icon

Kto má búšenie srdca?

luluklo1
21. dec 2021

Dobre ranko, je tu niekto kto má búšenie srdca? Nechápem čo mi je buší mi srdce neskutočne, hodnoty mám takéto, bojím sa že zomieram neviem si pomôcť mám cudný pocit na hrudi, triašku… už má nebaví takto žiť mám úzkosť aj tetaniu ale toto je hrozné človek si každú chvíľu mysli že umiera…

Kto má búšenie srdca?
Strana
z2
loginexistuje
21. dec 2021

mas uplne super hodnoty ak tak sa napi mineralky a namiesto obtazovania pohotovosti sa objednaj k psychiatrovi

lagunka0000
21. dec 2021

@luluklo1 ahoj, ja som mávala búšenie a pritom tep ukážkový, proste si vnímala ako silno (nie rýchlo) bije, je to hnusný pocit hlavne v noci. Beriem vyššie dávky magnézia a keď mi to začne tak musím vstať aj v noci s niečo robiť a ono to prestane

labajka
21. dec 2021

@romea podobne😇

miroslavaa31
21. dec 2021

Asi Ti rozumiem,ja tiez vnimam ako mi hlasno bije srdce v hrudi,tiez niekedy nemozem kvoli tomu spat. Ale tep mam ok. Mne dr.vravel,ze niektori ludia proste su citlivejsi na tieto vnemy. Ale fyzicky su zdravi. Ak mas vysetrenia ok,naozaj uklidnit sa a mozno to casom prestanes vnimat.

luluklo1
autor
22. dec 2021

@miroslavaa31 vďaka, dobre vedieť že Niesom sama, tiež som bola u kardio včera a vraj mám srdce ok🙂 len je to nepríjemne ozaj…

anick
12. jan 2022

@luluklo1 ahoj
Úplne viem ako sa cítiš. Mam to iste, vnútorná nervozita,búšenie z nicoho nič, hlavne v noci sa na to budím.Potom sa neviem ukludnit.Mam tak isto diag.úzkostnú poruchu...je to hlavne nepríjemné a môžeš robiť čo chceš, tvoje podvedomie pracuje a aj keď na to nemyslím proste to na mňa príde.

peter12345678
5. nov 2023

Ahoj mam takisto búšenie srdca, tlak v poriadku a tep celkom ok, citim si ho az na hrudníku ako silno udiera, co vám pomohlo?

stankohorvath
Autor odpoveď zmazal
stankohorvath
14. dec 2024

@luluklo1 ja mám Búšenie srdca už dva týždne beriem Cardinal a nič my nepomáha už neviem čo mám robiť

breeen
6. máj 2025
@anick

@luluklo1 ahoj
Úplne viem ako sa cítiš. Mam to iste, vnútorná nervozita,búšenie z nicoho nič, hlavne v noci sa na to budím.Potom sa neviem ukludnit.Mam tak isto diag.úzkostnú poruchu...je to hlavne nepríjemné a môžeš robiť čo chceš, tvoje podvedomie pracuje a aj keď na to nemyslím proste to na mňa príde.

Preslo vsm to? Ja mam tlam 116/70 pulz 71 ale srdce citim uplne divo bit, uplne di ho uvedomujem. Liecim sa dlhodobo na uzkosti a mam AD ale toto som nimdy nemala a bojim sa
@peter12345678
@anick

lagunka0000
6. máj 2025
@breeen

Preslo vsm to? Ja mam tlam 116/70 pulz 71 ale srdce citim uplne divo bit, uplne di ho uvedomujem. Liecim sa dlhodobo na uzkosti a mam AD ale toto som nimdy nemala a bojim sa
@peter12345678
@anick

@breeen ja som na to dostala betaloc, je to lepšie

Strana
z2