Hysteroktómia - už nebudem mať maternicu
píše sa mi ťažko, aj ked v hlbke som s tým vyrovnaná mám stále pochybnosti a bojím sa ako to všetko dopadne. Prosím, ak ste niektorá absolvovali vybratie maternice, ako to dopadlo, ako ste sa cítili a hlavne ako žijete teraz. Dik za každý názor
@anjelik420 predoperacne vysetrenie treba mat odber krvi, interne vysetrenie a ARO....tieto vysetrenia nesmu byt viac ako 21 dni stare pred operaciou. Ja som vymenny listok ziadny nemala, krv mi brali u mojho gynekologa, interne vysetrenie u mojej internistky, ale tam ja som pacient, tak tam nepotrebujem vymenby listok a ARO to neviem este som nebola. Ale asi im bude stacit sprava z prijmovej amb.z gynek.kde ma objednavali na operaciu.
Ženy nie je tu niekto zo Žiliny? Kto bol operovany v Žiline?
Ja9.2 do Martina a 10.2 operácia
mam ist na sono ale uz nemam vymenny listok co ma poslal gynekolog lebo som tam bola pred mesiacom ale akurat som bola pred menzesom musim ist znova ku gynekologovi si po vymenny listok ?
@anjelik420 áno musíš mať nový
Mam ist na sono ale uz nemam vymenny listok co ma poslal gynekolog lebo som tam bola pred mesiacom ale bola som pred menzesom a na sone my povedali ze mam prist bud pondelok streda piatok od 7.30 tak treba my vymenny listok od gynekologa?lebo sono je od 13 h
ahojte, som 2 roky po hysterektómii. Zhruba po roku som začala mať menopauzálne príznaky. Používala som gél estrevu a bolo to super. Od nového roku vraj už nie je na našom trhu ( klasika ) no Dr. mi predpísala lenzetto. Je to sprej. Niečo podobné. Teraz som to začala užívať. Na trhu sú aj nejaké tabletky, no vraj tam je ďaleko vyššie riziko trombózy atď. . Ja sa cítim zatiaľ fajn. Aplikujem raz denne. Máte niekto skúsenosti ? Dakujem
@niki214 ahoj ja mam skusenost s lenzettom, ale teraz mi Dr. predpisal Angeliq a zatial som spokojna, je to ovela lepsie, tiez som sa velmi bala nakolko hormonalnu liecbu moc nesmiem prave kvoli tromboze, operovali ma min.rok v aprili a potom znova v auguste, do menopauzy som sla po par mesiacoch od operacie
chcem sa este opytat nemate niekto skusenost s polypom po hysterektomii a adenotomii?
ja som bola pred dvoma tyzdnami na vystiknuti v celkovej narkoze, stalo sa to niektorej z Vas?vdaka
Dievčatá užívala niektorá po operácii homeopaticke globulky arnicu c 30 a staphisagria c 6
ahoj, hľadám niečo k lenzettu. moja mama ho už mesiac užíva, vraj je to teraz novinka. Je po histerektómii, pred tým brala nejaké tablety, tie však vysadila - nesedela jej tam dávka. Na tomto sa cíti teraz fajn. Inak celkom praktický sprejík to je. No nikde sa neviem do pátrať k niekomu kto to užíva dlhšie. Bezpečnosť ? Čo Ti povedal lekár ?
Ďakujem
Ahojte chcem radu meska my menzes mam priznaky bolesti brucha ,som nervozna , to vecsinou tak mavam pred menzesom tri dni a stale nic tehotna urcite nie som skusala som aj horuci kupel teraz chcem vyskusat alchemilkovy caj dakujem za kazdu radu
Dievcata co ste po hysterektomii maternice laparoskopicky dostali ste kupele, alebo nie? Niekto to tu spominal ze po laparoskopii nie je narok na kupele.
Ahojte caka ma operacia mam polyp na maternici mam ist na predoperacne vysetrenia mozem ist aj ku vseobecnu lekarovi? Dakujem za rady
@anjelik420 predoperacne treba interné a anestéziologické vyšetrenie.
@anjelik420 mne robili predoperačné u obvodnej, len na interné som išla na EKG. Potom som všetkými výsledkami som išla na pohovor na anesteziologické.
Ahojte chcem sa s vami podelit dnes som bola na operaciii odstranovali my polyp v maternici celkovej anesteze som rada ze uz mam po tom ale chcem sa spytat ci uz teraz mam sancu otehotniet lebo predtym to nebolo mozne ked som mala polyp branilo my to otehotniet dakujem za rady

A tam ma objednaju na operaciu?ked pojdem na operaciu tak budem nat vsetky potrebne vysetrenia