@marcellka32 stitna ok venira na prd
Naprd? Prečo? Ako dlho si to brala? Treba aspon 3 mesiace
@marcellka32 brala som 3 mesiace momentalne uz pijem 4 flasu keratinu od duolife a tabletky d-lab masse capillare a akosi nic. Po ujmyti mi dako nepadaju len cez to umyvanie je to priserne. V tej hrcke je presne 78 vlasov.Bojim sa ze budem plesata.
duolife su vzhodene peniaze obsahuje mizive mnozstvo keratinu ... kup si biotin ..a zalezi aj ako dlhe mas vlasy .. mne na jar aj na jesen padaju vo vacsom mnozstve .. zmena pocasia na nas vplyva rovnako ako na zvierata a aj ludia "plznu" ..
Pozri ja mám 4 vlasy tiež, používam len zihlavovy šampón a vodu zo žihľavy si robím: nazbiera sa žihľava, urobí sa odvar a hlavu dám do hrnca s odvarom na 10 minút, pri tom masirujem korienky, idem umyť vlasy odfotim ti koľko mi padá, mám po lopatky dĺžku
Ja som mala niečo podobné a čuduj sa nečuduj, mne najlepšie pomohla obyčajná dixi vodička a šampón. Teraz použivam stále.
Po žihľavovom odvare mi začali rásť vlasy na mieste, kde bola lysina.
@katkamatka7 ako casto? Ale ja mam teda problem so stitnou zlazou a o chvilku asi budem plesata 😒
@nevenka Veľa spraví genetika. Mne zabrala za deň. Čerstvo natrhaná jarná žihľava, mladá zelená. Povariť 10 minút, po ochladení scediť a v tej vode namáčať vlasy, opláchnuť. Na miesta, kde som chcela, aby vlasy rástli viac, som priložila vyvarené lístky žihľavy. Nechala som na pokožke pri korienkoch, pokým nezačali schnúť a zlupovať sa. V strede hlavy, kde je vlasov viac, je to komplikovanejšie s oplachovaním, ale poradila som si. Na druhý deň ráno už páperový porast.
(Nevenujem sa mágii ani čarám 🙂
@katkamatka7 akoze sorry ale taku kkt-inu som este nepocula ze vecer si vymocim vlasy a rano uz mam paperie. To si snad robis p... z nas ci co. Normalne mi skoro sopel vybehol co som sa z chuti zasmiala.
Nie, nerobím. Je to pravda. Pokiaľ neveríš, chápem to.
Za mna je to v pohode . Mám vlasy tak po plecia a po umytí ucesani toľko vlasov že dovidenia . Mimo toho samozrejme všade vlasy tiež . Štítnu žľazu mám v poriadku aj všetko . Veľakrát som sa pýtala aj kaderníčky vraví že 100 vlasov denne je pohode že keď chcem nech si dám tu námahu a spočítam to . Tak pokial sa mi nerobia kúty a diery už to neriesim
Testosterón ti niekto kontroloval?
Ak to môžem poradiť, vlasy treba vyživovať aj zvnútra... zmeň jednoznačne šampón na kvalitný šetrný k tvojím vlasom.dokúpiť Renovix, alebo vlasové hnojivo tablety, účinný je aj monoxidil.A ako už baby písali nielen vyluh zo žihľavy,ale aj koreňa lopuchu(ja som si s tým po umytí na záver oplachovala vlasy)👌netreba prikladať vyvarene lístky žihľavy na určité miesta ako písala@katkamatka7 riadna chujovina...ten výluh neuškodí vlasom aký to má význam prikladať uvarenú žihľavu na vlasovú pokožku... absolútne žiadny.. píšem tieto ako kaderníčka ten výluh je úplne o inom to isté aj z koreňa lopucha( 100vlasov za deň je norma aj ich máš dlhé urobí to riadny chumač )
@ivanka12311 Pre priame pôsobenie kyseliny kremičitej, obsiahnuté v listoch.
Aj zapal v tele sposobuje vypadavanie vlasov. To mas OK?
mne vypadne aj viac.
