Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
prosim vas aj mna caka konizacia, doki mi pov, ze to moze urobit vsetko za jeden den, ze by som nemusela lezat v nemocke, lebo mam male babo a dojčím ho.......ako to prosim prebieha? myslite, ze po konizacii sa to uz nevracia???? dakujem
Kočky ja neviem ako vy ale ja mam s toho zákroku traumu na celý život a to som po cisárskom!!
Nechápem ako sa to stalo ale ako ma doviezli s operačky revala som ako malé dieťa že už nikdy viac radsej sto cisarakov! Pred tým má na sále dobre vystresovali totálny chaos a panika nič pripravené....
A to ja znesiem kade čo ale toto bola moja najhoršia životná skúsenosť!
@sisa134 A čo ta tak vystresovalo??????
@5ka500 Inak ja mám asi 3 roky CIN 1 ale nemám HPV, tak ma len sleduju.
Áno pozitívne
@5ka500 nie ešte nie som až budúci týždeň idem, od pondelka má čakajú len predoperačné. Čím je to bližšie tým som viac nervozna z toho. Doktor mi len vysvetlil konizaciu ale diagnózu som si len z internetu naštudovala. Tiež tie stresy z toho, že nechať maleho a pritom kojim maly ma prsnik na ukludnenie, kedy si zapyta vtedy ho má a nechať ho bez seba. Vas kedy čaká zákrok?
Ja som bola na konizácii v decembri. Na kontrole som bola po 3 mesiacoch a teraz na jeseň zase po pol roku. Zákrok úplne v pohode. Nič ma nebolelo, ani po 😉
@aidylb ja som uvažovala nad Sacou ale nakoniec som zostala u nás bude mi to robiť môj Gyn. vraj je v tom dobrý čo som si zisťovala ale aj tak on neovplyvní to čo tam mám. Najviac sa bojim výsledkov. Zo zákrokom sa ako tak vyrovnávam. Este nikdy som nemala nič operované tak neviem čo ma čaká. No poznám svoje telo a viem ako som sa zotavovala po porode, to sestonedelie bolo hrozne. Bojím sa čo bude po zákroku. Každý vraví myslí pozitívne, no ja sa vždy radšej pripravujem na najhoršie a to sa nedá myslieť pozitívne keď je tu toľko čo ak ....

@katuuuska kedy mas op?