Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@lenuska0000 aha ja som bola na Kramároch tri dni aj tu tamponadu mi dali všetko :(
@lenuska0000 ja som bola dnes frajerka viacej chodila a už má brucho boli 😄 neviem no či ozaj 14dni sa nemám ani pohnúť alebo čo
@eejuska aha ja som bola pondelok na zakroku a utorok, stredu som este lezala a ked mame dlma 9 mesacne babo tak uz stvrtok, piatok som naplno fungovala a dneska mi pomahal muz lebo je doma a zajtra zasa ide do roboty takze nemam na vyber ale snazim sa menej zohybat a nic tazke nedviham ani prat nedavam nic. Mne o ziadnej chraste nikto nevravel.
@lenuska0000 to tu tuším aj nejaké ženy písali …. Ale tuším to je až na 9 deň tiež som z toho už taká všelijaká už nech to mame za sebou 🙂
@lenuska0000 kukni tu na strane 22 som to tiež čítala
@eejuska uz som to citala aj dr som volala povedal ze kym je to troska je to ok ked by je to moc mam prist sa ukazat ale co je moc mi nepovedal, ja mam dostat aj stvrtok menstruaciu tak neviem no este pockam do zajtra keby sa mi to rozkrvaca nejako moc pojdem radsej ku nemu.
@lenuska0000 veď kľudne ms aj skôr môžeš dostať 🤔a zvlášť po týchto zákrokoch. Mne ešte 5 mesiacov po konizácii blbol cyklus a to som ho mala predtým ako hodinky presný 😏
@lenuska0000 držím palce nech si v poriadku ✊🏼 Ja tiež všetko po starom :(
@janka2273 Jani a o kolko ti prisla skor ms? Ja som zacala dneska krvacat ale podla vsetko by som lala dostat az stvrtok ale nemam ani ziadne bolesti len z rana troska bolesti v podbrusku. Ja od porodu mam skoro bezbolestnu ms. Neviem ci to mam riesit alebo nie.
@janka2273 a este sa chcem Jani spytat ty si hned dostala taku velmi silnu prvy den ci si mala prvy den aj troska slabsiu a potom zosilnela?
@lenuska0000 tuším o týždeň mi došla skôr 🤔už sú to 4 roky,tak presne neviem. Ak ti nič nie je,nerieš to🙏😘 zbytočne sa sleduješ a potom aj stresuješ🙄ja som po konizácii krvácala a špinila prakticky celé 3 týždne až do prvej kontroly,najprv nič,potom asi ten menzes skôr došiel,potom zase len špinenie atď...veď sa ti krčok musí vyhojiť,je to normálne 😏pokiaľ nemáš veľké bolesti a netečie z teba ako z krhly,tak si v poriadku 👍👍😛😘😘 čiže moja rada znie,nechaj telo liečiť sa,užívaj si malú a mysli optimisticky 🌹♥️
@lenuska0000 už máš výsledky ? Ako ti je ?
@eejuska nemam vysledky este, je mi strasne psychicky sa tak bojim tych vysledkov… a zdravotne mi je divne po tej konizacii krvaca mi to troska ale dneska som uz mala dostat menzes ale podla mna je dost slaby, trpnu mi uz nohy asi od nervov alebo z toho ze sa moc nehybem a hlava ma kazdy den boli uz nervov asi… 😞
@lenuska0000 poznám to mne sa točí stále ale výsledky už mám a povedal mi že vybrali to v poslednej chvíľi ale všetko je vonku ….. troska krvacam aj ja dnes som si dala tu cipku tu citaniečo
Tak uvidím hádam pomôže
@lenuska0000 neboj výsledky budeš mat aj ty určite dobre 🙂)))
@lenuska0000 ukludnite sa, výsledky budú určite dobré, nestresuje sa zbytočne dopredu aby ste si neprivodila ešte iné zdr.problemy..
@eejuska ja uz som z toho na nervove zrutenie fakt a to este len bude ked si po tie vysledky pojdem 🙏🏻 Takyto stres som este nikdy v zivote nemala fakt..
Snazim sa na to nemysliet ale to sa neda.
@adela2611 neskutočné tento tvoj HPV,to bude tiež nejaký mutant už 🤦🤦🤔 veď sme boli cca v rovnakom čase na konizácii a on sa ťa drží ako kliešť😡
No nič treba bojovať ♥️ake bylinky si nasadila? Ja som nejaký čas tie čínske bylinkové vaginálne guličky používala,ale to som vám tu vtedy písala,tie boli cca z 8druhov čínskych byliniek😘
Cytologiu mávaš akú? Držím palce samozrejme a prajem veľa zdravia ♥️♥️👍
@janka2273 no ja ju mam asi teraz neviem to rozoznat boli ma brucho aj krize ale nemam ju vobec silnu… takze prisla akurat na termin uz len aby skoncila a isla som si po vysledky a ci sa to dobre zhojilo. Od operacie som stale unavena, vkuse ma boli hlava neviem ci nemozem mat aj nedostatok železa z toho ze krvacam som to mala aj v tehotenstve aj po porode alebo ci to je len psychika neviem 🤷♀️. Tebe Jani doktor volal ze su uz vysledky alebo si si musela volat? Lebo mne povedal ze kontrola po menstruacii alebo po 3 tyzdnoch ale vysledky povedal ze za 14 dni tak neviem… to este len bude nervov ked tam pojdem si po ne…
@lenuska0000 tá hlava ťa môže bolieť aj z počasia,veď tento týždeň je otrasný,aj mňa bolí práve teraz🙄... pôjdeš Jankovskemu aj na kontrolu? Alebo už k svojmu? Ja som šla k Jankovskemu,lebo som k nemu hneď po konizácii od môjho dr prestúpila. Išla som až po 3 týždňoch,lebo keď som volala po dvoch,tak výsledky nemali ešte a všeobecne aj po cytologii mám výsledky skoro až po 3 týždňoch. Kľudne si skončí menzes,nechaj telo vyliečiť sa a chod až na kontrolu a tam ti povie aj výsledok..alebo teda ako chceš,skús volať po 2 týždňoch,oni nevolali.
Len sa nestresuj zbytočne,bude to ok♥️👍👍
@janka2273 veru drží, už mi navrhovala gynda že všetko von aby sa to nemalo na čom držať . Z čínskej užívam reishi, coriolus, spirulinu...tak uvidím budem veriť že konečne niečo zaberá...guličky boli na mňa odolné..cyto som mala naposledy super len to Hpv vyskočilo, na ďalšiu cyto idem budúci týždeň tak uvidím ....
@lenuska0000 moja neboj sa hlavne je aby bolo všetko vonku a nemusela si ísť znova tak si povedz …. Už či tam niečo bolo alebo nie to neovplyvnis nijako skus sa dať trošičku do kľudu mne to doktor zavolal a síce to tam vôbec nebolo dobre stále si hovorím je to zo mna vonku a ak sa to náhodou niekedy vráti dám si všetko preč nič s tam nespravíme …. Veľmi ti držím palčeky a uvidis bude to v poriadku 😘

@lenuska0000 nooo že to sa odlučuje chrasta a vtedy to môže zakrvacat ale že všetko je ok kým to nekrvaca moc …..