icon

Je normálna hnačka pri Covide-19?

dominikatomas
19. feb 2022
malebiele
19. feb 2022

@dominikatomas ano je.. mne vzdy na hnacku pomoze prepaleny rum... Nalej trochu rumu (staci jeden stamperlik) na maly tanierik, zapal ho zapalkou, nechaj dohoriet a vypi 🙂

tehotna40
19. feb 2022

Enterol -> odskúšané. Neviem ci je to normál ale tiež sme mali.

lavender273
19. feb 2022

@malebiele len zo zvedavosti preco ho treba zapalit?

adri266
19. feb 2022

@lavender273 Podla mna aby alkohol vyprchal.

dadulamamula
19. feb 2022

Áno, a treba si dávať probiotikum + hylak

malebiele
19. feb 2022

@lavender273 ano tak, aby alkohol vyprchal.. fakt to urobi zazraky.. potom mozno kludne uz pokracovat neprepalenym 😁

dominikatomas
autor
19. feb 2022

@malebiele nic take tu nemam. Mozem si dat jeidne imodium , endiex alebo pancreolan.ale dufam,ze to prejde cim skor

koticka
19. feb 2022

Ja som pri covide hnačkovala vyše týždňa … brala som hylak 3x60 kvapiek a k tomu Smectu. Samozrejme diéta. Po 3 dňoch som sa na diétu vykašľala 😃 hylak beriem aj teraz po covide, asi tak 2 týždne, aby sa komplet upravila flora v črevách

dominikatomas
autor
19. feb 2022

@koticka nestras dufam,ze to nebude tak vazne..ja led uzijem liek vtedy idem nq wc ...inqk nic nehnackujem v kuse snqd to zqjtrq prestqne telo musi asi zvyknut na lieky

mogaa
19. feb 2022

@dominikatomas nuž covid je vírus a zasiahnuť môže ktorýkoľvek orgán - od plúc, srdce, obličky a až po žalúdok....hnačky sú jeden z príznakov a príznaky môžu byť u každého uplne iné.....

dominikatomas
autor
19. feb 2022

@mogaa no nefufala som ze ma to tal chyti.ale beri rozne lieky talze to bude pre zaludok dost zatazujuce

koticka
19. feb 2022

@dominikatomas nebolo to vkuse, 1x za deň som šla na wc a bola hnačka. Trochu aj bruško má bolelo akože kŕče. Kľud nebude to nič strašne

dominikatomas
autor
19. feb 2022

@koticka vdaka