icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

janulap
12. jan 2020

@11barborka11 ahoj,s tymto i neporadim,mna zatial konizacia caka.Dalo sa to zvladnut?Dakujem 🙂

janka2273
12. jan 2020

@janulap bandážujú nohy pred operáciou,len už neviem,či som niesla na kliniku,či mi dali oni 🙂 inak som si okrem košele a koláča a vody nič nebrala,kedže som šla na obed domov 🙂

janka2273
12. jan 2020

@11barborka11 neboj,upraví sa ti to,bežne to býva takto rozhádzané,nepravidelné ,niekedy dlhé,inokedy krátke 😨😝 mne sa to upravilo až po 5 mesiacoch😘

peptina
12. jan 2020

@iskrickaa budeš mať všetko naraz za sebou a bude len lepsie

janka2273
12. jan 2020

@janulap Inak nemusíš sa báť,konizácia je väčšinou uplná pohoda 🙂 držím palce

peptina
12. jan 2020

@janka2273 áno určite sa prikláňam k tomu že len strach a stres robí veľkú neplechu. Konizacia je úplne v pohode.sak len pospis 🙂

janka2273
12. jan 2020

@peptina ja pred 2 a pol rokom som v tejto diskusii strávila čitaním asi 3 až 4 hodiny a nervy som mala jak des😨 a úplne zbytočne,pretože návšteva zubára,či úradu práce je 100 násobne horšia,ako toto 😂😂😂 ja som sa pred i po konizácii dobre zabavila na klinike,narkoza paráda,bolesti žiadne až na pár drobností počas domácej liečby to bolo fakt uplne super a stres bol zbytočný 🙂 🙂

janulap
12. jan 2020

@janka2273 dakujem a kde kupim tie bandaze?Asi v zdravotnickych potrebach,ze?...mozno vas tu este ,kym tam pojdem budem otravovat,lebo ja som riadna stres zena😅 ale uz si aj poviem,ved som porodila 3 baby,tak toto tiez musim dat😂 ale tie myslienky....🙄

peptina
12. jan 2020

@janka2273 áno ja aj videá pozerala a plakala

peptina
12. jan 2020

@janulap ja som si kúpila také silonky v lekárni.pomerali mi nohu a dali správnu veľkosť cca 16€

janulap
12. jan 2020

@peptina dakujem krasne 🍀

peptina
12. jan 2020

@janulap a v pohode kľudne otravuj.kazda sme chceli vedieť . Koľko máš rokov

janulap
12. jan 2020

@peptina ozaj,len v papieroch mam napisane ze 6 ks tych bandazi...tak teraz neviem,jedny silonky budu stacit? Mam 36 r.🙂

peptina
12. jan 2020

@janulap niečo také jak som ti poslala som mala. Aj ja mám 36. Ak si nie si istá kľudne tam aj zavolaj či môžu byť aj pancuchy

janulap
12. jan 2020

@peptina pojdem tam este na predoperacne vysetrenia,tak sa opytam 🙂 kedy si ty bola na konizacii?

peptina
12. jan 2020

@janulap ja som bola 25.11. ale dlho som čakala za výsledkami vyše mesiaca,ale možno všade je to inak aj svaitky boli

janulap
12. jan 2020

@peptina a uz si v pohode?Ako dlho si bola pn?Tiez som to odkladala dlhsie,mohla som mat uz pokoj 🙂 A este k tym silonkam,po operacii ich treba ako dlho mat?

janka2273
12. jan 2020

@janulap podla mna oni chcú tie elastické obväzy,preto tam píšu 6 kusov 🙂 kúpiš v lekárni,oni ti s tým obviažu nohy pred zákrokom sami

peptina
12. jan 2020

@janulap no mala by si byť doma 6-8 týždňov,mala som byť pn ešte do konca januára ale už mi dlho doma a výsledky boli ok,tak som sa dala už na zajtra vypísať do práce.a tie pančuchy som mala deň .dostala som aj injekcie do ramena ,aj do zadku jednu proti krvacaniu

janulap
12. jan 2020

@janka2273 6ks sa mi zda vela...to naco tolko?😅 ale jasne,kupim kolko treba,budem tam 3 dni.
@peptina tak si bola pn viac ako mesiac?Mne dr.vravela,ze 3 dni v nemocnici a 10 dni pn.Mne sa to zda malo a este preto,lebo robim v potravinach.Urcite by som chcela ostat doma aspon 2 tyzdne a viac.

peptina
12. jan 2020

@janulap ani aj ja som bola 3 dní a dala mi najprv pn mesiac a potom ďalší.aj ja som predavačka a mňa nechala aj kvôli tomu ,nebudeš môcť dvíhať ťažké a prechladit sa. Kam ideš?

peptina
12. jan 2020

@janulap moja keď počula kde chcem robiť hneď ma vysmial že žiadne 2 tyzdne doma ale viac ,že či som normalna

iskrickaa
12. jan 2020

@peptina
@janulap baby, u nas sa pise, ze zena moze ist do roboty na druhy den. Mnohi ludia maju len 2 tyzdne dovolenky rocne. Ja mam este furt krce, ked chodim, v miernom predklone 2 dni po, neviem si predstavit ist do roboty, ale mesiac volna je prilis vela podla mna. Maleho ucitelke vybrali zlcnik a po tyzdni dosla do roboty.

janulap
12. jan 2020

@peptina Som z okresu DK,tak sem 🙂 cez den som mala na vas baby milion otazok,teraz ma nenapada ani jedna...a asi ani neviem,ci chcem vsetko vediet,potom sa budem stresovat😅 musism si povedat,ze to treba urobit,nech mam klud.....dufam🙏🙏🙏

iskrickaa
12. jan 2020

@janulap ake si mala vysledky cyto ci z biopsie?

peptina
12. jan 2020

@janulap áno treba to urobiť a budeš v narkoze takže to nebude bolieť. Ja viem že sa bojíš a premýšľala čo ako a hľadáš k tomu clanky ale bude dobre neboj sa

janka2273
12. jan 2020

@janulap asi ti dajú 3 na každú nohu..možno si mysia,že ich máš predĺžené--tie nohy myslím 😂😘

janulap
12. jan 2020

@iskrickaa len cyto.Najskor viem,ze som mala medzi 2-3,potom 2...tie vyrazy presne neviem napisat...ale dr.vzdy ked som volala o vysledky povedala,ze vysledky su dobre.Len na preventivkach mi vzdy,ked ma prezrela,povedala,ze na krcku je ranka,bude to treba urobit.Ak by sme planovali este babo,tak povedala,ze pockame....ale to uz neplanujeme.
@janka2273 😂 no asi...pri mojich 159cm😅

janka2273
12. jan 2020

@janulap asi to teda máš medzi PAP 2 a PAP 3 🤔😉