icon

Hrčka naplnená hnisom

katkamarcinova
4. júl 2023

Ahojte pod pazuchov mam taku hrčku pravdepodobne naplnenu hnisom bola mala nedavno a asi sa plní bojím sa to vytlačit lebo čitam že možem mať z toho otravu krvi že to može unikat do tela ak si to budem tlacit sama neviete kto by mi to vedel prasknut ,vytlačit a vyčistit ? Boli to :(

Hrčka naplnená hnisom
Strana
z2
mamicka1994
26. dec 2024

@stanulienkat ja som mala flegmonu som mala ako pinoogovu loptičku 25ml a možno aj viac stoho vytieklo keď mi to rezali hrozila mi otrava krvi a teraz sa mi spravilo to isté nieje to až také veľké ale keď to stlačim tak mi vytekala taká ruzovkasta krv tak sa bojím som mala infekciu kože a podkožného tkaniva a teraz sa mi to spravilo na Tom istom mieste v strede na hrudi a prsník mám červení

stanulienkat
27. dec 2024

@mamicka1994 chod na chirurgiu

mamicka1994
27. dec 2024

@stanulienkat práve že nechcem veľmi behať na chirurgiu som tam chodila ako na klavír jedno sa zapojilo a druhé sa spravilo nemám to až také hrozne len sfarbená krv mi stoho vyteká a keď to stlačim tak to až strieka dávam si gafrovu masť z ichtanolom len prsník mám trochu červení

micusa2222
28. dec 2024

@katkamarcinova určite by som si to netlačila a neviem čo s tým robila..išla by som k lekárovi.

mamicka1994
28. feb 2025

Dobrý večer spravila sa mi hrčka na krku je naplnená hnisom tvrdá pomôže mi na to ichtalol ointment?či lepcia je gafrova masť z ichtamolom je to tá istá mastička len iní názov ?dakujem

Strana
z2