icon

Kedy vám začali šedivieť vlasy?

2. máj 2021

Ahojte baby. Za par dni budem mat 27 r. a nasla som si prvy sedivy vlas. Nie je to skoro?? Mierne ma z toho chyta depresia. Za cely zivot som nemala vlasy ani raz farbene (len raz farebny sampon a raz tzv ombre kde sa farbia len konce a nie korienky), tak som si myslela ze aspon do tej 30tky sa mi ziadny neobjavy. Ci ich mam viac neviem tento som nasla nahodou. Nie je to skoro? 😭

Strana
z2
tenerifka
2. máj 2021

mam 47 a ziadny sedivy vlas, dufam, ze este dlho tak vydrzim

1sally12
2. máj 2021

Ja zhruba v 23

erickatt
2. máj 2021

Ja mam 44 a asi 5 sedivych vlasov, moj ocko zacal az po 60 tke rapidne sediviet. Ale mam spoluziaka co uz v 30 na stretávke, takmer plesaty a tych par vlasov sedivy.

mariejenka
2. máj 2021

Mne, prisahám, po narodení prvého syna,cize v 30 rokoch....uz mam dvoch synov a sediny pribúdajú 😂😂 zatiaľ len vytrhnem ,nefarbim si vôbec vlasy,ale ak bude viac začnem.

kiki68
2. máj 2021

Po porode komplet ofina, mam 36

trinneo
2. máj 2021

Ja farbim od 14 rokov bohuzial a to nikto v rodine tak skoro nezacal, starka zacala sediviet okolo 40a mama tiez... psychika stres urobila svoje asi...

savanna
2. máj 2021

Ja som nasla prvych par pred 30tkou a dalsich par po 30tke, ale postupne pribudaju. Moja mama po 65ke ma asi tri sedive vlasy, ale otec bol uz okolo 40tky celkom presedively a myslim, ze budem bohuzial po nom 😁. Potom vsadim na melir, nepacia sa mi na zene sediny a podla mna to velmi zostaruje, ale tak kazdy ma uz iny vkus.

savanna
2. máj 2021

A inak uz na strednej som mala 2 kamaratky uplne presedivele, obe si museli stale dofarbovat odrasty, bohuzial, genetika niekedy urobi svoje.

jana_eyre_2
2. máj 2021

Prvý šedivý vlas som si našla cca v 17r.. som tmavá hnedovláska, vlasy si nefarbim uz dlhé roky (teda boli dva pokusy počas 15r ale farba mi na vlasoch už nedrží a do dvoch týždňov je fuč.. predtým som si farbila dosť casto).. teraz mám 37r a sedivych prameňov pár, najviac na ofine, ale nie nejako veľmi výrazne.. moja mama bola trocha prešedivena okolo 40tky, ale ona si vlasy farbila.. mňa šediny nejako netrápia, je to prirodzeny proces..

ckatka
2. máj 2021

Môj starý otec bol bielovlasy odkedy sa vrátil z vojny. Mama sa farbi hádam od 30tky (úplne biela by bola.inak). Ja mam asi od 30tky viditelne sedivy melír na odrastoch
Manžel mal prvé sediny už na vysokej škole. Svokra je čierna ešte v 60tke. Záleží...

littlebubble
2. máj 2021

Brat mal 23 a objavili sa mu šediny.

cukroska
2. máj 2021

Myslím, že je to nie len geneticky dané, ale aj stres veľa robí... Ja prvé nejako po 20 tke. Veľmi skoro som začala mať šedivý preliv 😏😁

nevenka
3. máj 2021

Toto je asi o genetike, ja mam 38 a ziadny sedivy vlas, vlasy nefarbim uz dlho, mam prirodzenu svoju farbu. Manzel je o 2 roky mladsi a polka hlavy sediva, aj jeho starsi brat a dokonca je sedivejsi aj jeho mladsi brat o 7 rokov...Ich ocino je sedivy od mlada, pozname sa s manzelom od jeho 15 rokov, a to jeho otec uz vtedy mal sedive vlasy. Mojmu ocinovi zacali najskor padat a robit sa kuty, neskor sedivel a mamina mala v 50-ke taky sedivy vir na vrchu hlavy, ked si zafarbila, mala akoby melir. Perfektne to mala. Ma 67 rokov teraz a ked si nefarbi, tak asi 2/3 ma sedive a este tretinu svoju farbu. Asi budem po nej, dufam 🙂

comika
3. máj 2021

Mam 45 a nemam sediny, ani farbene vlasy. Moj otec osedivel ked mal takmer 70

simca06022011
3. máj 2021

je to genetika, poznam zeny co su uplne sedive v 30tke, aj take co maju cez 50 a nic..

simca06022011
3. máj 2021

inak nerozumiem preco si tie sedive vlasy trhate, nemate obavu, ze vam proste prestanu rast? vlasy zrednu? Ako schodnejsieje podla mna to zafarbit.

lianka123
3. máj 2021

@monika2012 ahoj, ja to iste. Prve sedive v 13tke, od 18 farbim. Mam 36 a som na komplet sediva. Farbum kazdy tyzden, nastastie mam dlhe a huste vlasy.

monika2012
3. máj 2021

@lianka123 Tak to si vyhrala, keď máš dlhé a husté vlásky. Aspoň to. Farba to spraví. No moje vlasy, genetika plus tridsať rokov farbenia, výrazne zredli a sú jemné a slabé. Nepomáha nič. Pritom ja ich farbím iba cca raz za dva mesiace, lebo sa bojím, že mi úplne vypadajú.
Ty to aspoň prekryješ a môžeš aj striedať farebné odtiene, a stále ich máš krásne. Ja byť chlap, tak s mojimi "vlasmi" idem dohola...

lianka123
3. máj 2021

@monika2012 ale aj tak mi to vadi, dlho som sa s tym trapila. Nastastie uz som vo veku, ze pomaly zacinaju sediviet aj moji rovesnici. Dufam, ze toto moje deti nezdedia🙁

izrasa
11. júl 2024

Ja som si našla asi 8 šedivych vlasov a mala som s toho najprv psychózu. A keď sa to nechcem pozerať dám si na hlavu šatku

tatianamaria
11. júl 2024

V 17. rokoch. V 22. som už bola riadne šedivá. Zdedila som to. Moje sestry začali sediviet až po 30. Ja, moja mama a babka v 17 rokoch. Ale nevadí mi to. Musím si ich farbiť každý mesiac, ale rýchlo mi rastú a mám ich aj husté.

cookie29
12. júl 2024

Moja babka mala este v 80ke normalne vlasky a ja som to asi zdedila po nej.

Strana
z2