Nevyvinuté jadierka

miroslava1991
11. feb 2016

Ahojte maminy, môj syn má 7 mesiacov a dnes u ortopéda nám povedali, že ešte stále nemá vyvinuté jadierka. Čo ak sa mu nevyvinú ani pri ďalšej kontrole, máte skúsenosti ako sa to potom ďalej rieši? Sestrička povedala len, že stále baliť našikoro - čo je podľa mňa blbosť. Ďakujem za odpovede a skúsenosti

marcelatje
11. feb 2016

A doteraz si na siroko balila?

qidko
11. feb 2016

Krsna malo ties takyto problem Ked nepomohlo balenie dostal molitanovi vankus na siroke balenie ale to ties nezabralo tak mal strojcek po 4t.kontrola a zlepsovalo sa to nosil ho cca 5-6m.a teras beha ako srncek Ale ver ze to bolo tazke vzdy vrieskal nechcel ho obmedzovalo ho to trpeli sme vsetci ale stalo to zato🙂

yanni
11. feb 2016

To nie je blbost. Ked je tento problem, pomoze len balenie nasiroko a remence. Ja sama som mala nevyvinute jadierka a mama ma balila nasiroko ca. 3/4 roka, remence som mala takmer do prvych narodenin. A pomohlo to. A este nejake cvicenie. Ale to uz ti nepoviem ake. Nase deti tento problem nemali. Nikdy som nebalila nasiroko, ani preventivne, v Nemecku sa to nerobi.
Skus sa este spytat, ci na to nie su aj nejake cviky.
Co sa mna tyka, nieco z toho mi muselo pomoct, ked som sa dalej vyvijala uplne normalne. Nikdy som nemala nijake ortopedicke problemy a to uz nie som najmladsia. Beham maratony, robim triatlon. Takze minimalne to balenie nasiroko pomohlo.

qidko
11. feb 2016

@miroslava1991 To az teras zistili?

valentinkaa
11. feb 2016
Používateľ valentinkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od valentinkaa.

hlavne sa nestresuj a rob co ti kazala 🙂

qidko
11. feb 2016

@miroslava1991 Pises ze ma 7m to si bola snim prvy krat?Dufam ze som Ta nevistrasila ale napisala som Ti cim sme presli mi s krsnatkom okrem balenia na siroko neukazal aj cviky co by si s nim mohla cvicit?

kacusik69
11. feb 2016

balit nasiroko nie je blbost... ak ti to lekarka kaze, urcite by som to nepodcenovala... tiez som nemala vyvinute jadierka, mamina ma dlho balila nasiroko - na foto mam 9 mesiacov ako dokaz 🙂 a tiez nejake cviky, ale taktiez si uz nespominam - teda mamina 🙂 na sposob a podobne... :-/

alezbet
11. feb 2016
Používateľ alezbet je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alezbet.

@qidko to si vystrasila aj mna nie len ju zrejme :/

mmoni89
11. feb 2016

@qidko jadierka sa kontrolujú až v 7mom mesiaci

@miroslava1991 tiež sme to tak mali a nekazali nám ani baliť na široko, že mám prijst keď sa malý začne stavať, potom to už bolo v poriadku

qidko
11. feb 2016

@alezbet To som naozaj nechcela🙂 prepacte neuvedomila som si ze to viznie az tak strasne SORRY🙂

miroslava1991
autor
11. feb 2016

toto bola uz asi 3 kontorola na prvej povedal dr. že je všetko v poriadku a druhej že nemá vyvinuté jadierka a teraz len ze znova o 2 mesiace mame prist, kebyze sa nespýtam ani nepovie ze jadierka stale nie su vyvinuté. balila som ho nasiroko asi 3 mes. potom bol dost mrzuty tak sme s tým prestali a dnes zahlasi sestricka ze balit nasiroko. A náš malý sa už aj stavia na nohy sám ked má oporu, sedieť už vobec nechce, iba postáva.

miroslava1991
autor
11. feb 2016

@mmoni89 a kolko mal mesiacov ked to uz bolo vsetko v poriadku?

mmoni89
11. feb 2016

@miroslava1991 tuším 10mesiacov mal

marketa1111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erikahudackova
6. nov 2020

Abdukcna perinka