icon

Koľkokrát ste sa dali zaočkovať proti Covid-19?

3. dec 2023

Kolkokrat ste sa dali zaockovat vakcinou proti covidu? Ako ste spokojne? Ja nadmieru…

Strana
z3
mondolina
3. dec 2023

@walentina7
no možno preto že si nepochopila princíp vakcín.

tetapetra
3. dec 2023

2x očkovana, 0x covid. Keby bolo na mne, tak sa očkovať nedám. A to nie som proti očkovaniu ako takému.

miriam11
3. dec 2023

@janinah a ľúto tí je aj tých, ktorí zomreli na následky očkovania, alebo majú obrovské problémy po očkovaní? Lebo takých je stovky.

bytc20
3. dec 2023

Ockovana 3x, prekonany covid 1x. Ja som sa dala ockovat iba kvoli cestovaniu.

marianarem
3. dec 2023

No ja som po ockovani zostala prekvapena. Od r. 2016 som po prekonani velmi dlhej virozy trpela chronickou unavou, ktora sa zrazu po 2. covid vakcine stratila. Mohla to byt samozrejme nahoda, ale zase po takom case by to bola nahoda dost velka. Bola som potom este na 3. vakcine a viac uz nie. Samotny covid som mala raz zaciatkom tohto roku, priebeh nic moc, bol dlhy s vysokymi teplotami. Ale mohlo to byt aj tym, ze som sa nakazila este pocas trvania inej choroby, ktoru som mala od maleho zo skolky, teda mala som 2 veci naraz.

bimbambim
3. dec 2023

Nula vakcín nula prekonaného kovidu zatiaľ spokojná s takým stavom.mne je ľúto hlavne ľudí čo trpia na rakovinu a nevedia im pomôcť a doteraz nevymysleli liečbu ktorá by bola úspešná.hlsvne keď sa s ňou trápia aj deti

lienocka2808
5. dec 2023

@miskakyska ako viete ze su to problemy po ockovani a nie po covide?

mirka468
29. máj 2024

Uvažujem na očkovanie proti covidu mali ste dáke zdravotne problémy po vakcíne na covid po 1 dávke ? Ďakujem

babababka
30. máj 2024

@mirka468 s mm 3x očkovaní,1x covid.Predtým ja vysoký tlak,štítna žľaza,mm občas bolesti chrbta.Po očkovaní zistená u mňa pľ.hypertenzia,diabetes u mm prekonaný infarkt-ani sme o tom nevedeli,cukrovka,anémia.

mirka468
30. máj 2024

@babababka fuha

Strana
z3