icon

Jadierka z divých marhúľ - skúsenosti

daili
17. júl 2020

Máte prosím vás skúsenosti?

Strana
z2
miskooo1987
17. júl 2020

Akoze vlastne nemám, ale už sú skúsenosti verejne známe... od ľahkých až po ťažké otravy kianidom...

daili
autor
17. júl 2020

@miskooo1987 áno ale ak sa jedia vo veľkom množstve, ja by som jedla tak 7 jadierok denne ako je uvedené na krabičke. Len pýtam sa zato lebo mi to odporučili v lekárni, mam nábeh na rakovinu krčka maternice podľa výsledkov.

miskooo1987
17. júl 2020

@daili nevieš koľko toho do seba dostávaš... jedných 7 môže mat nulový efekt a iných 7 ta zabije...

daili
autor
17. júl 2020

@miskooo1987 možno máš pravdu, práve preto som vytvorila diskusiu aby som zistila co vlastne to je. Len nechápala som prečo v lekárni mi odporučili toto, keďže som chcela webenzym ktorý stojí okolo 40 euro a trvali na tom aby som si zobrala toto aj s graviolu dokopy za nejakých 15 euro.

miskooo1987
17. júl 2020

@daili ono pri každej podobnej bylinkovej liečbe je problém dávkovanie... preto dnes máš liečiva presne dávkovanie.. kde vieš koľko je účinnej latky... ono taký pomerne prudký jed digitalix, ktorý sa užíva pri srdcových problémoch tiež dnes ti nikto neodporučí že máš rozhryt 1-4 semienka... buď ti pomôže alebo ta zabije...

A hlavne pri tomto kyanide nebol dokázaný efekt... ale na druhu stranu už sa tým stihli ľudia poslať na druhý svet...

tslobik
17. júl 2020

@miskooo1987 Ja jem cca 24 denne a ešte som sa neotrávila😀

tslobik
17. júl 2020

@daili 7 ti neublíži...to je v podstate odporúčané množstvo

miskooo1987
17. júl 2020

@tslobik ale nevieš ako dlho... možno o týždeň umries a nikto nebude vedieť že si sa sama dobrovoľne zabila užívaním jedu..

tslobik
17. júl 2020

@miskooo1987 Mám s tým dlhodobé skúsenosti a ešte som tuuuu, ale možné je všetko😀

miskooo1987
17. júl 2020

@tslobik áno... a vieš koľko tebe podobnych sa už pokúšalo o sebaliecenie prostredníctvom Google medicíny a neprežilo? O nich sa nehovorí... lebo by to nesadlo sarlatanom do kapusty...

tslobik
17. júl 2020

@miskooo1987 Ja určite nikoho nenavádzam, ale autorka kľudne môže užívať tak ako je odporúčané. A ja sa o seba viem postarať🙂

miskooo1987
17. júl 2020

@tslobik ani ja nikoho neplánujem odradzovat.... len sa snažím podotknúť že podobne samovražedné pokusy už boli... v reale to nikomu nepomohlo ale pár úmrtí už mame...

tslobik
17. júl 2020

@miskooo1987 Veď nech každý robí podľa svojho rozhodnutia.

jajka78
17. júl 2020

A vy ste ejedavali jadierka z marhuli v detstve?Ja som tozboznovala.kamen do ruky a rozbijala jedlá.a čo poznamvela deciek torobilo

daili
autor
17. júl 2020

@jajka78 práveže toto som čítala na jednem fóre skoro každý písal o tom ze v detstve to zboznovali a keď rodičia im zakázal tak potajomky to jedli 😂

daili
autor
17. júl 2020

@tslobik a ak sa môžem spýtať pomáha ti to nejako vidíš nejakú zmenu?

tslobik
17. júl 2020

@daili Ja to jem preventívne, aj mi to chutí (aj keď sú horké) Čiže neviem posúdiť (ak už má niekto zdravot. problém). Ale zle mi nikdy z nich nebolo.

ovaaa
18. júl 2020

Mojej kamosky mamina si da par jadierok kazdy den, mala rakovinu. Niekto jej to odporucil tak zasobujem.Inak ako deti sme ich rafi chrumali...a nikto to neriesili.

viestta
Odpoveď bola odstránená
miskooo1987
18. júl 2020

@viestta až na to že to nie je vitamín (to je len marketing šarlatánov). Práve amygdalin je ten kianid.... a protinádorove účinky sa v klinických štúdiách nepreukázali.

tslobik
18. júl 2020

Neviem, nech si každý robí podľa svojej intuície. Ja zase neverím výž. doplnkom a pod. čo nám servírujú lekárne. Vyhodené peniaze podľa mňa.

jankazpd
18. júl 2020

Som onkopacient, užívam v rámci doplnkov stravy, bežné si dám 15-30 ks.... Nemám žiadne negatívne účinky, zo začiatku ma trochu bilieval žalúdok ale ja som ich hneď začala brať vo veľkom..... Veľmi dôležité je dôsledne dodržiavať pitný režim aby sa vyplavilo to čo telo nespracuje alebo by mu nebodaj škodilo....

tslobik
18. júl 2020

@jankazpd Ja tiež som tak jedávala a nič mi nebolo. Užívaš v takomto množstve denne a dlhodobo?

jankazpd
18. júl 2020

@tslobik už som trošku zvolnila .... Zhruba tých 10ks denne

viestta
Odpoveď bola odstránená
daili
autor
18. júl 2020

@ovaaa a pomohlo jej to nevieš?

daili
autor
18. júl 2020

@jankazpd a pomáha vám to? Vidíte nejaký rozdiel pred užívaním a teraz keď ich užívate?

miskooo1987
18. júl 2020

@viestta áno, aspoň je presne dávkovanie... ale stále sa v žalúdku časť rozloží na prudký bunkovy jed, ktorý si nevyberá kde pôsobí...

ovaaa
19. júl 2020

@daili Rakovinu ma vyliecenu ale nikdy nevies, berie ich preventivne a uz par rokov. Cez leto jej kopec znamych marhulove kostky odklada, takze vzdy jej pekne vydrzia do buducej sezony.

tslobik
19. júl 2020

@ovaaa a v akom dennom množstve ich berie ako prevenciu?

Strana
z2