Koľkokrát ste sa dali zaočkovať proti Covid-19?
Kolkokrat ste sa dali zaockovat vakcinou proti covidu? Ako ste spokojne? Ja nadmieru…
2x očkovana, 0x covid. Keby bolo na mne, tak sa očkovať nedám. A to nie som proti očkovaniu ako takému.
Ockovana 3x, prekonany covid 1x. Ja som sa dala ockovat iba kvoli cestovaniu.
No ja som po ockovani zostala prekvapena. Od r. 2016 som po prekonani velmi dlhej virozy trpela chronickou unavou, ktora sa zrazu po 2. covid vakcine stratila. Mohla to byt samozrejme nahoda, ale zase po takom case by to bola nahoda dost velka. Bola som potom este na 3. vakcine a viac uz nie. Samotny covid som mala raz zaciatkom tohto roku, priebeh nic moc, bol dlhy s vysokymi teplotami. Ale mohlo to byt aj tym, ze som sa nakazila este pocas trvania inej choroby, ktoru som mala od maleho zo skolky, teda mala som 2 veci naraz.
Nula vakcín nula prekonaného kovidu zatiaľ spokojná s takým stavom.mne je ľúto hlavne ľudí čo trpia na rakovinu a nevedia im pomôcť a doteraz nevymysleli liečbu ktorá by bola úspešná.hlsvne keď sa s ňou trápia aj deti
@miskakyska ako viete ze su to problemy po ockovani a nie po covide?
Uvažujem na očkovanie proti covidu mali ste dáke zdravotne problémy po vakcíne na covid po 1 dávke ? Ďakujem

@walentina7
no možno preto že si nepochopila princíp vakcín.