icon

Kde môžem hľadať rýchlu psychologickú pomoc?

28. apr 2025

Vyskytla sa nám situácia v rodine ( náhle ťažké ochorenie blízkeho človeka s reálnou možnosťou smrti), ktoré veľmi ťažko zvládam, všetko je na mojich pleciach + je mi to veľmi blízky človek a potrebovala by som pomoc. No viem, že čakacie doby u lekárov, vrátane psychologickej pomoci, sú veľmi dlhé a ja by som to potrebovala ...no ihneď, v najbližších dňoch. Možno sú u súkromných lekárov o niečo čakacie doby, no na nich nemám financie. Vie mi niekto pomôcť zorientovať sa či je nejaká možnosť kam sa obrátiť? Ďakujem.

betulinka1
28. apr 2025

Aj obvodna lekarka ti vie predpisat nieco na ukludnenie. Hlavne, ak si v takejto situacii

cukroska
28. apr 2025

Linka dôvery Nezábudka

lindous
28. apr 2025

Ak by si bola náhodou poistencom Dôvery, tak na sedenie cez ksebe.sk máš na 2 sedenia zľavu 15€, nájdeš tam psychológov aj s termínmi voľnými hneď zajtra... ceny za sedenia sú od nejakých 40€, ak by si si to vedela dovoliť na preklenutie čakacej doby... Ak je to pre teba veľa, skúsila by som mailovú poradňu Ligy za duševné zdravie ( https://dusevnezdravie.sk/e-mailova-poradna-lin... ), aby si to zo seba dostala a dostala aspoň nejaké základné nasmerovanie + tá obvodná ako je napísané vyššie.... držím ti prsty! je skvelé, že hľadáš pomoc...

cukroska
28. apr 2025

Áno, obvodný lekár vie predpísať neurol ,alebo aj iné lieky na ukľudnie.A dosť to pomáha. Dosť ľudí v mojom okolí to brali,keď prežívali psychicky náročné obdobie. Kamarátke keď zomrel muž a ostala sama s dvomi deťmi zabrala polka denne a postupne vysadila.Zobrala len keď sa bolo veľmi zle.

pribinak
28. apr 2025

Ak je to onko ochorenie tak napr Liga proti rakovine má psychológov po celom Slovensku

https://www.lpr.sk/siet-onkopsychologov/

biba_18
28. apr 2025

aj tak na rýchlo nejakú online psychologickú linku dôvery, sa ti vedia reálne hodinu venovať…

leni2121
29. apr 2025

Ahoj napis mi sukromnu spravu, skusim poradit