icon

Konizácia kŕčka maternice

ada2007
28. feb 2012

Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?

peptina
19. jan 2020

@sulky ja som si vzala intimku aj klasiku a asi klasiku som používala. Veľmi nespinis ale trošku hej

janka2273
19. jan 2020

@sulky Tak ja som si tam tiež brala,no mala som takú tamponádu 2 metrovú v sebe,že nič nebolo treba😂 ale ani po jej vytiahnutí to nebolo nič tragické..zober obyčajné,lebo pri tomto sposobe Leep metodou sa nekrváca nejak,rana sa zataví takou gulôčkou,či čo to je 🙂

janulap
19. jan 2020

@janka2273 naozaj repikovy caj?Viem,ze repik je na hojenie,ja som sa po porode trochu oplachovala zo spodu repikom pre rychlejsie hojenie hradze...ale pomoze aj pri piti?
@sulky tak kedy nakoniec mas termin?neviem ci si pamatam dobre...vy idete aj na tu lyzovacku,ci to ina kocka?

sulky
19. jan 2020

@janulap ano to som ja co idem na lyzovacku 🙂 termin mam teraz v utorok poobede

peptina
19. jan 2020

@sulky budeme myslieť na teba

janulap
19. jan 2020

@sulky tak drzim palce,nech to mas uspesne z sebou 🙂 a dr..co na tu lyzovacku?Stacia na zahojenie tie tyzdne,kym pojdete?

sulky
19. jan 2020

@janulap obvodny gynekolog povedal ze vpohode, no ja rdsej lyzovat nebudem ;)

iskrickaa
20. jan 2020

@sulky vela stastia, hlavne sa neboj!

@peptina
@janka2273 dakujem vam za uistenie, dievcata. A co sa tyka intimnosti? Po 10.dnoch len tak zvonku a po stehnach sa mi rozutekal ten tmavoruzovy pramienok...

janka2273
20. jan 2020

@janulap hej,repikovy čaj 😉 mala som denne cca liter a ten som si popísala, prípadne ak by si krvácala,tak pastierske kapsička to zastavuje,ale tá mi nechutí,ani nevonia 😋😉

peptina
20. jan 2020

@iskrickaa no ja až tak po mesiaci také setrne

wind123
20. jan 2020

Dievcata, este taka otazka......vy ktore ste boli na konizacii na jednodnovke....vedeli by ste si to odsoferovat domov...viem ze sa to neodporuca, ale pytam sa skor na subjektivny pocit...mam to take 4 km domov cez mesto z kliniky a neviem ci by mi to nebolo pohodlnejsie sa tam odviest a priviest naspat, ako tam busom a naspat cakat na taxik.....hm?

emimirlen
20. jan 2020

@wind123 podľa mňa je lepšie si objednať taxík. Človek nikdy dopredu nevie ako to zvládne a ako sa bude cítiť. Ale nebola som na jednodnovke, možno baby budú mať iný názor.

janka2273
20. jan 2020

@wind123 no mne bolo fajn už okolo 10 tej a domov som šla cca o 13 tej a bola som naozaj komplet "triezva " z tej narkózy,čiže peši ,busom atď by som šla,no oni odporúčajú odvoz...čiže asi sama autom by som to neriešila napriek tomu,že som bola o.k....čo keď ti náhodou príde zle a nebodaj niekoho zrazíš,či seba dokatuješ🙄🤔🤔asi by som teda ak nemáš odvoz šla taxíkom a oželela tých pár €😘 istota je guľomet 😉😋

sulky
20. jan 2020

zeny, pred operaciou v anesteze mi kazali prist nalacno. nepit nejest od pol noci. to fakt nemozem nic pit? ved ja nevydrzim nalacno do druhej poobede :(

iskrickaa
21. jan 2020

@sulky to mas vydrzat do druhej? Preboha. To je blbost. Ja som nemala nic jest ani pit od polnoci a robili ma o pol 8 rano. Tolko hodin staci! Nie je to vobec potrebne.

iskrickaa
21. jan 2020

@janka2273 mna by samu z nemocnice ani nepustili, po celkovej musi byt doprovod u nas.

iskrickaa
21. jan 2020

@wind123 mne bolo zle od zaludka a krutila sa mi hlava. Za mna nie.

iskrickaa
21. jan 2020

@peptina orgazmus az po mesiaci? Nemyslim suloz.

peptina
21. jan 2020

@sulky mňa tiež robili o 8 ráno a od polnoci nič nejesť nepit

peptina
21. jan 2020

@iskrickaa áno dobre si napísala súlož. Ale dakde som ja písala či moZe aj orgazmus a jedna tam na mňa pekne vyskočila že to nemôže lebo sa ti dnu všetko napína,maternica, svaly atď a že môžeš sa natrhnuté ci čo. Tak neviem ti povedat

sulky
21. jan 2020

Asi ma z kliniky poslu domov, kvoli kandide :( porazi maaa🤦‍♀️😭

peptina
21. jan 2020

@sulky prečo myslíš? Ti to povedali?

janka2273
21. jan 2020

Inak ja som si tam zobrala koláč a pitie a pekne som sa po prebratí najedla cca o tej 10 tej 🙂

sulky
21. jan 2020

@peptina ano, zevraj musim byt uplne zdrava. Cakam na gynekologa co povie. Bola som zatial len na internych vysetreniach.

sulky
21. jan 2020

Tak idem dnes na zakrok. Zevraj ta kandida nieje velkou prekazkou. Kopec zien im to ani nevravi. Ze oni to tak vyspricuju a vydezinfikuju, ze tam neostane ani ziadny laktobacil 😃

peptina
21. jan 2020

@sulky držím prsty ,potom sa ozvi ako to dopadlo a ako sa citis

emimirlen
21. jan 2020

@sulky bola som na Tom nakoniec podobne. Mali má robiť ráno o 8,30 ale keďže sa im pokazil systém na príjem pacientov, museli čakať na opravu a nakoniec ma robili až okolo pol12. Do vtedy som nepila ale nevedela som vydržať tak som si aspoň tak na pery dávala. Držím palce 😉

sulky
21. jan 2020

Caute, zijem. Ani som nevedela kedy ma uspali a o 20 minut bolo po tom. Nepaci sa mi ze ma po 2 hodinach poslali domov, skoro som dolu odpadla. Bolesti su riadne, ale to prejde.

adela2611
21. jan 2020

@sulky super noo to ta poslali dost skoro,este ze si ozaj neodpadla..bolesti pomerne rychlo prejdu..hlavne ze mas po tom..drz sa

sulky
21. jan 2020

@adela2611 vdaka. A nahovarali ma tam, dat sa zaockovat. Aj vas boleli pri tom krize?