Krém na mastnú pleť

8eva8
18. máj 2017

Poraďte mi prosím nejaký krém na veľmi mastnú pleť, alebo niečo na čistenie, ďakujem

gargameeel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
8eva8
autor
18. máj 2017

@gargameeel ďakujem

lauramal
19. máj 2017
Používateľ lauramal je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lauramal.

poradila by som ti krem élégance a ardent vodicku na cistenie 🙂 s tou vodickou sa mozes aj odmalovat su to prirodne produkty a na mastnu plet, pomahaju aj pri akne inak, v obchode tuto znacku nevies kupit (je to znacka happyskin) ale maju internetovu stranku www happyskin sk

ostorha
19. máj 2017

Jednoznacne Normaderm od Vichy,ja mam mastnejsiu plet,a tento krem je skoro zazrak viditelne stahuje pory a zmatnuje,Moja kamaratka ktora ma extremne mastnu plet na nho taktiez neda dopustit.Staci ho nanasat strasne malicko dlho vydrzi,kludne aj pod make-up.Ale zeny s mastnejsou platou maju jednu obrovsku vyhodu ktoru si do istého veku neuvedomuju ovela menej sa na takej pleti tvoria vrasky,takze treba to zobrat s toho lepsieho konca.

iukas
19. máj 2017

skus si postudovat aj prispevky tu https://www.modrykonik.sk/group/2181/ mam velmi mastnu plet, opisovala som vsetky vyrobky, ktore pouzivam v celodennej starostlivosti.
inac, ja tiez pouzivam vichy normaderm, cistiaci gel, pletovu vodu aj krem normaderm, pre mna zatial najlepsie. La roche possay mi az taky dobry nebol, Bioderma sebium gel a voda ok, len kremy su prilis stahujuce, sebium Hydra uz prilis mastny. Ale napriklad aktualne pouzivam bioderma pore refiner ako bazu pod make up a je super.
Mozno by este stale za to, zadefinovat financne moznosti, pretoze kremyna mastnu plet mas od 3 do xxxx eur, aby ti vedeli baby poradit presnejsie.

8eva8
autor
19. máj 2017

@ostorha áno to viem a som rada, všetko zlé je na niečo dobré😎😉

katka9402
Odpoveď bola odstránená
Zobraz