Je hanba byť na PN z psychických dôvodov?
Neviem to spracovat, ale inak to uz neslo :(
je hanba ked ta boli noha? nie... tak nie je hanba ani ked ta boli dusa... dolezite je si to uvedomit a liecit sa, je to choroba ako kazda ina... urob to pre seba, ostatnych kasli
Ahoj, urcite to nie je hanba! Normalny clovek to pochopi a hlavne je super, ze si citila, ze je toho na psychiku vela, pocuvla svoje telo a isla si na tu pn. Oddych ti urcite pomoze. Vsetko dobre 🙏🏻
Hanba je neriesit to, davam klobuk dole a palec hore, ze si to clovek priznal a chce to riesit
Kazdy mame v zivote tazsie obdobie, prajem ti vsetko dobre 🙂
A pred kým hanba, veď nikoho do toho nič a pred blízkymi ľuďmi určite nie.
Doma to hovoriť nemusíš a v práci diagnózu tiež nevedia.
Som študovala na Uni, skúšky, pracovala (učila som na učňovke, moje nervy), vydatá (debil chlap), mala som toho dosť. Normálne som šla k všeobecnému a hovorím. Mám toho dosť, prosím vypíšte ma. A vypísal ma na dva týždne. To bolo dávno pred rokmi, a o nejakom vyhorení sa nepísalo a ani nejaká psychohygiena sa nenosila. A šlo to. Dupľom to pôjde teraz.
Dal ti PN Veterinar? Nie, psychiater. A to je lekár pre ľudí… myslím, že v tejto dobe postupne budeme potrebovať všetci takýto reset
Samozrejme že nie. Psychika je krehká vec, a za mňa je psychické trápenie oveľa horšie ako fyzická bolesť.
Nie nie je to vôbec žiadna hanba prečo by mala byť.ked nás boli zub tak idme k zubárovi ked je žena tehotna ide ku gynekologičke.Takže nie nie je to nič za čo by si s mala hanbiť.
Velmi potrebne vypnut inak sa to bude nabalovat a budu sa pridavat dalsie neduhy. Alebo sa zosypes a to je potom na dlhsie. Treba sa chranit este vcas aj peenkou, vlastne cimkolvek
Ja som raz bola pol roka PN z tychto dovodov. Ziadna hanba sa nekonala, dokonca aj sam sef pracoviska mi povedal, ze nech sa za to hlavne nehanbim.
Ak Ti niekto nahovoril že sa máš zato hanbiť tak je obyčajny debil.Nie je sa prečo hanbiť vôbec absolutne takých čo to hovoria treba ignorovať nič ine.
Netráp sa🍀💜.Aj ja som sa trápila na začiatku mojej choroby.Časom som to pochopila, zmierila,dokonca som sa sama vybrala na hospitalizáciu.A aj tú som spracovávala veľmi dlho.No,spätne neľutujem to.A vžívam sa s touto situáciou,že mám takýto problém a musím ho riešiť.Chce to len čas.🙂drž sa
Nie je. Ale ano chapem, je lahsie povedat marodujem kvoli chrbtici ako ze mam nejake psychicke problemy. Vela ludi tymto problemom este stale nechape.
Ale je to normalne ako ked mas zlomenu nohu, tak potrebujes byt doma.
Hanba to nie je určite, ale neschválila by som sa s tým nikomu. Ľudia vedia byť svine
Dal ti PN Veterinar? Nie, psychiater. A to je lekár pre ľudí… myslím, že v tejto dobe postupne budeme potrebovať všetci takýto reset
@palicka a čo táto doba je podľa teba zlá? Nemáš čo jesť, alebo bývaš pod mostom? Troška sa ľudia už spamätajte, lebo z toho blahobytu niektorým až prepína na hlavičky.
Veď to jedno s čím si na PN, choroba ako choroba. Všetky choroby riešia lekári bez rozdielu 😉👍.
@palicka a čo táto doba je podľa teba zlá? Nemáš čo jesť, alebo bývaš pod mostom? Troška sa ľudia už spamätajte, lebo z toho blahobytu niektorým až prepína na hlavičky.
@sleepy_joe je zla doba, ale ty budeš asi Ficovolič, keď sa ti to páči 😂🤭
@sleepy_joe je zla doba, ale ty budeš asi Ficovolič, keď sa ti to páči 😂🤭
@lesiiaoldi a v čom je zlá? Čo ti chýba? Žijeme si dobre, len niektorí si nevedia nič vážiť. A áno, som sociálny demokrat. Nič na tom nie je zlé. Určite je to lepšie ako byť neoliberálny progresívny fašista.
Aj ja som s tým momentálne PN a nikto o Tom nevie ,pred 20 rokmi keď som ochorela sa to bralo ešte ináč teraz je to bežné ochorenie a liečia sa aj lekári ...takže žiadna hamba
@lesiiaoldi a v čom je zlá? Čo ti chýba? Žijeme si dobre, len niektorí si nevedia nič vážiť. A áno, som sociálny demokrat. Nič na tom nie je zlé. Určite je to lepšie ako byť neoliberálny progresívny fašista.
@sleepy_joe prepáč, ale smer môžu voliť len vygumovane hlavy
Vôbec to nie je hanba. Skoré uzdravenie!
@sleepy_joe trápne ešte aj sem pliesť politiku...🤦
Nieje to hanba aj ked je to neprijemne. Ale nemas napisane na čele preco marodujes
@sleepy_joe neoliberalny progresivny fasista?🤣 co to je?
Psychiater je odborny lekar tak ako zubar,kardiolog,neurolog,ortoped,endokrinolog....každy lieči niečo ine. Len blbe hlavy,ktore to nechapu,beru to stale ako hlupe ľudske predsudky. Hanba to nie je povedať tym ľuďom,ale s takymi ľuďmi ani psychiatri neodporučaju rozoberať vaš problem. Pretože oni to aj tak nepochopia,ako sa hovorí pokiaľ to aspoň raz človek nezaźije,tak to v živote nepochopi.
@sleepy_joe trápne ešte aj sem pliesť politiku...🤦
@lenrol001 tak si prečítaj komentár od lesiiaoldi pre mňa a potom sa oprav, lebo ja som nezačal riešiť politiku a politikov, ale táto dáma.
@sleepy_joe neoliberalny progresivny fasista?🤣 co to je?
@martin96321 to je napr. Šimečka a jeho kámoši zo strany PS 🙂
@lenrol001 tak si prečítaj komentár od lesiiaoldi pre mňa a potom sa oprav, lebo ja som nezačal riešiť politiku a politikov, ale táto dáma.
@sleepy_joe a ako vieš že som dáma?

Samozrejme, že to hanba nie je. Držím palce. Oddýchni si a nech je už len lepšie.