icon

Ktorá z vás má 3D mihalnice?

tilly
13. jan 2012

mate niekto? na co si dat pozor? lebo pohybuju sa v cenach od 25-150€ co mi pride dost velky rozdiel, tym padom bude zrejme aj rozdiel v kvalite, co poradite?

tinushka13
12. jún 2013

Baby zháňam súrne nikoho kto mi urobí mihalnice (BA-okolie) do zajtra do 15:00 ☹ všetko na poslednú chvílu.. aaach

kytykenka
18. jún 2013

baby mam mihalnice uz druh rok mala som malu pauzu ale teraz asi 3 x posebe strasne stipu oci po nalepeni , myslite ze je nejake zle lepidlo? ci skoro mi oci odliepa?

kosta123
18. jún 2013

@kytykenka - a chodíš stále ku tej istej?? mala si sa spýtať či nevymenili značku lepidla.
Po akej cca dobe ti odlepí oči??

kytykenka
18. jún 2013

@kosta123 ona mi povedala ze skoro sme otovrili oci po cca 10 minut uz otvara oci

natalyaas
19. jún 2013

Moja skusenost s 3D mihalnucami je katastrofalna... bola som na tom 2krat z toho prvy krat mi do tyzdna opadali 2krat mi opadali nie len 3D ale aj moje. Kedze svoje som mala krasne dlhe a huste teraz vyzeram ako po chemo. Je to pekne ale len na chvilu a nasledky nestoja zato

kosta123
20. jún 2013

@kytykenka - po 10 min???? máš nejaké citlivé oci?? ja už zákazníčky odliepam po 3-5min. a žiaden problém.
Ale každý to má inak.

@natalyaas - tak to bola asi nejaká amatérka,,,videla si jej prácu? naživo??prípadne nejaké referencie?ako dlho ich robí??
Baby vždy si najskôr pozrite prácu dizajnérky, najlepšie naživo,ale aj foto napovie a úplne najlepšie referencie sú spokojné zákazníčky 😀

natalyaas
20. jún 2013

@kosta123 prax pol roka a denne 4-5 zakazniciek. A prace som taktiez videla takze preto som sa rozhodla ist k nej... docitala som sa aj na internete ze 3d mihalnice nicia tie nase takze myslim ze to nijak neovplivni.

kosta123
21. jún 2013

@natalyaas - tak asi ako komu, ja som ich nosila,,,a po odstránení som ich mala kratšie,no teraz sa mi zdá že sú ešte dlhšie ako som mala 😀

monnika
4. júl 2013

@natalyaas Ahoj, škoda, že máš takúto skúsenosť. Ja môžem len chváliť. Po pol roku nosenia, som si urobila kurz a začala mihalničky robiť. Výrobky používam špeciálne na to určené, o čom sa zákazníčky môžu vždy presvedčiť.
🙂

ralka
4. júl 2013

Ahojte baby chcem sa spytat mam 3d mihalnice uz mi par vypadlo som trosku nestastna lebo chcem aby som ich mala pekne do buducej soboty co mam robit ci je to normalne mam ich nalepene od nedele cize 4-5dni

kika9999
4. júl 2013

no mne ich robila kosta123 asi pred 2,5 tyzdnom a drzia perfektne.....som nad mieru sopkojna...vypadli mi asi 3 mihalnice a vobec tonie je vidno...budem urcite pokracovat stale....pre mna je to na nezaplatenie...rano sa budim akoby namalovana. chcela som to len vyskusat na dovolenku,ale asi budem zavislaaaa..... 🙂

monnika
4. júl 2013

@ralka Ahoj, aj si ich líčiš? resp dávaš si tiene či linku? Možno sa zle odličuješ..Alebo si nedávaš očný krém blízko rias? Olej zvykme lepidlo rozpúšťať..

ralka
4. júl 2013

@monnika Vobec si ich nelicim ani tiene si nedavam nic

nikinda
4. júl 2013

ahojte prosim vas poradte mi kde robia kvalitne 3D mihalnice za rozumnu cenu v okoli trencina???

ralka
5. júl 2013

ahojte baby nepoznate niejaku babu ktora robi 3d mihalnice okoli Nitry ja mam ale 5 dni mihalnice a zda sa mi ze mi dost padaju a nabuduci vikend ideme prec tak by som ich chcela doplnit

