Hysteroktómia - už nebudem mať maternicu
píše sa mi ťažko, aj ked v hlbke som s tým vyrovnaná mám stále pochybnosti a bojím sa ako to všetko dopadne. Prosím, ak ste niektorá absolvovali vybratie maternice, ako to dopadlo, ako ste sa cítili a hlavne ako žijete teraz. Dik za každý názor
Tak už mám po...operovana som bola 24.1.laparoskopicky-vag.operačný deň strašny ale vďaka liekom od bolesti sa dá a od druhého dna sa všetko doslova z hodiny na hodinu len zlepšuje..som rada že mám za tým a Vám čakateĺkám len toľko žiadny stres nie je to nič strašné sama viem v akom som bola strese a zbytočne...
@janka2273 oki ďakujem ti veľmi pekne 🙂 pekny víkend prajem.
@rasty815 sú bolesti v den operácie na nohy som išla vecer(rano ma operovali) ale len sadnút..do rána som mala kateter po vybrati už som isla na wc...z jisky na druhy deň poobede a na izbe je to už fajn na 3 den vybrali hadicku z brucha a dnes som 4 den po a je to fajn bolesti minimálne....tak sa drž a aj ja držim palce nech Ti to dobre dopadne..
Už dávnejšie som sem písala že mama mala operáciu v oktobri, bolesti jej ustúpili po 3 týždňoch ,6tyz.bola PN , podala si žiadosť na kúpele, odpoveď jej prišla začiatkom januára a 25.1. Nastúpila , takže ohľadom kúpeľov celkom rýchly proces , teraz si tam užíva zaslúžený oddych a procedúry ,je v luckach, je tam výborný vstupný lekár
Chcela by som sa spýtať Vás čo už maródite neaký čas na hysterektómiu....máte aj vychádzky a koľko...máme ta túto diagnozu nárok? Ďakujem
Dievčence, babi fakt Vám všetkým čo mi tu poradili veľmi ďakujem...dnes som si napr.vypýtala vychádzky, ale mám ešte predsa otázku trošku aj intímnu ☺ takže po akom čase ste mali reálne sex? Na papier je to 6týždnou....ale..ďakujem za všetky odpovede.
@rasty815 Ahoj ja budem mať stredu 3týždne po...a povedala by som že dobre, po malej potrebe som mala mierne spinenie, ale už aj to skončilo, včera som začala trošku aj cvičit na rotane a dnes doobeda povysávala celý byt a fajn...keďže som po materskej prvý krát takto dlho doma už sa začinam aj nudit☺...pozerám po kúpeľoch a zvažujem ísť či neísť...a Ty ako?
@rasty815 Fúha to čo je za doktorku ja som bola na prvej kontrole 9.2-to som bola dva týždne po oper.takže vtedy ma nepozerala, na druhú kontrolu idem 27.2-to budem päť týždňou po tak si myslím, že už vtedy ma asi pozrie a čo sa týka toho koľko budem doma: doktorka mi hned prvú kontr.povedala, že doma môžem byt 6-8týždňou pokial budem ok keby niečo nieje v poriadku tak aj dlhšie...6týždnou mám 7.3 tak uvidím čo a ako..rozhodne Ti napísem či ma po tých 5týž.pozerala..ahoj

@habanka2014 No vidíš,dobre si spravila 🙂 tak veľa zdravíčka prajem a šťastnú liečbu ďaľšiu !!! idem už off,ak by si niečo chcela,pokecať atd,kludne mi napíš hocikedy správu 🙂 papa