icon

Krv a bielkoviny v moči

22. okt 2025

Ahojte pred dvoma týždňami ma bolelo brucho aj kríže chodila som často na wc. Ráno som bola u lekárky odniesla moč, vyšli tam krv bielkoviny a baktérie. Dostala som antibiotika kontrolný moč aj krv bola dobra aj usg bolo v poriadku.Teraz po 2 týždňoch sa mi to zas vrátilo. Zas bolesti krížov, časté močenie, bolesť brucha. Robila som si domáce pásiky na moč tam tiež vyšlo zas krv bielkoviny a vyššie ph. Má niekto skúsenosti? Nemám pri potrebe ani pálenie ani nič. Len ma bolia kríže brucho a často chodím na malú potrebu. Posledne dva týždne mám aj vyšší tlak. Max do 140/92. Bojím sa že mi zlyhávajú obličky.

Strana
z2
anonym_992451
22. okt 2025

@anonym_autor ATB Vám boli naordinované cielene?

autor
22. okt 2025
@anonym_992451

@anonym_autor ATB Vám boli naordinované cielene?

@anonym_992451 pravdepodobne nie

natalia328
22. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_992451 pravdepodobne nie

@anonym_autor no za prve zo dna na den ti obličky nezlyhaju. Ano vyssi tlak signalizuje problemy AJ s obličkami takže šup nefrologia - tam už spravia sono obličiek, 24h moč...

autor
22. okt 2025
@natalia328

@anonym_autor no za prve zo dna na den ti obličky nezlyhaju. Ano vyssi tlak signalizuje problemy AJ s obličkami takže šup nefrologia - tam už spravia sono obličiek, 24h moč...

@natalia328 zajtra mám akurát usg celého brucha kde sa pozerajú aj obličky je to to isté? Alebo nefrolog robí iné ?

natalia328
22. okt 2025
@anonym_autor

@natalia328 zajtra mám akurát usg celého brucha kde sa pozerajú aj obličky je to to isté? Alebo nefrolog robí iné ?

@anonym_autor fuha to neviem, ja som liečená 17r na oblicky ale chodila som nefrologovi kde pozrel oblicky sonom takže zrejme to je to iste

autor
22. okt 2025
@natalia328

@anonym_autor fuha to neviem, ja som liečená 17r na oblicky ale chodila som nefrologovi kde pozrel oblicky sonom takže zrejme to je to iste

@natalia328 určite sa budem pýtať k nemu, ďakujem ti pekne

natalia328
22. okt 2025
@anonym_autor

@natalia328 určite sa budem pýtať k nemu, ďakujem ti pekne

@anonym_autor pi vela vela vody, urologicky čaj, zihlavovy a potom zopakuj testovanie pružkom. Piješ dostatok vody?

autor
22. okt 2025
@natalia328

@anonym_autor pi vela vela vody, urologicky čaj, zihlavovy a potom zopakuj testovanie pružkom. Piješ dostatok vody?

@natalia328 áno strašné veľa, akurát som si zaliala urologicky. Len tie bolesti:/

taktotedanie
22. okt 2025
@anonym_autor

@natalia328 áno strašné veľa, akurát som si zaliala urologicky. Len tie bolesti:/

@anonym_autor daj si normalne nieco na bolest alebo na spazmy a volaj doktorke znova

autor
22. okt 2025
@taktotedanie

@anonym_autor daj si normalne nieco na bolest alebo na spazmy a volaj doktorke znova

@taktotedanie áno pôjdem zas k nej

autor
22. okt 2025
@taktotedanie

@taktotedanie nemám len flektor prášok doma

mizoko
22. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skús ataralgin alebo nalgesin

autor
22. okt 2025
@mizoko

@anonym_autor skús ataralgin alebo nalgesin

@mizoko nemám nič z toho pošlem muža do lekárne

taktotedanie
22. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 🤷🏻‍♀️ ked nic ine nemas…

autor
22. okt 2025
@taktotedanie

@anonym_autor 🤷🏻‍♀️ ked nic ine nemas…

@taktotedanie čo by si poradila akú tabletku? Zbehne muž do lekárne

stellarstar
22. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zo dna na den ti nezlyhaju obličky. Pridať aj brusnice s d manozou

autor
22. okt 2025
@stellarstar

@anonym_autor zo dna na den ti nezlyhaju obličky. Pridať aj brusnice s d manozou

@stellarstar tu manozu vyskúšam

mizoko
22. okt 2025
@anonym_autor

@mizoko nemám nič z toho pošlem muža do lekárne

@anonym_autor pošli. Toto su silnejšie lieky ako bežné analgetiká.

mizoko
22. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Femanozu si kúp. Tá je špeciálne pre ženy. 2x denne sa berie. Prášok rozmiešame s vodou a vypijes

mizoko
22. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

autor
22. okt 2025
@mizoko

@anonym_autor

@mizoko ďakujem krásne určite musím, vďaka za foto 🙂 mužovi to uľahčí

mizoko
22. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor preto som poslala 😅 dúfam,že ti to pomôže ❤️

autor
22. okt 2025
@mizoko

@anonym_autor preto som poslala 😅 dúfam,že ti to pomôže ❤️

@mizoko ty to beries kvôli čomu keď sa môžem opýtať? Pomáha ti to ?

mizoko
22. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja mám Femanosse doma vždy aspoň pár balíčkov. Pre istotu. Zápal mocaku je zradná mrska. Príde ani nevies kedy

mizoko
22. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ataralgin som kupovala kvôli bolestiam z prasknutéj cysty na vajecniku

taktotedanie
22. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor normalne nejaku nospu alebo ibalgin

motylik2559
22. okt 2025

@anonym_autor Ahoj, rozhodne chod na nefrologiu, kludne to mozu byt oblicky, krv a bielkoviny nie su dobrym signalom, oblicky filtruju krv aj moč...Nefrolog ti spravi odbery krvi a moču, ktore da cielene na rozbor co sa parametrov obliciek tyka. Sono nemusi preukazat pokial ide o poskodenie obliciek, sono ukaze napr.ci su v oblickach kamene a tak. Takze rozhodne odporucam nefrologa.

autor
22. okt 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, rozhodne chod na nefrologiu, kludne to mozu byt oblicky, krv a bielkoviny nie su dobrym signalom, oblicky filtruju krv aj moč...Nefrolog ti spravi odbery krvi a moču, ktore da cielene na rozbor co sa parametrov obliciek tyka. Sono nemusi preukazat pokial ide o poskodenie obliciek, sono ukaze napr.ci su v oblickach kamene a tak. Takze rozhodne odporucam nefrologa.

@motylik2559 budem sa tam pýtať určite len tie termíny budú určite dlhé ďakujem pekne

motylik2559
22. okt 2025
@anonym_autor

@motylik2559 budem sa tam pýtať určite len tie termíny budú určite dlhé ďakujem pekne

@anonym_autor Ked budes na nefrologiu volat, tak im povedz,ze si mala krv a bielkoviny v moči a daju ti prednostnejsi termin,len to nezabudni spomenut. Drzim palce

autor
22. okt 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ked budes na nefrologiu volat, tak im povedz,ze si mala krv a bielkoviny v moči a daju ti prednostnejsi termin,len to nezabudni spomenut. Drzim palce

@motylik2559 ďakujem 🙂 dúfam že to už poriesim fakt nikdy som s tým nemala problémy a teraz už druhý krát

Strana
z2