Koľko trvá teplota pri Covide-19?
Kolko vam trvala teplota prosim?
To je rozne...my sme nemali vobec, a to som mala dost tazky priebeh..kamaratka mala skoro 3 týždne...svagor dva dni
Manžel mal teplotu 3 dni.
Ja 3 dni, ale som očkovaná
dcéra 1,5 dňa max. 37,6 - neočkovaná
Ja som mala asi 1-2 dni ale teplota bol môj najmenší problém
14 dní
Chlapci mali 2 dni, teplota bol ten najmensi problem... mali ale deltu, myslim, ze pri klasickej variante je to horsie.
Podľa osobnej skúseností pri covide treba si merat saturaciu aj to je prvýkrát aby nahodou ak.ma niekto tazky priebeh nedostal neskoro do nemocnice
Svokrovi 3 týždne
Manzel 10 dni 39 horucky, ja 6 dní max. 38. Je to velmi individualne
@anjelicek26 neviem, co ma sesterka s rodinou, aky variant, ale uz druhy tyzden vsetci 39 horucky, v jednom kuse lieky, zabaly, muz uz ide na kortikoidy a ventolin, uz chcela volat zachranku, nakoniec ze zatial doma takto a uvidi sa. Najhorsie je, ze ona este aj zvracia, horucky, zimnice, kasel a do toho 3 rocne a 11 mesacne chore...hrozne to maju. Svagor uz 2 tyzdne teploty a bolesti hlavy. 4 antigeny domace negativne, na urgente dalsi piaty negativny, vysoke CRP, doatal antibiotika a pre istotu sa nahlasil na PCR test a po tyzdni az ten bol pozitivny. Nastastie sa hned ako mu vyskocila teplota, mal kam izolovat od zeny a babatka.
@nevenka vracal mi syn tiez, silne bolesti brucha, bolave oci mali obaja moji chalani... schudli riadne. Nastastie aspon tu horucku nemali, aj tak lezali vypileny desat dni...
kazde telo to zvlada inak. Ja ked ochoriem; chripka, angina, zapal dutin, covid tak mam 38-40 teplotu minimalne 10-14 dni pod tuto hranicu dni som sa este nikdy nedostala za cely zivot, uprimne zavidim vam co ste za 2-3 dni fit take ja nepoznam
@anjelicek26 kto im robil testy ci je to delta?
@akinom0077 u nas Gesundheitsamt.

mne a dcére 2 dni. môjmu známemu 2 týždne. skoro umrel...