Krv a bielkoviny v moči
Ahojte pred dvoma týždňami ma bolelo brucho aj kríže chodila som často na wc. Ráno som bola u lekárky odniesla moč, vyšli tam krv bielkoviny a baktérie. Dostala som antibiotika kontrolný moč aj krv bola dobra aj usg bolo v poriadku.Teraz po 2 týždňoch sa mi to zas vrátilo. Zas bolesti krížov, časté močenie, bolesť brucha. Robila som si domáce pásiky na moč tam tiež vyšlo zas krv bielkoviny a vyššie ph. Má niekto skúsenosti? Nemám pri potrebe ani pálenie ani nič. Len ma bolia kríže brucho a často chodím na malú potrebu. Posledne dva týždne mám aj vyšší tlak. Max do 140/92. Bojím sa že mi zlyhávajú obličky.
@anonym_autor ATB Vám boli naordinované cielene?
@anonym_992451 pravdepodobne nie
@anonym_992451 pravdepodobne nie
@anonym_autor no za prve zo dna na den ti obličky nezlyhaju. Ano vyssi tlak signalizuje problemy AJ s obličkami takže šup nefrologia - tam už spravia sono obličiek, 24h moč...
@anonym_autor no za prve zo dna na den ti obličky nezlyhaju. Ano vyssi tlak signalizuje problemy AJ s obličkami takže šup nefrologia - tam už spravia sono obličiek, 24h moč...
@natalia328 zajtra mám akurát usg celého brucha kde sa pozerajú aj obličky je to to isté? Alebo nefrolog robí iné ?
@natalia328 zajtra mám akurát usg celého brucha kde sa pozerajú aj obličky je to to isté? Alebo nefrolog robí iné ?
@anonym_autor fuha to neviem, ja som liečená 17r na oblicky ale chodila som nefrologovi kde pozrel oblicky sonom takže zrejme to je to iste
@anonym_autor fuha to neviem, ja som liečená 17r na oblicky ale chodila som nefrologovi kde pozrel oblicky sonom takže zrejme to je to iste
@natalia328 určite sa budem pýtať k nemu, ďakujem ti pekne
@natalia328 určite sa budem pýtať k nemu, ďakujem ti pekne
@anonym_autor pi vela vela vody, urologicky čaj, zihlavovy a potom zopakuj testovanie pružkom. Piješ dostatok vody?
@anonym_autor pi vela vela vody, urologicky čaj, zihlavovy a potom zopakuj testovanie pružkom. Piješ dostatok vody?
@natalia328 áno strašné veľa, akurát som si zaliala urologicky. Len tie bolesti:/
@natalia328 áno strašné veľa, akurát som si zaliala urologicky. Len tie bolesti:/
@anonym_autor daj si normalne nieco na bolest alebo na spazmy a volaj doktorke znova
@anonym_autor daj si normalne nieco na bolest alebo na spazmy a volaj doktorke znova
@taktotedanie áno pôjdem zas k nej
@taktotedanie nemám len flektor prášok doma
@anonym_autor skús ataralgin alebo nalgesin
@anonym_autor skús ataralgin alebo nalgesin
@mizoko nemám nič z toho pošlem muža do lekárne
@anonym_autor 🤷🏻♀️ ked nic ine nemas…
@anonym_autor 🤷🏻♀️ ked nic ine nemas…
@taktotedanie čo by si poradila akú tabletku? Zbehne muž do lekárne
@anonym_autor zo dna na den ti nezlyhaju obličky. Pridať aj brusnice s d manozou
@anonym_autor zo dna na den ti nezlyhaju obličky. Pridať aj brusnice s d manozou
@stellarstar tu manozu vyskúšam
@stellarstar tu manozu vyskúšam
@anonym_autor Femanozu si kúp. Tá je špeciálne pre ženy. 2x denne sa berie. Prášok rozmiešame s vodou a vypijes
@anonym_autor
@mizoko ďakujem krásne určite musím, vďaka za foto 🙂 mužovi to uľahčí
@anonym_autor preto som poslala 😅 dúfam,že ti to pomôže ❤️
@mizoko ty to beries kvôli čomu keď sa môžem opýtať? Pomáha ti to ?
@mizoko ty to beries kvôli čomu keď sa môžem opýtať? Pomáha ti to ?
@anonym_autor normalne nejaku nospu alebo ibalgin
@anonym_autor Ahoj, rozhodne chod na nefrologiu, kludne to mozu byt oblicky, krv a bielkoviny nie su dobrym signalom, oblicky filtruju krv aj moč...Nefrolog ti spravi odbery krvi a moču, ktore da cielene na rozbor co sa parametrov obliciek tyka. Sono nemusi preukazat pokial ide o poskodenie obliciek, sono ukaze napr.ci su v oblickach kamene a tak. Takze rozhodne odporucam nefrologa.
@anonym_autor Ahoj, rozhodne chod na nefrologiu, kludne to mozu byt oblicky, krv a bielkoviny nie su dobrym signalom, oblicky filtruju krv aj moč...Nefrolog ti spravi odbery krvi a moču, ktore da cielene na rozbor co sa parametrov obliciek tyka. Sono nemusi preukazat pokial ide o poskodenie obliciek, sono ukaze napr.ci su v oblickach kamene a tak. Takze rozhodne odporucam nefrologa.
@motylik2559 budem sa tam pýtať určite len tie termíny budú určite dlhé ďakujem pekne
@motylik2559 budem sa tam pýtať určite len tie termíny budú určite dlhé ďakujem pekne
@anonym_autor Ked budes na nefrologiu volat, tak im povedz,ze si mala krv a bielkoviny v moči a daju ti prednostnejsi termin,len to nezabudni spomenut. Drzim palce
@anonym_autor Ked budes na nefrologiu volat, tak im povedz,ze si mala krv a bielkoviny v moči a daju ti prednostnejsi termin,len to nezabudni spomenut. Drzim palce
@motylik2559 ďakujem 🙂 dúfam že to už poriesim fakt nikdy som s tým nemala problémy a teraz už druhý krát

@anonym_autor ATB Vám boli naordinované cielene?