Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@tina7729 presne ako baby píšu,cez menzes sa väčšinou nič neoperuje 🙄skús si menzes vyvolať skôr,mne na toto pomáha šalvia 😉kúp si sypaný čaj a denne 3x popíjať ( 1 čajovú lyžičku zalej horúcou vodou a nechaj lúhovať cca 10 minút) zároveň to máš fajn antivirotikum 😉👍 mne to veľakrát pomohlo a do týždňa som menzes dostala
Ahojte, tak aj mňa čaká konizacia behom ďalšieho mesiaca, výsledky z kolposkopie CIN III/CIS
ahojte dievčatá, v auguste som mala už tretiu konizaciu s tým že mi časť krčka už museli amputovať. od tejto poslednej operácie vždy týždeň pred menzesom špinim čo som predtým nikdy nemala, proste som sa ráno zobudila a mala som menzes. čo ma ale viac znepokojuje je, že občas po sexe špinim tiež 🙄 mali ste to tiež niektorá tak, alebo sa mam začať obávať 😔
Žienky pred 5 timi dňami mi skončila ms, dnes som myslela ze mam predovulacny výtok ale na wecku som zistila ze ide so mňa tmavá krv až hnedá, nešla prúdom len keď som sa vycikala aj utierala. Konizaciu som mala v decembri, bez problémov aj ms boli v pohode a toto neviem co je.
@saska.j Zaujímavé, ja som toto mávala a vlastne aj mávam pred menzesom...začalo to jeden mesiac 3 dni pred menzesom stará krv, taký výtok, Ďalší mesiac 5 dní takí taký výtok pred menzesom, tretí mesiac som už mala 9 dní taký výtok s prímesou starej krvi a potom ešte menzes, to už som šla na gyndu a vyšlo mi že mám bakteriálnu vaginózu, ale netuším či to môže byť aj tvoj prípad. Dala mi ta to cycatridinu a Vitagyn C. Posledne mi na to už dala ATB čípky lebo zasa sa mi to vrátili. Ak by to trvalo zašla by som asi radšej na kontrolu.

@saska.j nejak som to nesledovala