Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Zachvilku výsledky
@lusy002 CIN 1 vymizne v 90perc prípdoch samo od seba, ked si mesiac krvacala, mali ti urobit len kyret, skod
aa takeho zakroku
@silvia2013 dr mi povedal ze mal taky podobny pripad ako som ja a neskoncilo tp dobre va oktobri male cyto dobre a v marci mala rakovinu tak neviem ci sa to vivija pomali,tak som sa zlakla tak som to radsej podstupila nez cakat viem na com som
@lusy002 rakovina krcka maternice s avyvíja 15 rokov, su ojedinele pripady ak sa vyvinie aj skor, do roka,ale určite je lepsie sa toho zbavit skor ako neskor. Len to by dnes musela ist na konizaciu každa druha zena na sk.
No sestrička má naplasila, že poslali výsledky do KE na posúdenie, že mám počkať, ale manžel tam volal do Levoči a laborantka mu povedala, že karcinóm tam nie a viac povie doktorka
@lusy002 ja ešte nie, nebola som ani u Dr. Dnes som volala zase, že nemajú výsledky, ja som sestričke povedala, že výsledky sú v Levoči, ona povedali vám výsledky, ja len že karcinóm tam nieje dysplázia je,ostatné povie dr., sestrička tak buďte spokojná a zavolajte na týždeň, normálne ma nahnevala

@melisska neviem ty povedat opytaj sa lekara