Kontrola štítnej žľazy po potrate
Ahojte, prosim Vas potrebujem poradit. V piatok by som mala ist na kontrolny termin kvoli stitnej. Mam hashimoto a znizenu funkciu. Termin som si spravila uz niekedy v marci. Medzi tym som otehotnela a bohuzial tento tyzden potratila. Teraz neviem ci ist na kontrolu kvoli SZ, ci nebudu vysledky skreslene kedze som bola tehotna a zrejme mam este aj hormony rozhadzane. Lekarka ordinuje iba vo stvrtok a piatok, takze dovolat sa jej nemozem. Vdaka za kazdu radu.
Určite chod
Určite choď
Baby ide o to ze jedno vysetrenie 20 minutove u nej stoji od 120 eur a vyssie. Tak snad mi nepovie ze som prisla zbytocne
Ako zbytocne? Ved usg stitky, kontrolny odber na hormony (mne robia vzdy mesiac pred terminom), pohovor o tom, ako sa mas a potrat bude urcite dolezita info.
Bože tak ostaň doma, nepýtaj sa a nerieš 🤷♀️
No mozes to mat po potrate zhorsene a vlastne...aj potrat moze byt dosledkom, ze si nemala dost hormonov...sla by som.
Určite by som šla ,aj ten potrat mohol byť kvôli štítnej žľaze. Ja som potratila pri prvom tehotenstve,potom som absolvovala operáciu štítnej žľazy a hneď i mesiac som otehotnela, tehotenstvo a potom aj ďalšie boli už úplne bez problémov
Bože tak ostaň doma, nepýtaj sa a nerieš 🤷♀️
@stellarstar neviem co reagujes tak podrazdene. Pytala som sa normalne, som po potrate takze hormony mam rozhadzane. Chcela som iba vediet ci radsej pockat a presunut to o par tyzdnov.
Určite by som šla ,aj ten potrat mohol byť kvôli štítnej žľaze. Ja som potratila pri prvom tehotenstve,potom som absolvovala operáciu štítnej žľazy a hneď i mesiac som otehotnela, tehotenstvo a potom aj ďalšie boli už úplne bez problémov
@jaskolka dakujem 😊. Prosim ta vybrali ti celu stitnu?
Nereagujem podráždene. Ale píšeme ti ze máš ist a este ty píšeš ne že tam pôjdeš zbytočne 🤷♀️

Išla by som