Hysteroktómia - už nebudem mať maternicu
píše sa mi ťažko, aj ked v hlbke som s tým vyrovnaná mám stále pochybnosti a bojím sa ako to všetko dopadne. Prosím, ak ste niektorá absolvovali vybratie maternice, ako to dopadlo, ako ste sa cítili a hlavne ako žijete teraz. Dik za každý názor
@jahodka11 dakujem velmi pekne, hlavne je zdrave treba ist do predu 🙂
@habanka2014 Teším sa s Tebou 😍😍😍 kolko si bola v nemocnici a ako sa máš?
@janka2273 bola sem az 8 dni.. Te prve dni boli strasne, bolesti velke. Ale potom z kazdom dnom je lepsie, da sa prezit 😉. Teraz uz som tyzden doma, oddychujem, lezim, rana sa hoi. Bolesti este mam, creva sa upravuju, vsetko sa pomali vraca do normalu.. Drzim dirty a davam na sebe pozor 🙂 dakujem.
@habanka2014 Tak sa pekne šetri a prajem skoré uzdravenie 😉❤ Ja idem o týždeň -dva na kontrolu,tak snád nebudem musieť ísť tiež na operíciu,lebo moc sa mi do toho nechce...
@janka2273 dakujem ti velmi pekne. Drzim aj teba palce, verim ze bude dobre urcite daj vediet ako si dopadla budem na teba myslet.. 🙂 syn ma kolko?
@habanka2014 super,že si už doma a máš to za sebou. Prajem skoré uzdravenie. Len oddychuj, budeš potrebovať ešte veľa síl. Držím palce.
@maminab dakujem ti velmi pekne. Oddychujem.. Jasne doma je doma. Clovek nemysli na to zle, ked ma okolo rodinku. Cala mna narocna liecba este.. Ale to dam, musim, dcerka mna potrebuje a zvladnem este vela, sem silna osobovost.. Posilnil mna sam zivot.. Len pozitivne myslet, a bude vsetko dobre 🙂
@habanka2014 "Malý " má už 15 😉 len som s ním úplne sama a asi by nebol moc v pohode,keby som 8 dní nebola doma...je to také dobré dieťa,netúla sa a poslúcha a je na mna dosť naviazaný 🙂 variť tiež nevie a nemá mu kto robiť spoločnosť,kedže nemáme prakticky nijakú funkčnú rodinu..takže moc sa na dlhší pobyt v nemocnici ani nechystám😔 ale tak verím,že sme to zachytili včas a konizáciou sa to odstránilo a nevráti sa to😉
@janka2273 to uz mas velkeho chlapca 🙂 chapem ta jasne, ked si na neho sama, mas to narocne ale neboj nic bude to dobre, len si nesmes pripustit nic zleho. Musis verit, ze si zdrava 🙂 bud rada ze mas krasne dieta a treba sa tesit z kazdeho dna co nesie zivot. Hlava hore a bude nam dobre 😋
Dievčatá teším sa ja kontrola na onkogyn až o rok 🙂
@katkano super tesim sa z tebu moja.. Dufam ze aj u mna po lecbie sa to uplne zlepsi 🙂
@habanka2014 určite určite pevne verím.
@katkano si zlata, dakujem 🙂 nas osud je vysledkom nasich myslienok. Myslenie uzdravuje.. Usmev a dobra nalada su znakom vitazstva nad osudom. 😀
@habanka2014 presne tak ako sa nastavis tak bude a ty si sa nastavila zabojovať a zvíťaziť👍
@katkano tak tak.. Nadeja viera je to hlavne.. Schopnost uzdravit sa spociva v nadeji a viere. Kazdy mamy tu moc vo svojom vnutri. Zalezy iba na kazdom z nas na tuzbe choreho cloveka ci sa skutocne chce vyliecit a ako silne tomu veri. Treba pevne verit. Aj chyba, liecba je stracena. Viera je silny liecitel. Robi zazraky 🙂
@habanka2014 presne tak vôľa je silný liek
@habanka2014
@katkano
Dievčatá ,dakujem za povzbudenie a teší ma vaše pozitívne zmýšlanie ❤😘❤ Tak držím nám všetkým palce 😉
@janka2273 dakujem aj ja, drz sa a daj vediet po kontroli. Bude dobre 🙂
čaka ma vybratie maternice ,už teraz mám strach kolko sa s tým maroduje neviete.
Ahojte na hyster.idem 24.1.a dnes 20.1. som dostala menzes..čo myslíte budu ma môcť opeovat? Ďakujem za akúkoľvek odpoveď.
dakujem za odpoved mna budu robit laparoskopicky
@habanka2014 Ahojky 🙂 ako sa máš? si O.K. ? Ja sa zatiaľ na operáciu nechystám,výsledky som mala O.K.( pap 2) a HPV konizáciou tiež zmizol,tak už robiť zlotu nebude 😉😍

@habanka2014 super, zelam vela vela zdravia a optimizmu!!!