icon

Krátkodobá strata pamäte bez alkoholu - vaše skúsenosti?

10. feb 2025

Píšem anonymné lebo viem aká sa tu rozbehne diskusia. Ale stalo sa vám niekedy že ste nepili alkohol ani žiadnu látku nemali v sebe a zabudli ste úplne na pár minút asi tak 2min na niečo čo sa stalo ? Opíšem to takto. Pamätám si že som išla vráť veci zo stola robila som časnicku. Ako som išla k jednemu stolu tak si pamätám ako som vravela dotyčnej osobe o káve že chcel doniesť a ešte aj kamarátovi oproti ale ten už úplne hlava na stole tak som mala poznámku že to zbytočne aj nosiť, že tomu už nepomôže ani káva a potom si pamätámz že dotyčná osoba vstala a chytila ma za pás a povedala som hneď aby dal ruku preč a snažila som sa dať ruku preč po chvíli dal ruku preč a zrazu ma k sebe silno pritisol a potom vraj som tak reagovala aj keď som vravela o pusteni celý čas a myslela to vážne že som sa usmievala dala ruku na rameno išla sama ešte bližšie a toto si ja vôbec nepamätám ani že sme mali blizko seba asi 50s ústa ale neboli bozky vraj ja si len pamätám to že som bola silno drzana jednou rukou kolo pása a vedela som že už nebudem tak ľahko pustena tak som milo išla k uchu dotyčnej osobe a povedala milo skúsila lebo mal už vypite aby ma zase pustil po chvíli pustil. Vobec si ani nepamätám hlas ani čo vravela dotyčná osoba len ja o tej káve a že pustiť. Ako som sa správala ja vôbec nepamätám ani ako vyzeral len sveter a farbu. Stalo sa vám niečo podobne že ste nemali vypite že ste si úplne ni čo nepamätali ?

januska12323
10. feb 2025

Nestalo ale u teba to bude zrejme obranná reakcia, nič si z toho nerob.

tenerifka
10. feb 2025

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
To v akom pajzli pracujes?
Asi mozog podvedome blokol nieco nevhodne/zbytocne

kiki68
10. feb 2025

Podla mna sok

taktotedanie
10. feb 2025

Nic si z toho nerob
Sok panika