Jadierka z divých marhúľ - skúsenosti
Máte prosím vás skúsenosti?
@miskooo1987 áno ale ak sa jedia vo veľkom množstve, ja by som jedla tak 7 jadierok denne ako je uvedené na krabičke. Len pýtam sa zato lebo mi to odporučili v lekárni, mam nábeh na rakovinu krčka maternice podľa výsledkov.
@daili nevieš koľko toho do seba dostávaš... jedných 7 môže mat nulový efekt a iných 7 ta zabije...
@miskooo1987 možno máš pravdu, práve preto som vytvorila diskusiu aby som zistila co vlastne to je. Len nechápala som prečo v lekárni mi odporučili toto, keďže som chcela webenzym ktorý stojí okolo 40 euro a trvali na tom aby som si zobrala toto aj s graviolu dokopy za nejakých 15 euro.
@daili ono pri každej podobnej bylinkovej liečbe je problém dávkovanie... preto dnes máš liečiva presne dávkovanie.. kde vieš koľko je účinnej latky... ono taký pomerne prudký jed digitalix, ktorý sa užíva pri srdcových problémoch tiež dnes ti nikto neodporučí že máš rozhryt 1-4 semienka... buď ti pomôže alebo ta zabije...
A hlavne pri tomto kyanide nebol dokázaný efekt... ale na druhu stranu už sa tým stihli ľudia poslať na druhý svet...
@miskooo1987 Ja jem cca 24 denne a ešte som sa neotrávila😀
@tslobik ale nevieš ako dlho... možno o týždeň umries a nikto nebude vedieť že si sa sama dobrovoľne zabila užívaním jedu..
@miskooo1987 Mám s tým dlhodobé skúsenosti a ešte som tuuuu, ale možné je všetko😀
@tslobik áno... a vieš koľko tebe podobnych sa už pokúšalo o sebaliecenie prostredníctvom Google medicíny a neprežilo? O nich sa nehovorí... lebo by to nesadlo sarlatanom do kapusty...
@miskooo1987 Ja určite nikoho nenavádzam, ale autorka kľudne môže užívať tak ako je odporúčané. A ja sa o seba viem postarať🙂
@tslobik ani ja nikoho neplánujem odradzovat.... len sa snažím podotknúť že podobne samovražedné pokusy už boli... v reale to nikomu nepomohlo ale pár úmrtí už mame...
@miskooo1987 Veď nech každý robí podľa svojho rozhodnutia.
A vy ste ejedavali jadierka z marhuli v detstve?Ja som tozboznovala.kamen do ruky a rozbijala jedlá.a čo poznamvela deciek torobilo
Mojej kamosky mamina si da par jadierok kazdy den, mala rakovinu. Niekto jej to odporucil tak zasobujem.Inak ako deti sme ich rafi chrumali...a nikto to neriesili.
@viestta až na to že to nie je vitamín (to je len marketing šarlatánov). Práve amygdalin je ten kianid.... a protinádorove účinky sa v klinických štúdiách nepreukázali.
Neviem, nech si každý robí podľa svojej intuície. Ja zase neverím výž. doplnkom a pod. čo nám servírujú lekárne. Vyhodené peniaze podľa mňa.
Som onkopacient, užívam v rámci doplnkov stravy, bežné si dám 15-30 ks.... Nemám žiadne negatívne účinky, zo začiatku ma trochu bilieval žalúdok ale ja som ich hneď začala brať vo veľkom..... Veľmi dôležité je dôsledne dodržiavať pitný režim aby sa vyplavilo to čo telo nespracuje alebo by mu nebodaj škodilo....
@viestta áno, aspoň je presne dávkovanie... ale stále sa v žalúdku časť rozloží na prudký bunkovy jed, ktorý si nevyberá kde pôsobí...

Akoze vlastne nemám, ale už sú skúsenosti verejne známe... od ľahkých až po ťažké otravy kianidom...