Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@slnecnica139 tiez som nedostavala nijake injekcie a ani mi o takejto moznosti nehovoril.
Ze vraj su dobre tie injekcie pre mlade co este nemaju styk a ze pre nas je to uz zbytocne co som o tom citala..
Baby prosím tie čo ste po konizácii a potom otehotneli... najde sa taká????
@slnecnica139 idem o stvrtok prvy krat na kontrolu tak uvidim co mi môj povie....potom napisem ze co a ako este ani neviem ako vysledky len sestricka povedala pridte...
@kubko2412 to je ockovanie,ale to je zbytocne, to mi povedala aj kamoska ktora robí na gynde
Baby a ako dlho trva PN-ka?
ahojte,davali vam niekomu po konizaciu mocovy kateter? kolko je bezne, ze vas este drzia v nemocnici, ?
@magdamagda112 rano robili a o 13 pustili domov...
Dobrý deň, aj mňa čaká konizácia :(
@magdamagda112 katetr som nemala. A bola som 3 dni.
Mám toho vela za sebou a predsa mám neskutočný strach, prosím podporte ma trosku, vzdy mi to tu pomohlo, dakujem
Baby a bola ste niektora tak ze pred zakrokom ste boli u lekara aby ste nedostala menzes? Ja ho mam totiž kadejako a dr. mi to vyratal približne ale pri strese ktorý mam z celeho toho si myslim ze mi do zakroku nepride. Je možne ze ked mi ju oddiali ze mi pride po zakroku? Ďakujem
@magdamagda112 Ani ja som kateter nemala,dávaju len drenáž.Jeden den som prišla,hned ma robili a na druhý som išla domov.
@melisska gynkolog vypíše papier do nemocncice sa objednať.ja som taký dostala dnes a zajtra sa idem objednať ☹a tam daju oni daľší papier na interné a anesteziologické,teda ja som tak dostala.a hlavne po zákroku to šetrenie,lebo ja som to nevedela mne to nikto nepovedal a skoro som tam skončila znovu ☹ Neboj zvládneš to,držím palce 🙂
@melisska Mne dal gynekolog dva vymenne listky. jeden na predoperačne a druhy uz do nemocnice... keďže mi to bude robiť môj gyn. tak ma rovno aj objednal do nemocnice..sestrička mi ešte dala takú 4stranu ohľadom anestézie a v tom je aj dotazník ohľadom rôznych chorôb
@gaaaa a z čoho pozostáva to predoperačné vyšetrenie?

@kubko2412 ja som za tú cenu mala mať už ani neviem ako sa to volalo dáke teliesko - len zle znášam lieky tak sa bojím a je to dosť vysoká suma,.......... tak tie lieky ešte ako tak, len beriem dosť vela liekov a furt mi dačo je, tak som ich nechcela brať, ale musím