icon

Infúzny vitamín C - Injektopas 7,5 g

niky29
24. jan 2014

Dobrý deň,
neviem, či sa tu táto téme už preberala. Chcem sa opýtať, nakoľko som našla protichodné odpovede, či tento vitamín C je na stupnici Ph zásaditý alebo kyslý? Mamina má rakovinu prsníka a podávame ho v rámci liečby 7,5 g 3 krát týždenne. Len teraz sme začali...Avšak niekde som sa dočítala, že treba začať s vyššími dávkami, 30 g/infúzia. Len teraz som trochu v pomykove ohľadom Ph. Budem veľmi rada, ak niekto zareagujete....A ak máte informáciu, o nejakom onkológovi, ktorý naozaj človeku naslúcha a viem sa s ním aj porozprávať, nielen naordinovať ďalší typ chemoterapie, nakoľko predchádzajúca nepomohla, budem veľmi povďačná za typ...Vopred ďakujem....

almirsfamily
•
29. máj 2015

Dobrý deň, ja mám na predaj 53 ampuliek vitamínu C 7,5g /50ml firma Pascoe/D.
Exp: 05/2016 - 23x, 08/2016 - 20x, 09/2016 - 10x. V prípade záujmu píšte almirsfamily@gmail.com

amadora
•
29. máj 2015

chcem sa opýtať či neviete alebo nemáte skúsenosti, pomáhajú vysoké dávky vitamínu C aj na iné ochorenia ako rakovina? moja mamina je v bdelej kóme a jedna známa mi poradila skúsiť práve toto... vraj bol prípad keď sa po takejto liečbe pacient prebral.

almirsfamily
•
29. máj 2015

@amadora tak toto fakt neviem. Skúste si toto prečítať. http://rizikaockovania.sk/dok/Vitamin_C-liecba.pdf

blava2015
•
1. jún 2015

@amadora Pri veľkých dávkach vitamínu C treba piť veľa tekutín, čo v prípade osoby v bdelej kóme nemusí byť dosiahnuteľné. Ináč je to dobré, aj keď veľa lekárov je skeptických, ale sú proti. Ja sama som na jeseň absolvovala kúru v počte 6 infúzií a nemala som v zime ani len nádchu...

amadora
•
1. jún 2015

@blava2015 ahá... no ona dostáva asi tak každé 2 hodiny za pohár vody

blava2015
•
2. jún 2015

Tak to by mohlo stačiť (1,5 až 2 litre?), ak má v krvi v poriadku parametre, ktoré hovoria o stave ladvin, tak by stálo za to skúsiť to. Závisí od lekára, či je ochotný podať tie infúzie a v akom množstve... Môžeš mi pripade ďalšieho záujmu písať aj na mail hajnalka.liptakova@gmail.com

amadora
•
2. jún 2015

@blava2015 ďakujem pekne 🙂

evina24
•
4. jún 2015

@almirsfamily Dobrý den, vedeli by ste mi prosím poradiť kde ste zohnali tie Pascoe infuzne davky C?
Dakujem.

blava2015
•
4. jún 2015

V Rakúsku. Pre mamičku, ale ešte nám zostali.

evina24
•
5. jún 2015

@blava2015 takze osobne v lekárni ste to dostali? ci? vdaka

blava2015
•
5. jún 2015

Áno v lekárni, niekde chcú recept. Kupovali nám ich známi, podľa toho kam išli.

evina24
•
8. jún 2015

@blava2015 dakujem za info

evadek
•
12. jún 2015

@blava2015 ahoj..mozem sa spytat kolko stoji v Rakusku ten vitamin C na recept???....

almirsfamily
•
12. jún 2015

Ak môžem odporučiť tak z Nemecka je to aj s poštovným lacnejšie. http://www.apondo.de/produkte/redirect?productN... Mám s nimi veľmi dobré skúsenosti. Do troch pracovných dni to máte na Slovensku...

evadek
•
12. jún 2015

@almirsfamily dakujem velmi pekne..kolko sa plati postovne?...a je tato znacka dobra?

almirsfamily
•
13. jún 2015

@evadek Ja som objednávala po 50 ampuliek a vtedy poštovné bolo cca 50€. Platilo sa to prevodom na účet. Pokiaľ viem tak iné ani nezoženiete.

evadek
•
15. jún 2015

@almirsfamily daKUJEM...to postovne je zakazdym tych 50 eur?..je jedno kolko si objednam ?...a pomohlo to vo vasom pripade?...a ako ste to davkovali?...dakujem za pomoc

adam1155
•
2. júl 2015

dobry den,ak by mal niekto záujem mám vitamín C od firmy Pascoe - balenie 7,5g. 20ks . predám za 5€/ks.
exp.:03/2016

matusalex
•
7. aug 2015

@adam1155 dobrý deň.
Mám záujem. Prosím , kontaktujte ma na. : zuzana.tallova@gmail.com

consuelle
•
7. aug 2015

@adam1155 možete mi napisat o aky vitamin c ide či tabley alebo infuzny?mala by som aj ja zaujem

evadek
•
7. sep 2015

ahojte..Viete ako aplikovat v akej davke zacat u pacienta asi 85 kg....rakovina prostaty..metastazy kosti..lymf. uzlin?...
Mame kupene infuzky....a rozmyslam aka je startovacia davka a ako zvysovat....Kto ma skusenosti..tak dakujem za pomoc

monika2012
•
7. sep 2015

Aj mne po maminke zostalo 31 ampuliek infúzneho vitamínu Pascorbin 7,5 g na ampulku. Expirácia je 06/2016. Cena za jedno balenie je 12 €, pri kúpe všetkých balení je poštovné zdarma. Ak by mal niekto záujem, píšte prosím IP. Pri odbere všetkých ampuliek pribalím aj polkilové balenie sušenej Arónie, originál z obchodu, veľmi vhodné pre onkopacientov. Monika

vitaminikc
•
Odpoveď bola odstránená
•
zustek9
•
3. nov 2015

Ahojte, prosim Vás máte ešte niekto tie vitaminy C? alebo kde ich kupujete? dakujem

monika2012
•
3. nov 2015

@zustek9 Ja už nemám. Dá sa kúpiť aj v lekárni, ale tam stojí ampulka 25 €. Skús pohľadať cez google, určite nájdeš na nejakom bazári v ponuke za polovičnú cenu, možno aj za menej. Hľadaj Pascorbin alebo Injektopas. Je to to isté, ale jedno sa predáva tuším v Rakúsku a druhé v Nemecku.

scio
•
19. nov 2015

Môžem zabezpečiť z Nemecka Infúzny vitamín C - Injektopas 7,5 g 10EUR/ks + doprava po Slovensku

ja58
•
16. dec 2015

mam zaujem dakujem kedy by to bolo mozne dostat_a kolko ja dorava?

ja58
•
16. dec 2015

Kolko stoji?

ja58
•
16. dec 2015

Scio -napis mi kolko stoji doprava do senca mala by som zaujem :bmocilanova@gmail.com

veronika696
•
23. feb 2016

Dobrý deň,
ponúkam infúzny vitamín C - 7,5 g od firmy PASCOE (expirácia 02/2017 ). Mám ešte 10 balení, ak by mal niekto záujem predám za výhodnú cenu 9 € / balenie. Pri odbere 10 balení cena 8 € / balenie.