icon

Infúzny vitamín C - Injektopas 7,5 g

niky29
24. jan 2014

Dobrý deň,
neviem, či sa tu táto téme už preberala. Chcem sa opýtať, nakoľko som našla protichodné odpovede, či tento vitamín C je na stupnici Ph zásaditý alebo kyslý? Mamina má rakovinu prsníka a podávame ho v rámci liečby 7,5 g 3 krát týždenne. Len teraz sme začali...Avšak niekde som sa dočítala, že treba začať s vyššími dávkami, 30 g/infúzia. Len teraz som trochu v pomykove ohľadom Ph. Budem veľmi rada, ak niekto zareagujete....A ak máte informáciu, o nejakom onkológovi, ktorý naozaj človeku naslúcha a viem sa s ním aj porozprávať, nielen naordinovať ďalší typ chemoterapie, nakoľko predchádzajúca nepomohla, budem veľmi povďačná za typ...Vopred ďakujem....

Strana
z8
srdiecko9
24. jan 2014

No takto, pH krvi ti nezmení žiaden vitamín C podávaný aj v mega vysokých dávkach. Áno, pri okno ochoreniach sú naozaj popisovane este vyššie dávky, ale nabieha sa na ne postupne a pravda je taka, ze máloktorý lekár siaha až na tie popisovane vysoké dávky. Stále prebiehajú štúdie. Nechcem ta o niečom presviedčať, ja úplne súhlasím, ze je to objav a naozaj to pomáha. No osobne by som to s chemoterapiou skombinovala. Metastázy sú rýchle svine a práve preto by som radila aj chemo spolu s tým C ckom. Veľmi držím palce maminke!!

srdiecko9
24. jan 2014
niky29
autor
26. jan 2014

Ahoj,
rozumiem, lenže keď po treťom kole chemoterapie sme opäť na začiatku, človek už tomu neverí...My sme sa teraz rozhodli nezačať s novou chemo a dva mesiace budeme držať len metabolickú liečbu spolu s vitamínom C a potom pôjde mamina na CT a uvidíme rozdiel...tak pevne verím, že všetko bude OK...

latvia
26. jan 2014

@niky29 ja by som sa skontaktovala s lekarmi, ktori tuto liecbu praktizuju u svojich pacientov, vygooglit sa da vela clankov, napr aj tento
http://www.webnoviny.sk/zdravie/vitamin-c-do-zi...
a skontaktovala by som sa s danymi lekarmi a poradila sa. ak mas k dispozicii tento liek, tak si urcite zdravotnik, pripadne mas ludi, ktori ti ho zabezpecia, tak sa porad s nimi. podla mna je 7,5g na rakovinu prilis mala davka, poznam par ludi s rakovinou, nie prsnika, a ti brali 30g 3x tyzdenne popri chemoterapii...

niky29
autor
27. jan 2014

Tých článkov som si prečítala už na mraky...my ideme dávať 30g/2x týždenne....Keby som to mala kupovať na tomto Slovensku, tak sa nedoplatíme...Nechávame ho objednávať v Nemecku...no uvidíme..mamina je zdravotníčka, tak si to necháva aplikovať v mieste jej pracoviska...ináč, pýtala sa svojej onkologičky na názor na infúznu liečbu..ona ani nevedela, o čom je reč..vraj to ešte nemá naštudované....to je na zaplakanie..chodíme aj do BA a tam sme vybavené za 5 minút, čo doktor na nás ani čas nemá...takže tak to vyzerá v zdravotníctve na Slovensku...

mony76
27. jan 2014

@niky29 Ahoj skus sa zaregistrovat na facebooku na sranke,,Za slobodnu volbu v ockovani"a skus dat tuto otazku tam,mozno ti viac poradia myslim si,dost casto to tam preberaju skus nic za to nedas,drzim palce

paul605
7. jún 2014

Ahoj niky29 mozes mi prosim ta poradit odkial objednavas a za aku cenu vitamin C ja tiez potrebujem koli neustalym infekciam vraj je v cudzine lacnejši, lebo potrebujem zvyšene dávky15-21g na den u nas stoji jeden eur...???

katusik1986
7. jún 2014

DaKMJkkfg?bnbjnjeng

kuki34
15. júl 2014

Ahojte
vitamin c 7,5g je Ph neutral. Obsahuje sodnú soľ. Royhodne používať pri klasickej liečbe rakoviny ten čas je krátky toho pacienta.

kuki34
15. júl 2014

@niky29 vitamin c je Ph neutrál. Obsahuje sodnu soľ.

popoluska123845
Odpoveď bola odstránená
adina0501
5. dec 2014

Babenky ahojte neviete či si môžem ten vitamín c vola sa to pascorbin 7,5 g kúpiť na voľno v hocijakého lekárni v Rakúsku? Lebo predpokladám že naše lekárske predpisy tam neplatia a neviete môže Vám to aplikovať niekto z rodiny ak je zdravotník alebo to musí byť len lekár či je to vlastne bezpečné aj ked je to len vitamín Ada

maser
5. dec 2014

Vitamin C si vyrobte liposomaticky. Je toho plný net... skoro tak účinny ako injekčná dávka. Myslím vstrebatelnosť je o 5až 10x väčšia ako u tabletky....

