Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@jankap55 ja som v tom obdobi mala 6 mesacne dieta......ten den som nekojila.....resp., 24 hodin....no a postupne pomalicky....citila som sa dobre....nic ma nebolelo.....snazila som sa polihovat ked sa dalo.....no ja som dostala potom asi po 5 dnoch zapal.........a prve dve menstruacie hrozne silne........
Ja som mala vysledky dobre. Tiez som bola v nemocnici len 1den,rano mi to spravili a vecer o 19som isla domov. Bola som v TN, robila mi to dr. Baskova. Ja som poctivo prvy tyzden po lezala, a aj tak som krvacala. To vo som zazila, uz nikdy viac ☹
Ahojte. Je tu niekto, kto absolvoval konizaciu na antolskej? Ako dlho ste boli v nemocnici? Zvazujem ci ist tam, alebo to riesit v ramci jednodnovej chirurgie. Neviem co je lepsie
Wuaaaaaaaaaa 3 mesiace po konizacii z cytologie super vysledky som stastnaaaaaaa 😀
14.2. Mi rezali krčok,od v tedy nemam menzes,,,,mate s tym niekto skusenosti babeny
@jankap55 ja som bola na sukromnej klinike a platila som 15 eur za anestezu. inak nic. a priebeh uplne vpohode, uz som mala aj mezes a tiez v pohode... dva tyzdne po zakroku som sla do prace (som upratovacka) a tiez v pohode. teraz som tri tyzdne po zakroku a este stale krvacam po troske.... na kontrolu idem o tyzden - dva . snad budu dobre vysledky z histologie
@lubka8386
Prosim Ta a kde si bola?Mna to caka a stale vyberam kam ist.Chcela by som 1.dnovu chir.Dakujem pekne
@kalkis1505 bola som u jankovskeho lebo je moj gynekolog
@lubulienkaaa zaujumave, lebo mne neodporucali koniz v lokalnej lebo nepatrnym pohybom tvojim telom a tou sluckou co 'vypaluju' ten konus a a mozu popalit.....tak ale super ze tebe sa to takto fajn podarilo drzim palce
@lubulienkaaa očkovať sa nedaj....vakcina je len proti 6 kmenom HPV, samí lekari svoj zeny neockuju....
Jankap55....ja som bola na antolskej teraz 12.v utorok som prisla streda operacia a vo stvrtok domov.vsetci boli super od pani upratovacky az po primara fakt klobuk dole pred nimi.baby len mam jednu otazocku mam jemne spinenie ale zacala som aj trosku krvacat nie vela ale zlakla som sa kedze mi povedali ze by som nemala mat krv.kazda tu pise nieco ine tak neviem.maja dr.robi az za tt a neviem koho sa mam spytat.dalsia vec vobec neviem kedy mam dostat menzes.mala by som teraz 21.4 aj mam take bolesti a mozno preto som zacala jemne krvacat ale niekde som citala ze by mala prist po 4 az 6 tt.viete mi niekto dat radu?
@lubulienkaaa no vidis a moje zname, ktore sa dali zaockovat preventivne, HPV získali, tie kmene, proti ktorým nie je ockovacia latka, moja gynekologicka mi to neodporuca a ani svoje deti nedala , dcera studuje na farmacii a je to pekný oblb ... ja som s a nedala a z CIN1 mam po 3 rokoch cyto na 1. Každeho vec, ale nie každý s a da oblbnut. Inak, staci mat jedneho partnera, on jednu partnerku a HPV nedostanes ak si s auz raz preliecila.
Ahojte žienky,som nešťastná lebo pred 2 rokmi som bola na konizácii s 2x po sebe opakujúcou sa cyto ASHC-H,z histolky po konizácii vyšlo CIN3,miestami až CAin situ,rekonizácia nebola potrebná,bola robená aj kyretáž,ktorá bola bez dysplat.zmien...polročne som chodila na cytologiu ktorá 2x vyšla ako ASCUS a 10/2016 dokonca negatívna.No a teraz v apríli opäť po 1/2 roku mi vyšla Agnos-nejaké atypické žľažové bunky.Dr.mi bude 27.4.robiť kyretáž...som z toho už na nervy,dúúfala som že po jednej konizácii už budem mať pokoj.Nemáte s niečím takýmto niektorá skúsenosť?Ďakujem
@sarinad co je tt?krvacat trosku mozes,ja som mala parkrat aj svetlu krv, ajsom sa prelakla,to by byt nemalo,aspon tak mi pri prepusteni povedal lekar,ze sa treba prist ukazat...ale to preslo,krvacat mierne mozes aj dlhsie,mesiac asi,potom to spinenie aj krvacanie prejde,ja som bola v januari,tak viem..uz som bola po mesici aj na kontrole a ok,omenzes ti neporadim,tu uz dva roky nemam
@lubulienkaaa
Ahoj.a prosim ta ako si to riesila a poistovnou?Ako ako to prebiehalo?Nemyslim zakrok ale tel.si sa objednala na konzultciu,potom dali termin atď? 🙂 nechce aa mi trcat v nemocnici 3-4 dni,preto hladam aj ja lekára ktory to robi takto 🙂 dakujrm za info 🙂
@lubulienkaaa kde sa caka na konizáciu mesiace? Max týžden...
@lubulienkaaa , konizacia sa ma urobit okamžite ako pridu zle vysledky z cyto, nie akzda ma za sebou aj biopsiu , o dva mesiace moze byt neskoro, u nas sa robia aj 5 denne, caka sa max par dni ked ma žena menzes. Cakat mesiac po biopsii na konizaciuMM To jedine na Orabe je možne, tu v mestach sa to robi do 48 hodín ! Citaj aj medzi riadkami.

@5ka500 Ahoj, to fakt nevies aku velku cast ti zobrali?