" co sme aj tu kus ....hmmmm....ako by som to napisala...proste praštene

macamac
3. feb 2014

@katka1981 😀 😀 😀
dík za pochopenie 😀 😀

katka1981
3. feb 2014

@zita19, nie, praveze si to dobre vymyslela

katka1981
3. feb 2014

@macamac, to je samozrejme, nemusis dakovat, drzim palce, aby sa ti na kolese zadarilo. 😀

fopka
3. feb 2014

@macamac vidis, vidis, aj taka trapna tema o holeni, na ktorej sa dobre baavime, dokaze niekoho posteklit nielen "dole" 😀 😀 😀

zita19
3. feb 2014

@macamac Ked pojdes do Maufildu tak opac aj taky ten fukar na listie.... Z toho by bol paradny fuňofuk. Ked ta prestane vykasanie s krovinorezom bavit, vyrobis si nadhernu fukanu 😉

macamac
3. feb 2014

@katka1981 😀 😀 😀
díkes
jaká prajná 😀
aj ty chceš jeden kúpiť? 😀 😉

fopka
3. feb 2014

a inač, žienky, ktore ste prispeli aj k mojej otazke o spacom vaku 😀 😀 😀 sa rehlim, ze do akej temy som tuto otazku dokazala zakomponovat, tak vam dakuje... este predsa, spaci overal, to myslite to cele dlhe, ako body... len to ma aj nozicky, že? 😀

macamac
3. feb 2014

@zita19 bože baby, ste zlatéééé 😀 😀
toľké nápady, fakt super
a budem brať trojmo - pre kamošky z MK 😀 😀
za poštovné 😀 😀

fopka
3. feb 2014

@zita19 že fuňofuk 😀

katka1981
3. feb 2014

@macamac, ja neviem, ja sa neviem rozhodnut. Bude tepla alebo chladna jar? Som ozaj nerozhodna.

macamac
3. feb 2014

@katka1981 😀 😀 😀
neviem, ale šak vnútri je teplo furt 😀 😀
či?

zita19
3. feb 2014

@fopka spaci overal sa za mojich detskych cias volal rukynohy, za cias mojich deti dupacky s rukavmi, hokejisti to volaju ribana... 😉

katka1981
3. feb 2014

@fopka, nie je hanba priznat si, ze spavas v spacom vaku, aj to je odvaha. Bolo to urcite tazsie ako sa priznat ze aky strih preferujes. Nikto ta nevysmial, vidis? Napisala si to do spravnej temy. 😀

katka1981
3. feb 2014

@macamac, ale ved prave o to ide, ze treba viac kurit ... ci si ten krovinorez radsej na leto nenechat.

fopka
3. feb 2014

@zita19 tolko nazvov pre jednu vec a že ribana 😀

fopka
3. feb 2014

@katka1981 čakam ale, že tu zavita nejaka dobre nabrusena potvora a dostanem tak ci tak vyžrate 😀

katka1981
3. feb 2014

@zita19, nie nahodou rihana?

katka1981
3. feb 2014

@fopka, tu si v bezpeci, su ine haklive temy, neboj. Das si parochnu a nik ta nespozna.

fopka
3. feb 2014

@jamabe no ja keby ze dam svojemu body, overal a este ho supnem do hrubeho vaku, tak ma chuda bude nenavidiet do konca zivota 😀 ... davam mu len jednu vrstvu oblecenia ... pyzamko v celku, ako body ale aj s nohami.. .teda neviem, že ci to nazvat 😀 ribanu?