Koľko hodín spánku potrebujete?
Ja ak nespím minimálne 6h, som KO.
Raz za čas zvládnem menej ale pravidelne neexistuje..
Partner spí už mesiac 4h denne a síce vyzerá byť v poriadku, bojím sa, že sa takto zničí.
Ako ste na tom vy? Čo si o tom myslíte?
5-6 je pre mňa ideál.Ak spím viac,tak som nepouzitelna
Aspoň 7
4 hodiny je veľmi málo, ale sú ľudia čo im stačí dosť menej
Bežne spím 7 hodín, ale ku koncu týždňa som unavená ideál kedy sa cítim super je 8-9 hodín cez víkend spíme aj dlhšie, takže určite mi to chyba
On i keď nemusí tak sa budí po tých 4h🤦🏻♀️ mňa by už sanitka brala
7, 8, aby som bola druhý deň schopná normálne fungovať. 6, keď je to nepravidelne. Pri 5 sa mi celý deň točí hlava a druhú noc to musím dospať.
Ja musím tých 7-8 a cez víkend ešte si ráno rada pospím aj dlhšie.
pre mňa je ideálne mať aspoň tých sedem hodín, mám to šťastie, že si väčšinou môžem pospať tak 8-9 🙂 ak sa občas podarí, že sa v noci nevyspím a mám len 4-5 hodín spánku, dokážem fungovať v pohode a nejak signifikantne ma to neovplyvní. z dlhodobého hľadiska si ale neviem predstaviť, že by som mala menej ako 7 hodín spánku každú noc.
5 dni v tyzdni 4-5 hodin, cez vikend musim dospat cca. asi 10-12 hodin. V priemere potrebujem 7-9hodin spanku. Mojmu muzovi staci 5-6h a mojej dcere 4h🙃
potrebujem aspon 7, posledne 3roky ale spavam max. 6.
je to malo, ale ked sa inak neda
7,5 alebo 9 😀 pozorujem na sebe, že na mňa sedia cca 1,5 hodinové spánkové cykly a oddýchnutá sa zobudím po 1,5 násobku hodín, dobre sa mi teda vstane aj napr. po 4,5h lebo 6h, ale to ma cez deň potom únava dobehne 🙂
Cca 7 keď som unavená idem spať aj skôr čiže 9
Ja myslím že 8 je tak akurát
roky mam nedostatok spanku kvoli detom. ale ked mozem tak ideal je 7,5 az 8. ja ked mam malo spanku dlhodobo som nepouzitelna.
kamoskin otec spava 40 rokov 4 hodiny a je to vitalny chlap uz dochodca. mna by svihlo.
Velaa. Tazko povedat popri detoch.. ale chodievala som spat o 21/22 a vstavala o 6/7. Teraz to je obdobne,len sa bud x krat budim k detom alebo idem spat neskor a radsej travim tichy vecerny cas inac. :D Potom sa snazim spat na obed. ;D
Tak 6-7 hodín spím, potrebovala by som niekedy viac, ale nie je to možné 😃
8-9
7-8 je u mna ideal. Pride mi nepredstavitelne, ze niekomu staci tych 5. Ale verim tomu.
To je extrém môj si pošli aj poobede po robote hodinku a v noci tých 6-8 hodín ja tiež musím mať 8 hodín
Pre mňa je ideál 8,5 hod. Vtedy najlepšie fungujem. Ešte aj 8 stačí, ale už mi to páli pomalšie. Čím menej hodín spím tým som pribrzdenejšia a nervóznejšia 🤷 Joooj kolko by som toho v živote stihla keby mi stačilo menej spánku 🤔
Potrebujem aspon tych 8-9 hodin, posledne 2 roky spim 4-5hodin prerusovane,vies si predstavit, ako sa citim...
8 až 9 hodín
ja k svojej spokojnosti potrebujem 9 hodín spánku. Mám to tak od mladi mlada. Ak som napríklad vstávala ráno na brigádu 4:15 hod na rannú, vstať som vstala, vedela som že mám povinnosť, ale keď som skončila o 14:00 hod, poobede som musela "dospať". Alebo max o 21:00 v posteli, lebo som vedela, že na druhý deň budú galeje. Mám to aj teraz tak, proste mne tie hodiny spánku chýbajú. Celkovo som nočná sova, rána sú smrrrrť 😒 Skúšala sam aj spánkový časový režim, nefunguje... mne je úplne jedno kedy idem spať, či o 21.hod alebo 22.hod, ja ráno 6,30hod. proste nevstanem. Otočím sa na druhý bok a spím ďalej.
Tak 5-6 hodin. Ak je to viac, som cez den unavena,rozbolavena a nervozna.
Tých 9 hodín je ideál, keď spím niekoľko dní po sebe kratšie chytám migrény, tak musím dospavat cez deň 😕
Pre mňa je ideál 6max 7hodín ak spím dlhšie som viac unavená, rozlamana a proste celé zle.
8 hodin,ale bohuzial tolko neprespim. Vzdy sa budim skor a aj v noci
7-8hodin
Potrebujem 8 hodín spánku, 7 je na hrane, to už potrebujem poobede kávu, menej ako 7 už mi to moc nemyslí a o 9 večer som k.o a musím ísť spať.
min. 8, ked mam tazky den tak 9. 4 h je pre mna velmi malo, nemyslelo by mi to cez den a chodila by som ako matoha.

5h... uz snad 17 rokov... obcas cez vikend hodim obedny spanok na dobitie bateriek...ale v zasade staci...