Ktorá z vás má 3D mihalnice?
mate niekto? na co si dat pozor? lebo pohybuju sa v cenach od 25-150€ co mi pride dost velky rozdiel, tym padom bude zrejme aj rozdiel v kvalite, co poradite?
no mne za mesiac veru nedorastli a to som si poctivo natierala aj ricinovym olejom..
S 3D mám veľmi dobré skúsenosti.Budúci týždeň idem znovu 🙂 Vyzerajú veľmi prirodzene,a na okolie som vôbec nepôsobila umelo,alebo čudne.Vydržia mi v pohode aj 5 týždňov.Ale je dosť dôležité nespávať na bruchu 🙂 lebo strácajú svoj tvar.
Jeden dalsi je ten, ze prve dva tyzdne to vyzeralo super, ale potom ked to zacalo vypadavat po dalsi doklad som vyzerala ako vysklbana sliepka . Potom ani ceruzku som si nemohla davat, kontakt s ceruzkou a linkou nerobilo mihalniciam dobre, este viac padali . Umyvat oci ako som zvyknuta kazde rano, to nehrozilo, musela som len pod miernym prudom vody aby sa mihalnice nahodou nezlomili. Ked ma svrbelo oko, nemohla som si ho posuchat rukou.Na umele mihalnice sa viac chyta prach ...no taketo bezne prakticke dovody. Ja si radsej najdem cas na nanesenie spiraly .
presne ako píše @lejka12 .J a si ich už určite nedám. Mám svoje síce krátke a nie husté, ale ten pocit, že spíš ako chceš, umývaš sa ako chceš, líčiš sa ako chceš je aspon pre mna dosť dôležitý. A po tom ako som si ich dala dole takým špeciálnym pripravkom, som mala riasy ako ošklbaná. Používala som potom taký ten urýchlovač rastu rias v špirále. To pomohlo, ale aj tak 3 týždne trvalo, kym dorastli..... tolko moja skúsenosť.
cavte baby, ja spolu s kolegynou sme nad nimi teda dost uvazovali. odradili nas vselijake fotky nepodarkov po internete a aj ta casta dorabka a s tym spojene vydavky. pacit sa mi to urcite paci - na cudzej babe... no a minule som videla, co po par dorabkach zostalo kamoske z vlastnych mihalnic a hruza. radsej si o 5 minut privstanem a namalujem vlastne, aj ked je to samo niekedy otrava
ahojte baby, idem po radu...ja mám už tretí krát doplnené mihalnice ale ešte nikdy predtým sa mi nestalo, žeby som mala také začervenané bielka - je to vlastne na oboch očiach pod spodným viečkom a zarovno s ním. oči ma neskutočne režú a vyzerám ako angorák 😖 ked som oči po aplikácii otvárala už vtedy som jej spomínala, že ma oči veľmi štípu, ale vravela, že niekedy takto oko zareaguje, ale na tretí den po aplikácii už je všetko ok...u mňa ale nie..jedno oko už je lepšie ale druhé katastrofaaa...už som si aj kvapky ocu flash davala, ale nič...poradte čo robiť? dufam, že z toho neoslepnem kurňa ☹ nikdy viaaaac 😝
@gabrielka94 ahoj, ja si mihalnice davam dorabat uz rok a uz dvakrat sa mi stalo, ze som mala tak cervene oko. Je to tym, ze mi trosku nadvihla viecko a podrazdil mi oko ten vypar z lepidla. Stipalo to riadne.. Preslo mi to po troch dnoch.
simonlea oni nevypadnu, len to lepidlo cim su lepene umele mihy ich "spali" , dorastu ale chce to cas
Dievčatá, odstraňovali ste si niektorá 3d mihalnice doma??? Akým spôsobom???
@glumik123 Ahoj, velmi pekne mas tie mihalky, mozes mi dat prosim ta na nu kontakt?Tiez byvam v Ba.Dakujem
mne sa 3d mihalnice pacia. ked porodim a budem mat cas, tak si ich dam 🙂
Ahojte... Máte niekto skúsenosti s so salónom NG studio v Dome Techniky v BA pri Trnavskom mýte?
Ja mam uz dva mesiace 4d na doplnení som bola iba raz, uz naveky ich chcem mat, pri liceni ušetrím kopec času a vždy vyzerám upravene, milujem ich 🙂
V PB 3D mihalnice akcia 1+1 ZDARMA viac info do správy. 🙂
@vladenah3012 inac aj ja robim v ba mihalnice, ak si este neskusila
@kosta123
Ahoj,
čítam tvoje príspevky a zaujali ma. Ja mám 3D mihalnice a som s babou spokojná len jediná nevýhoda je že ja bývam v BA a k mojej babe musím cestovať až do Šale. Chcela by som sa opýtať že kde máš salón a či berieš ešte nové baby na mihalnice? Vedela by si mi poslať nejaké fotky tvojej práce? Ďakujem za odpoveď.
@perfektgirl16 - ahoj,joooj ale ja som moooc ďaleko Považská Bystrica 🙂
niekto z košic kto robi 3D????
To je škoda, ale aj tak ďakujem 😉
Ahojte, prosim poradte kde v TRNAVE A OKOLI robia krasne a kvalitne mihalnice ???????????????

@kosta123 no už ich mam súper, asi sa stanem na nich závislá 😀