Veľa zdravia Jozef Urban

sirinka
5. dec 2014

@adina0501 v zahranici a v rakusku beru aj slovenske recepty, avsak poistovna nepreplaca, musis si uhradit plnu vysku, co vlastne pri injektopase oproti sk usetris. Takze v pohode mozes ist dorakuskej lekarne.

sirinka
5. dec 2014

@adina0501 aplikaciu do zily by som vzdy nechala na zdravotnika.

adina0501
6. dec 2014

Ahojte no ja som rozmýšľala že by mi to aplikovala teta ktorá je sestrička ale vraj to musí lekár a ten nebude ochotný použiť infúzie ktoré donesiem ale svoje 25 e ak teda s tým robím vraj obyčajného lekára na to nenahovorim vraj si to nikto nezoberie na svedomie že sa mi môže niečo stať tak teda neviem ako to vlastne je, inak stránka bádateľ je super už rok z nej čerpám neskutočné užitočne info a damian majiteľ tiež rad poradí

niky29
autor
7. dec 2014

Ahoj Adina, sestrička to môže aplikovať...a navyše je ti to ešte aj rodina..tak v tom nie je problém..mamine to pichala jej kamaratka sestrička, bohužiaľ je to nepomohlo a už nie je medzi nami.....Doktori sa k tomu stavajú skôr negatívne a nebudú to pichať....!!! To mi ver!!!

vitaminikc
27. jan 2015

Ahojte...mojej mamine sme popri chemoterapii, aplikovali aj infuzny vitamic C Injektopas 7,5g v pravidelnych davkach 4x do tyzdna po 15gramov (2kusy) cez doktorku, a veľmi veľmi jej to pomohlo. Aj teraz ho mamine davame, ale uz v mensich davkach. Tento Vitamin C sme si sami zohnali, a ak by mal niekto zaujem, mozem Vam ho tiez dodat. 1ks po 15eur. 🙂

marsilea23
27. jan 2015

V amerike je nemocnica, ktorú založili lekári a liečia tam už 25 rokov ľudí s vitamínom c (nie chemoterapiou) a úspešne..skúsim nájsť link na dokunet, ktorý som videla......dávali tam dávky 100 000mg až 200 000mg žilovo infúzne.

marsilea23
27. jan 2015
https://www.youtube.com/watch?v=ghSiOIS3r-I

je tam spominaný aj vitamín C aj keď je to iné video a iný doktor, ale dá sa nájsť veľa iných možností a zaručene lepších, ako ponúka konvenčná medicína....Inak oxygenoterapia- terapia kyslíkom sa dá absolvovať aj v regeneračných a relaxačných centrách, aj keď sa len dýcha čistý kyslík a nie, ako vo videu aplikuje priamo do krvi, ale určite to pomáha, keďže jedna z príčin rakoviny je aj nedostatok kyslika v bunkách tela. Na takú terapiu netreba žiadneho ochotného lekára.

marsilea23
27. jan 2015
https://www.youtube.com/watch?v=C1rki3xkjYo

tiež dobré video o rakovine a odhalení pár faktov

zdenda83
29. mar 2015

@vitaminikc ...mala by som zaujem o vitamin C ak ho viete zabezpečit ako ste uvádzala po 15 e....dakujem

vitaminikc
31. mar 2015

@zdenda83 ...dobry, ano, viem Vam ho zabezpecit. Kolko by ste ich potrebovali? Prosim, napiste do mailu: vitaminikc@gmail.com. Dakujem.

zdenda83
1. apr 2015

@vitaminikc ...ďakujem...už sa mi posiela ......s pozdravom

niky29
autor
1. máj 2015

Dobrý deň,
mám k dispozícii infúzny vitamín C od firmy Pascoe - balenie 7,5g.. Celkovo mám 15 balení s termínom splatnosti jún 2015. Ak by mal niekto záujem, predám za symbolickú cenu 5 eur/balenie.

consuelle
3. máj 2015

@niky29 ja by som mala zaujem

niky29
autor
3. máj 2015

@consuelle Dobrý deň, už sa ohlásil záujemca

blava2015
21. máj 2015

@consuelle
prave som zadala inzerat, mozem ponuknut infuzie C vitamin, ak Ta este zaujima napis mi na hajnalka.liptakova@gmail.com

consuelle
23. máj 2015

@blava2015 pisala som 🙂

Strana
z8