Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Dievcata, este taka otazka......vy ktore ste boli na konizacii na jednodnovke....vedeli by ste si to odsoferovat domov...viem ze sa to neodporuca, ale pytam sa skor na subjektivny pocit...mam to take 4 km domov cez mesto z kliniky a neviem ci by mi to nebolo pohodlnejsie sa tam odviest a priviest naspat, ako tam busom a naspat cakat na taxik.....hm?
@wind123 no mne bolo fajn už okolo 10 tej a domov som šla cca o 13 tej a bola som naozaj komplet "triezva " z tej narkózy,čiže peši ,busom atď by som šla,no oni odporúčajú odvoz...čiže asi sama autom by som to neriešila napriek tomu,že som bola o.k....čo keď ti náhodou príde zle a nebodaj niekoho zrazíš,či seba dokatuješ🙄🤔🤔asi by som teda ak nemáš odvoz šla taxíkom a oželela tých pár €😘 istota je guľomet 😉😋
zeny, pred operaciou v anesteze mi kazali prist nalacno. nepit nejest od pol noci. to fakt nemozem nic pit? ved ja nevydrzim nalacno do druhej poobede :(
Asi ma z kliniky poslu domov, kvoli kandide :( porazi maaa🤦♀️😭
Inak ja som si tam zobrala koláč a pitie a pekne som sa po prebratí najedla cca o tej 10 tej 🙂
Tak idem dnes na zakrok. Zevraj ta kandida nieje velkou prekazkou. Kopec zien im to ani nevravi. Ze oni to tak vyspricuju a vydezinfikuju, ze tam neostane ani ziadny laktobacil 😃
Caute, zijem. Ani som nevedela kedy ma uspali a o 20 minut bolo po tom. Nepaci sa mi ze ma po 2 hodinach poslali domov, skoro som dolu odpadla. Bolesti su riadne, ale to prejde.

@sulky ja som si vzala intimku aj klasiku a asi klasiku som používala. Veľmi nespinis ale trošku hej