icon

Ktorá z vás má 3D mihalnice?

tilly
13. jan 2012

mate niekto? na co si dat pozor? lebo pohybuju sa v cenach od 25-150€ co mi pride dost velky rozdiel, tym padom bude zrejme aj rozdiel v kvalite, co poradite?

maffianka004
13. feb 2014

@kosta123 no už ich mam súper, asi sa stanem na nich závislá 😀

lejka12
14. feb 2014

no mne za mesiac veru nedorastli a to som si poctivo natierala aj ricinovym olejom..

inull5
14. feb 2014

@tilly 3 D muhalnice nikdy viac - zo začiatku to vyzeralo pekne ale potom to bol otras a vypadalo mi spolu s nimi aj veľa mojich

janakrnacova
15. feb 2014

S 3D mám veľmi dobré skúsenosti.Budúci týždeň idem znovu 🙂 Vyzerajú veľmi prirodzene,a na okolie som vôbec nepôsobila umelo,alebo čudne.Vydržia mi v pohode aj 5 týždňov.Ale je dosť dôležité nespávať na bruchu 🙂 lebo strácajú svoj tvar.

isabellaa
17. feb 2014

@lejka12 ake dalsie dovody?

lejka12
17. feb 2014

Jeden dalsi je ten, ze prve dva tyzdne to vyzeralo super, ale potom ked to zacalo vypadavat po dalsi doklad som vyzerala ako vysklbana sliepka . Potom ani ceruzku som si nemohla davat, kontakt s ceruzkou a linkou nerobilo mihalniciam dobre, este viac padali . Umyvat oci ako som zvyknuta kazde rano, to nehrozilo, musela som len pod miernym prudom vody aby sa mihalnice nahodou nezlomili. Ked ma svrbelo oko, nemohla som si ho posuchat rukou.Na umele mihalnice sa viac chyta prach ...no taketo bezne prakticke dovody. Ja si radsej najdem cas na nanesenie spiraly .

melkina
17. feb 2014

presne ako píše @lejka12 .J a si ich už určite nedám. Mám svoje síce krátke a nie husté, ale ten pocit, že spíš ako chceš, umývaš sa ako chceš, líčiš sa ako chceš je aspon pre mna dosť dôležitý. A po tom ako som si ich dala dole takým špeciálnym pripravkom, som mala riasy ako ošklbaná. Používala som potom taký ten urýchlovač rastu rias v špirále. To pomohlo, ale aj tak 3 týždne trvalo, kym dorastli..... tolko moja skúsenosť.

tiarra
3. mar 2014

@gabes
ahojky, mohla by som poprosit kontakt na Martinku Brožovičovu z Holíča na 3D mihalnice?
a aka je cena?
Dakujem 🙂

gabes
4. mar 2014

@tiarra info vam posielam do spravy

tiarra
5. mar 2014

@gabes dakujem 🙂

slim_any
6. mar 2014

cavte baby, ja spolu s kolegynou sme nad nimi teda dost uvazovali. odradili nas vselijake fotky nepodarkov po internete a aj ta casta dorabka a s tym spojene vydavky. pacit sa mi to urcite paci - na cudzej babe... no a minule som videla, co po par dorabkach zostalo kamoske z vlastnych mihalnic a hruza. radsej si o 5 minut privstanem a namalujem vlastne, aj ked je to samo niekedy otrava

gabrielka94
20. mar 2014

ahojte baby, idem po radu...ja mám už tretí krát doplnené mihalnice ale ešte nikdy predtým sa mi nestalo, žeby som mala také začervenané bielka - je to vlastne na oboch očiach pod spodným viečkom a zarovno s ním. oči ma neskutočne režú a vyzerám ako angorák 😖 ked som oči po aplikácii otvárala už vtedy som jej spomínala, že ma oči veľmi štípu, ale vravela, že niekedy takto oko zareaguje, ale na tretí den po aplikácii už je všetko ok...u mňa ale nie..jedno oko už je lepšie ale druhé katastrofaaa...už som si aj kvapky ocu flash davala, ale nič...poradte čo robiť? dufam, že z toho neoslepnem kurňa ☹ nikdy viaaaac 😝

1zuzka1
20. mar 2014

@gabrielka94 ahoj, ja si mihalnice davam dorabat uz rok a uz dvakrat sa mi stalo, ze som mala tak cervene oko. Je to tym, ze mi trosku nadvihla viecko a podrazdil mi oko ten vypar z lepidla. Stipalo to riadne.. Preslo mi to po troch dnoch.

simonlea
21. mar 2014

@lubka696 Dorastli vam tie vaše mihalnice, ked vam vypadli po aplikácii3D? Akoto že vam vypadli? Môžem poprosiť za a proti recenzie na 3d ? VDAKA

lejka12
27. mar 2014

simonlea oni nevypadnu, len to lepidlo cim su lepene umele mihy ich "spali" , dorastu ale chce to cas

duska88
27. mar 2014

@simonlea tak ako píše @lejka12.. ja som si ich dala odstrániť v decembri, je marec a stále nedorástli do takej dĺžky ako som mala predtým, ale na hustotu sú rovnaké, len sú kratšie..

maminka36
27. apr 2014

Dievčatá, odstraňovali ste si niektorá 3d mihalnice doma??? Akým spôsobom???

vladenah3012
2. máj 2014

@glumik123 Ahoj, velmi pekne mas tie mihalky, mozes mi dat prosim ta na nu kontakt?Tiez byvam v Ba.Dakujem

modrofuzik11
3. máj 2014

mne sa 3d mihalnice pacia. ked porodim a budem mat cas, tak si ich dam 🙂

ericka11
12. máj 2014

Ahojte... Máte niekto skúsenosti s so salónom NG studio v Dome Techniky v BA pri Trnavskom mýte?

cziriova
4. jún 2014

@tilly ja sa tam chystám v júni tak som zvedavá,ako zatiaľ ti držia,nepadajú moc?

habibi78
4. jún 2014

Ja mam uz dva mesiace 4d na doplnení som bola iba raz, uz naveky ich chcem mat, pri liceni ušetrím kopec času a vždy vyzerám upravene, milujem ich 🙂

karkulkaa
6. jún 2014

V PB 3D mihalnice akcia 1+1 ZDARMA viac info do správy. 🙂

lizatko1009
14. jún 2014

@vladenah3012 inac aj ja robim v ba mihalnice, ak si este neskusila

perfektgirl16
25. jún 2014

@kosta123
Ahoj,
čítam tvoje príspevky a zaujali ma. Ja mám 3D mihalnice a som s babou spokojná len jediná nevýhoda je že ja bývam v BA a k mojej babe musím cestovať až do Šale. Chcela by som sa opýtať že kde máš salón a či berieš ešte nové baby na mihalnice? Vedela by si mi poslať nejaké fotky tvojej práce? Ďakujem za odpoveď.

kosta123
29. jún 2014

@perfektgirl16 - ahoj,joooj ale ja som moooc ďaleko Považská Bystrica 🙂

lenka155
29. jún 2014

niekto z košic kto robi 3D????

perfektgirl16
30. jún 2014

To je škoda, ale aj tak ďakujem 😉

kikass
15. júl 2014

ja robím 3D, 4D mihalnice, a aj 3D obočie, okres GALANTA

lulatko11
15. júl 2014

Ahojte, prosim poradte kde v TRNAVE A OKOLI robia krasne a kvalitne mihalnice ???????????????