icon

Invisalign strojček - skúsenosti

janka9800
22. feb 2023

Zdravím vás chcela by som sa vás opýtať sa skúsenosť s týmto strojčekom, aká bola vaša liečba, chyby a tak a či vám to išlo podľa plánu, ja ho už mám 5 mesiacov no teraz sa mi to znova predĺžilo o 5 týždňov, počula som už aj o nejakom urýchľovači pri tomto strojčeku, poznáte to ?

Strana
z2
bellugia
24. feb 2023

@tamvtme dá sa v každom veku, pravdaže 🙂 Ako píšem, aj 38 ročná kamoška si to dala 🙂 A píšem aj, že keby aj bolo viac peniažkov na účte... 🙂

sarinka123
27. feb 2023

@joannita ja idem do toho tiež. Budúci týždeň mám skeny. Nikdy sa nerobí len na horné. Vždy na obidva vrchné a spodné. Nedá sa spraviť len na polovicu, aj ked sú spodné napr. rovne. Nespravia to nikde. Potom je len na Vás, či si tie dlahy na spodné nasadíte, alebo založíte do šuflíka.

janka9800
autor
2. mar 2023

Baby a uz ste niekedy leteli, nevadili na letisku tie gombíky na gumičky?

tamvtme
2. mar 2023

@janka9800 nemyslim si, podla mna ani clovek.co ma kovovy strojcek na kontrole nepipa...ked nepipaju ani piercingy z chir. Ocele...

janka9800
autor
2. mar 2023

@tamvtme to si aj ja myslím ale som trochu zostresovala a doktorke som kôli takej hlúposti nechcela volať 🤣

zdenin
27. jún 2023

@ffanka01 detom sa nepreplaca ani cent vsetko ide na fakturu tym padom memas vykon zapisany v karte neda sa to narokovat na invisalign sa nevztahuje prispevok aspon vo všeobecnej a family dental care

ukkereve
28. mar 2025

@bellugia ahoj prosim ta kolko cca stoji tento strojcek? Je velky rozdiel v porovnani s inym druhom? Dakujem

michaelado
28. mar 2025

Ja mám 37 rokov a neviditeľný strojček som nosila presne 42 týždňov. 21 dláh po dva týždne. Zmena veľká, neskutočná spokojnosť, splnený sen. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať vo verejnej skupine Na_Mi na fb stránke. Nájdete tam aj moju röngenovú snímku zubov a presný výpočet ako sa mi zuby za tú dobu upravovali.

bellugia
29. mar 2025

@ukkereve Je to už pár rokov, ale keď to spočítam, tak 3500 € +- . Určite odporúčam, výborná starostlivosť od odborníkov. A dcéra ma zúbky ako nové. Začali sme s tým, keď už mala trvalý chrup. Teraz už po rokoch nosí len nočný.

michaelado
22. apr 2025

V prípade, že rozmýšľate nad týmto strojčekom kontaktujte ma na faceboooku vo verejnej skupine Na_Mi ...strojček za 2 500 eur spolu aj s dovolenkou v Severnom Macedónsku

Strana
z2