kosta123
6. júl 2013

@kika9999 - Ďakujéééém tak to som rada že Ti to tak super drží. 🙂

alexa933
17. júl 2013

Ahojte baby ja som si 2 roky do zad davala robit 3D v Ba bola som max.spokojna pekne dlhe huste som ich mala aj super drzali potom ma to prestalo bavit chodit z Pd do Ba koli miham tak som si zacala davat robit trsy robila mi ich jedna kocka u nas fakt super tiez mi drzali tak 3 tyzdne v pohode a teraz som zacala zas chodit na 3 D u jednej kocky z pd co som videla jej robotu tak sa mi celkom pacili ale po prvej navsteve som ich nemala teda moc huste a za dva tyzdne som sla na doplnku co som mala riadne vypadane a teraz som tyzden po doplnke a tiez uz dost padaju nerozumiem tomu kazdy si ju chvali ako im super drzia a mne sa sypu po tyzdny ako keby prsalo a pritom sa nemalujem nedavam si ziadny mejkap na tvar pretoze som opalena pocas celeho roka sa solarkujem ale pre mna tu v pd teda o nicom robota tieto 3D nedrzia mi vobec dobre a pritom som dala za ne 5O eur ze nebola som dakde za 20 nerozumiem tomu vobec teda a nebavy ma stale tej kocke vyvolavat a trepat sa tam taxikom kazdy tyzden nech mi daco doplni lebo pomaly ma to vinde viac ako ked som si robila v Ba

kosta123
17. júl 2013

@alexa933 - hmmm jediné vysvetlenie v tom vidím, že používa veľmi lacné lepidlo.
Alebo sa momentálne nachádzaš vo fáze že ti viacej padajú vlasy aj mihalnice. 🙂

jaja29
18. júl 2013

Baby o niekom v NMnV neviete????

modrofuzik11
18. júl 2013

dievcata a niekoho dobreho v martine nepoznate? dakujem

alexa933
1. sep 2013

Ahojte baby neviete mi niektora poradit davala som si predtym robit uz 3D mihalnicky a nikdy som nemala problem teraz chodim k jednej kocke tu a stale ked si dam doplnit ma svrbia viecka trochu a na dalsi den ked sa rano zobudim vyzeram ako koala opuchnuta ale iba na vieckach to mam bielka aj vsetko mam ok normalne vobec nic nemam cervene iba tie viecka mi ako keby sa zacnu trocha supat a puchnu mi 4 dni tak mi kocka objednala nove lepidlo na citlive oci lebo sme mysleli ze mozno to mam z toho ale vcera som bola na doplnku a zas ma to uz zacalo zrat tak uz vidim ze rano som zas medved ale ja uz zacinam rozmyslat ze ja mam tie mihalnicky prve dni take tvrde ze ci to nemozem mat z mihalnic ci mi nahodou nemoze vadit jej material mihalnic ci nemam zmenit mihalnice na skusku podla mna keby to je lepidlo tak mam aj oci vnutri cervene neviem uz z coho to moze byt tak nechodim k dakej kocke za 5 korun platila som 50 eur na Prievidzu si myslim ze je to ok,Tak predtym som chodila do Ba a nikdy nic som nemala ale zas cestovat koli mihalnicam do ba sa mi nechce uz neviete mi poradi co to moze byt???

kikass
Odpoveď bola odstránená
nikki2201
16. sep 2013

@asheni Dobrý deň,neviem či ešte je táto diskusia aktuálna,skôr asi nie.
Ale kedže ja niesom na FB,neviem akosi dôjsť k vášmu cenníku za riasy.
Bola by ste taká dobrá a podali mi o tom info?

Dakujem krásne.

Nika

janetta20
19. sep 2013

ja mam tiez 3D mihalnice...najprv som bola velmi spokojna, pretože mihalnice vyzerali krásne....ale.... teraz to začalo opadavat a jedna mihalnica mi opadne a s nou asi 5 mojich,....pomaly nemam ziadne mihalnice a tesim sa, ked to opadne vsetko, aby mi mohli znova pekne rást moje ....NIKDY VIAC...

kosta123
27. sep 2013

@janetta20 - - tak toto by sa nemalo stať,,,zle urobená práca,,,,,1 umelá mihalnica-1vlastná mihalnica,,,,dotyčná to asi lepila hala-bala.

mirabelkas
5. okt 2013

Dievčatá, nemáte niektorá skúsenosť s nejakými dobrými očnými kvapkami pri 3d mihalniciach. čo by vyplachovali oko po lepení, nenormálne ma štípu po caa týždni vždy po doplnení. Ráno mám zahnisané oko, tak že mi nejdú niekedy samé viečka oddeliť. poraďte...

kejuska
11. okt 2013

ja mam tiez 3D mihalnice, som maximalne spokojna a kocka co mi to robila bola sikovna a dala si natom zalezat... byva v Novych Zamkoch

19deni
20. okt 2013

@marina01 ahoj..
prosím ťa mohla by si mi poslať kontakt na štúdio..ak by sa dalo aj adresu netovej stránky ...

marina01
20. okt 2013

@19deni ahoj...oxik.sk ma stranku

kaja901
21. okt 2013

moja prácička 😀 ospravedlňujem sa za zluuuu kvalitu fotiek, ale moja jedina chybicka je ze si vzdy zabudnem fotak a fotim len cez telefon 😒