@tulipanicek ano robili mi hormonalny profil vsetko je ok tak uz nechapem ked som bola u koznej tahala mi vlasy ze kolko vytiahne bolo ich asi 5 ako na potvoru povedala ze je to v norme ze pri umyvani nevadi ked vypadne väcsie mnozstvo v lasov horsie vraj je ked si kedykolvek pocas dna vytiahnes chumac preto sa pytam ci aj druhym tolko vypadne pri umyvani lebo pred tym mi nepadalo skoro nic.
@ivanka12311 ja uz som mala naozaj vsetko dokonca aj mezoterapiu. Mesacne investujem do vitaminov aj 100€ co stale dokupujem. Renovix som mala z biome aj vodicku spectral minorgu belohair vlasy S proste mam vyskusane vsetko. Jedine malo pijem a nemam pohyb v praci mi svieti neonka 12 hodin na hlavu rozmyslam ci dakde tu nebude pes zakopany.
Ešte ma napadlo keď sú u vás vlasy výživné či nie je problém v príjme cukrov.Ked je vysoka hladina cukru jeho príjmu vlasy vypadávajú.... masaker na vlasové cibuľky.. krvný obraz máte úplne v poriadku? málo pijete je to chyba doplňte si aj kolagén (aj ja som mu verná) môže to byť bnedostatkom aj živín, odporúčam Vám okrem kolagénu doplniť aj:
vitamín C, D, E a biotín,
zinok,
selén,
železo,
horčík.
A hlavne ak môžte dajte vlasom na čas oddych od farbenia a zaťažovania.Aspon každý večer aplikuje Serioxyl(modrá fľaštička s pipetou)alebo Minoxidil na masáž vlasovej pokožky zastavenie vypadávania vlasov a stimuláciu rastu vlasov
Podľa mňa je to tiež viac. Nedám dopustiť na Fytomineral z energy... A tiež som po porode brala Renol od energy a vôbec mi nepadli vlasy. Ale samozrejme záleží na príčine...
Podla mna je to uplne normalbe.. Mne padaju este viac..
@lienkaam16 aj mne 😊
Za mňa je to v pohode, ja to tak mávam stále v tomto čase, mám dosť dlhé vlasy, tak to ukáže ešte horšie. Dám kopec peňazí na vitamíny, vodičky, ale vlasy stále po čase dorastajú. Pokiaľ je po zdravotnej stránke všetko ok, netreba sa báť a hlavne sa stresovať
@katkamatka7 no totonie je genetika, to je ta choroba, takze kym nebudem mat hormony v norme, bude ro asi problem, ale skusim.
@nevenka Mne sa podozrenie ochorenie štítnej žľazy nepotvrdilo. Mala som alopécie, na troch miestach, najväčšia s priemerom dvoch cm. Pravdepodobne dôsledok nahromadeného dlhodobého stresu. V prípade svetlých vlasov môže zelené farbivo chlorofyl zanechať tmavší odtieň na vlasoch, ale dá sa zmyť. Dokáže pomôcť aj pri kožných problémoch. Samostatne som si zaliala horúcou vodou listy a pila ako čaj. Naše praprababky to poznali ako bežnú záležitosť.
Sople a slzy tiekli mojim starým rodičom, keď videli, čo kupujeme. Včetne zemiakov z obchodu. Tiekli by aj z predražených super produktov obsahujúcich látky zaručujúce zdravé vlasy, ale potrebné užívať dlhodobo a stále a stále bez výsledku.
S úctou ku uľahčeniu našich životov novodobými technológiami.
Mne takto tiež bežné padaju
Záleží aj od toho, aké máš dlhé vlasy, záleží či je to chuchvalec 10 dlhých vlasov, alebo stovky malých. Ja mám dlhé husté vlasy a teda vycesem si z hlavy niekoľkonásobne viac toho, ako tu ukazuješ ty. Tu ti budú baby zase diagnostikovať od štítnej žľazy, až po 10 smrteľných chorôb. Áno, je to normálne, vlasy padajú aj vo väčšom množstve.

Mne vypadne menej, daj si skontrolovať štítnu žľazu, nasad vitamíny venira