Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
Som 2 x po konizacii krcka maternice. Cakame babo. Ste tu niekto su skusenostou ako je to s porodom? Ci budem rodit cisarskym alebo prirodzene?
Vcera rano som mala konizaciu+kyret, dnes ma pustili domov. Vysledky budu o 2 dni.
@katuuuska Kyret sa robí často, najmä, ak chce mať doktor istotu, že vyberie všetko zlé, a že hlbšie nie je nejaký nález.
@bianka... ahok bianka a ked ti zobrali tak vela z krcka ake mas tehu?nemusis lezat? krcok drzi? a preco ti to urbili na 2x? konizacia elek sluckou.cize vypalovanie nepomohko?
ja mam konizaciu ale len elek kluckou. tak som zvedava co to bude robit v neskoraom sradii tehu
@janajanajana Presne tak.
@lucinka511 prvy krat mi vyalovali a potom uz rezali. No na isty cas pomohlo...klop klop pri kazdej poradni mera moj gynekol. a krcok drzi tak snad aj bude. Snazim sa aj setrit.
Co znamena vysledok cin3?aky je dalsi postup?
@5ka500 @aidylb ak ste po konizacii a starsie ako 13 r tak to ockovanie vidim ako za blbost uz.nakolko uz ste mali pohl styky a tazkobuz bude ten virus ockovanim odstranit....mne bola robena konizacia a ani som nemala HPV ano zlu cytoloviu. vzdy mi vysla dobre. ale uz by som sa neickovala.kedze som mala pohl styk
@lucinka511 no je to take diskutabilne
@5ka500 niektori dr to mozuodporucit pre biznis ale ked sa nat tym zamyslis.ako sa moze ockovat proti niecomu co uz mas? to skor investovat do imunity.
@lucinka511 su 2 ock. latky. Gardasil je pre tych kt. uz mali pohl. styk, az do 45 rokov. Viem, ze je to diskutabilne, v USA to asi aj zakazali. Inac som proti vselijakych ock. S imunitou je to u mna zle, lebo mam lymsku boreliozu, takze tak.
@lucinka511 preco ti robili konizaciu? Aky vysledok si mala pred kon.?

@gaaaa ďakujem 😉 tak týždeň po zákroku k nam príde svokra aby mi pomohla s drobcom, nechcem ho dvíhať veľmi nakoľko má 9kg a plánujem sa šetriť minimálne týždeň