Konizácia kŕčka maternice
Ahojte bola ste niektora na operacii krcka maternice ?odstranenie polypu a konizacie plastika krcka maternice?ako ste sa citili po zakroku,kolko to trva?bola ste niektora konkretne v nemocnici onkologicky ustav sv alzbety ,heydukova ul.?
@sim1414 Tampony si namočíš do olejčeka sama doma,v lekárni sa popýtaj,či Ti vedia vyrobiť Rakytníkové čípky,alebo Rakytník v kombinácii s Mumiom (kuk link nižšie) 😉 Ja som si vnútorne nedávala nič,len som stále pila repík a myší chvost,je výborný na preliečenie a zastavenie krvácania a proti prípadným zápalom 🙂 + som užívala ten Rakytník,vysoké dávky céčka ,D3 kvapky a aj včelí peľ 😉a snažím sa to dákovať si nepretržite aj teraz 😉 A ešte si kupujem tie bylinné guličky/ tampony z Číny,vraj liečia práve tieto poškodenia krčkov a rôzne zápaly atd 😉
@sim1414 Noo snažila som sa ešte pred konizáciou,ale tie zmeny na krčku už boli také veľké,že ani 20g céčka denne nepomohlo a to je už hodne vysoká dávka ☹ + všelijaké výplachy napr, šalviou,sodou bikarbonou,céčkom + tie tampony bylinné a rakytníkové atd..no nič nezabralo a výsledok z odobratého konizátu bol teda nemilý ☹ ale tak zatiaľ je všetko O.K.tak preventívne pchám do seba čo sa dá 😉😝 Ale podla mna ten vírus zabila imunita,lebo ako som čítala krížom-krážom,fakt na to nič nezaberá žiaľ...
@sim1414 No ja som práveže mala posledné 2 roky pred operáciou imunitu úplne super..ani nádchu som nemala..len problém je v tom,že vekom imunita nedokáže vraj HPV identifikovať a teda u mna sa to naštartovalo asi až tým zákrokom,že sa to prekrvilo 🙂 držím palce aj tebe,len daj aspon vyšetriť manžela,aby ste vedeli,ako je na tom on 😉
@sendy111 Imutitný systém ho nevie odhaliť a preto ho nezničí..ten vírus sa nejak maskuje atd..mne ho tiež prirodzená imunita nevedela zabiť,až kým sa akoby nezvýšila tou operáciou a prekrvením..alebo nezačala fungovať nejak inak..my laici toto tajomstvo asi neodhalíme,no proste je to tak..vid aj môj prípad,že som ozaj roky nemala ani nádchu ,ale pritom si imunita nevedela s týmto vírusom poradiť,bola na neho krátka ☹ ja som to minule niekde študovala a vírus sa zamaskoval akoby za niečo úplne iné a tým pádom imunitný systém oklamal a ten nemal dôvod reagovať a chrániť organizmus....
@janka2273 tak to hej to je teda super virus ja mam casto herpesy preto chodim na imunoalergologiu doktor mi dava kazdy rok pred zimou lieky aby som sa chranila a vidis imunity mam super az som preskocila hodnoty tabulky ale tak chodim kazdy polrok na vyter z krcka tak som aj kludna ze som sledovana
Baby neviem ci to nie je hlupa otazka ale som tyzden po konizacii a uz 3 dni zo mna vychadza ta cierna latka a aj dost silny vytok mam ma to este alebo mali ste to niektora?
Ta co sa daa na zastavenie krvacania.
@sorinka Myslíš,tú tamponádu? mne to kázali vybrať doma ..ráno ma robili,na obed som šla domov a večer som si to mala vybrať a tak som aj spravila😉 bolo to asi 60 cm gázy..nič ti nepovedali?? niektorým babám to vyberajú tam,kde ich robili,iným kážu doma..je to tam len dočasne na zastavenie krvácania😉
@sorinka Ak je to to,čo myslím,už to malo byť vonku,lebo sa ti v tom len množia baktérie a ešte chytíš nejaký zápal..ráno volaj doktorovi,čo ta robil,alebo to hned vyber,ak naozaj hovoríme o tom istom...nebolí to,len ja som koniec tej látky mala zastrčený do vnútra krčka,tak som musela viac potiahnuť..troška som bola v strese,lebo som o tom nevedela,že to má tak byť😅😉
@janka2273 fuha to neviem ja som len citala nieco na nete ze nejakou cierno sivou latkou( myslim latku v zmysle chemikaliu alebo nejake liecivo) to zastavuju neviem nic o tamponade to mi nikto nepovedal a nemyslim si ze mam gazu nejaku v sebe to by som asi citila ci? Ale kazdopadne take cierne kusocky zo mna idu ako keby uhliky to myslim.
@sorinka už som sa zľakla,že tam máš stále tamponadu 😎ani si ju tam nemala?? A ako ťa robili? Lebo mňa tou elektrickou sluckou a hneď aj ranu zatavili takou gulickou a potom dali tú tamponadu,čo sa mala večer vybrať...to čo popisujes ty budú asi nejaké akoby odpadávajú ešte časti z hojenia a malo by to byť o.k😉nemáš žiadne bolesti ,či pálenie,?
@janka2273 bojim sa tam dole aj umyvat 🙂 nie to este skusit si tam nieco nahmatavat...neviem. Zajtra skusim zavolat doktorovi. Inak zas hlupa otazka viem ze styk je mozny az po 6 tyzdnoch ale orgazmus inym sposobom je povoleny?? To sa asi doktora neopytam by som sa pod zem prepadla.
Ahojte tak volala som doktorovi a povedal ze to je ta latka ktorou to osetruju aby to nekrvacalo takze mi to potvrdil ze sa nemam bat nicoho 🙂 ze to bude postupne ako sa to bude liecit odpadavat.

@janka2273 super, vdaka za radu. Skusim ten olej a popytam sa v lekarni aj na tie tampony. A po operacii si pouzivala nieco na hojenie? Ja predtym som si dalavala tie cipky cicatridina ci ako sa volaju, tak asi aj teraz budem ale mozno aj nieco ine je dobre? no a dam potom vediet ci urolog daco muzovi poradi a jak dopadol.. kazdopadne olej bude aj on jest ! 🙂