Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@11barborka11 neboj,upraví sa ti to,bežne to býva takto rozhádzané,nepravidelné ,niekedy dlhé,inokedy krátke 😨😝 mne sa to upravilo až po 5 mesiacoch😘
@peptina ja pred 2 a pol rokom som v tejto diskusii strávila čitaním asi 3 až 4 hodiny a nervy som mala jak des😨 a úplne zbytočne,pretože návšteva zubára,či úradu práce je 100 násobne horšia,ako toto 😂😂😂 ja som sa pred i po konizácii dobre zabavila na klinike,narkoza paráda,bolesti žiadne až na pár drobností počas domácej liečby to bolo fakt uplne super a stres bol zbytočný 🙂 🙂
@peptina
@janulap baby, u nas sa pise, ze zena moze ist do roboty na druhy den. Mnohi ludia maju len 2 tyzdne dovolenky rocne. Ja mam este furt krce, ked chodim, v miernom predklone 2 dni po, neviem si predstavit ist do roboty, ale mesiac volna je prilis vela podla mna. Maleho ucitelke vybrali zlcnik a po tyzdni dosla do roboty.
@iskrickaa len cyto.Najskor viem,ze som mala medzi 2-3,potom 2...tie vyrazy presne neviem napisat...ale dr.vzdy ked som volala o vysledky povedala,ze vysledky su dobre.Len na preventivkach mi vzdy,ked ma prezrela,povedala,ze na krcku je ranka,bude to treba urobit.Ak by sme planovali este babo,tak povedala,ze pockame....ale to uz neplanujeme.
@janka2273 😂 no asi...pri mojich 159cm😅

@11barborka11 ahoj,s tymto i neporadim,mna zatial konizacia caka.Dalo sa to zvladnut?Dakujem 🙂